Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu hocam ve arkadaşı moshe ve tüm formdaki babaların babalar günü kutlu olsun . Hakka yürümüş olan babalarımızında mekanı cennet olsun.Saygı ve sevgilerimle
Yorum
-
yeri cennet mekan olsun, rahmetli yaşar erdinç hocanın bir lafı vardı "haberi herkes duymuşsa para kazanamazsın" bu haberi artık herkes duydu. ne olacağını zaman gösterecek.wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbah simdi bilale anlatir gibi anlattin bizde anladik azicik
geldik realty e halk bank ivir zivir haberi shortcu bicmek icin bahane gibi duruyorYAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
buna oynuyorsun...TEKNİGE....diyeceksinki ne tekniği yaw….ossun...119 000 hala diri...icdinamikler nedeniyle...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak yazıyorum....1000 yerine 10 la oynuyorum...cok az...piyasayı takip etmek üçün...
500 000 ACIK POZİZYON VAR...bunun 250 000 i short...250 000 i long….
SHORTCU KALDIMI PİYASADA....kalmadı...öyleyse 250 000 longu biçecek...
buna OPPORTUNITY COST denir....diyelim biçmedi...zararı alıcan...kimi biçerse biçtiği yerde 250 000 kontrat biçiliyor....
aman beni biçmesin...
anan güzel mi senin derler....
burada...ölüm kol gezer....ve NORMALDİR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kafamizi bulandirma tatildeyikkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
,,,,dun karayiblerde tatildeyim cirt pirt yazmayin dedi agam ya,,,,agam agam oz agam sana yazmiyak kime yazak,,,,joleliyemi yazak?
Yorum
-
lem dayanamadım cagrılarına….birde teknik ilave ettim....
OPPORTUNITY COST u kullan BIST30 da....bi kaardı tavana bastılarmı...devrisi günü bekle...o kaardı tepeden shortla….
misal tcell….adamlar tavanı çektiler...devrisi gün onu shortla….düşer düşmez paranı al kac….BUNU YAPIYORUM BEN...OPORTUNITY COST OYUN TARZI BU....BİR KAARTTA pump and dump varsa orada opportunıty vardır....pump anını sen bilemezsin...piyasayı kontrol eden bilir....ama sen PUMP ı gördün mü...ardından DUMP ın geleceğini kesin biliyorsun...bunu kullan olum.
misal..HULKİYİ tavan yaptılar...pazartesi Hulki yi shortla….çözülünce karı al tüy...
OPPORTUNITY....FIRSAT FURUSMASI BU....kısa zamanda giriyor ve çıkıyorsun...HAMMAL OLMUYORSUN...
NOT....PUMP AND DUMP...Türkçesi...kaardı yukarı bas tavana kilitle herkesin dikkatini kaarda cek......haberi pompala...boşalt....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sagol agam....agalik vermeyle yigitlik vurmayla olur bosunami aga diyik taaa karayiplere kadar,,,,,,ama itnelerin elinin ayari yokki,,,hulki tavan evkaf tavan,,,pztesi savci goy goyu ile bankalarida kaldirirlarsa seyreyle gumburtuyu,,,,korkiyik agamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem dayanamadım cagrılarına….birde teknik ilave ettim....
OPPORTUNITY COST u kullan BIST30 da....bi kaardı tavana bastılarmı...devrisi günü bekle...o kaardı tepeden shortla….
misal tcell….adamlar tavanı çektiler...devrisi gün onu shortla….düşer düşmez paranı al kac….
misal..HULKİYİ tavan yaptılar...pazartesi Hulki yi shortla….çözülünce karı al tüy...
OPPORTUNITY....FIRSAT FURUSMASI BU....
Yorum
-
KORKU YOK...KAYBETMEYİ GÖZEALMADAN KAZANAMAZSIN...tcell 17 80 den 16.95 e indi....hedefi 6 ay sonra 9 pangınot...
pump and dump gereği....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sonuna kadar haklisin su ortamda dogru alinacak pozisyonlarla tir tir para yuklenecek bir dahaki kontratlarla,,,,,,ama bu joleli ve atillanin hakan ve badem biyiklilar bildigin allahsizlardan degil agam bunlar dupeduz kafirkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKORKU YOK...KAYBETMEYİ GÖZEALMADAN KAZANAMAZSIN...tcell 17 80 den 16.95 e indi....hedefi 6 ay sonra 9 pangınot...
cunku devletde kontrol mekanizmasi kalmadigi icin istedikleri gibi at oynatiyorlar,,,,,cunku ne devlet umurlarinda ne millet,,,yapilan hersey gunu kurtarma,,,,,hedef 300 bin dedin agam bunlar ulkeyi kendilerine benzettiler,,,biz yaptik oldu,,,,iyi bilinki kuvvetler ayriligi ilkesi olmazsa olmaz devlet idaresinde,,,,,be kuvveti ne ayriligi ,,,zaloglu rustem bunlar,,,,
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
doğru dersin kuzu ,
demiroğlanıda 2 seans sonra pamuk prenses ettiler tahtada .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
artık 10K usd , xu100 hedefine oynayacağım.
ancak kafama takılan dolar sabitlemi olur, devallemi olur .
sabit olacak sa, selami hedefine katılırım , yok yine deval olursa ,
misal 10 yapsalar kuru , endeks 100.000 de durur.
selami o fiyatlara gelemez o zaman.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
al...HULKİ VE OPPORTUNITY....6.70....

PUMP AND DUMP hedefi...6.70 den dünki tavanı 6.11 dir….cok kısada bi iki günde...orta vade daha aşağıda...BUNLAR DİNAZORLAR ÜÇÜN BÜYÜK FIRSATLARDIR....
ONUNCUN....
İLAN ETTİM...artık yeni oyun tarzım...OPPORTUNITY COST tur...bu işte...o pump yapacak sen dump yapacaksın....
sen PUMP yapamazsın...onun hangi kaartta ne zaman PUMP yapacağını bilemezsin...emmeeee….PUMP ı bi kaartta yaptımı onu hemen görüyorsun...ve kaarda üşüşüyorsun...DUMP yapıyorsun....OYUN TARZI BU...KONTROLLU PİYASADA....BU TARZ...derinliği olan BIST 30 da uygulanır...BIST 100 DE SAKIN HAAA...on tavan bilem pump yapabilir orada...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum