Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir finansal ınstrumanda ADA FORNASYONLARI OLUŞUYORSA....o finansal instrumanda tek oyun tarzı para yapar....OPPORTUNITY COST a oynamak....zahmetsizdir....kesindir...zaman ise en cok 5 gündür...
bir finansal ınstrumanda ADA FORNASYONLARI OLUŞUYORSA....o finansal instrumanda tek oyun tarzı para yapar....OPPORTUNITY COST a oynamak....zahmetsizdir....kesindir...zaman ise en cok 5 gündür...
viop ta bu vade de napacik joleli ile,,,,,niyeti harbi bozuk jolelinin
PUMP AND DUMP hedefi...6.70 den dünki tavanı 6.11 dir….cok kısada bi iki günde...orta vade daha aşağıda...BUNLAR DİNAZORLAR ÜÇÜN BÜYÜK FIRSATLARDIR....
ONUNCUN....
İLAN ETTİM...artık yeni oyun tarzım...OPPORTUNITY COST tur...bu işte...o pump yapacak sen dump yapacaksın....
sen PUMP yapamazsın...onun hangi kaartta ne zaman PUMP yapacağını bilemezsin...emmeeee….PUMP ı bi kaartta yaptımı onu hemen görüyorsun...ve kaarda üşüşüyorsun...DUMP yapıyorsun....OYUN TARZI BU...KONTROLLU PİYASADA....BU TARZ...derinliği olan BIST 30 da uygulanır...BIST 100 DE SAKIN HAAA...on tavan bilem pump yapabilir orada...
gelelim HULKİYE....
TAVANA KİLİTLEMEK YERİNE 6.70...6.65 E CAKIP....satışa geçmiştir...işlem hacmi daha gün bitmeden averaj hacmin 4 katıdır….RİSK VAR....OPPORTUNITY COST OYUNCUSU....bu kaarda planladığı miktarın yarısı ile girer....6.65 de...yeniden tavan deneyebilir...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TAVANA KİLİTLEMEK YERİNE 6.70...6.65 E CAKIP....satışa geçmiştir...işlem hacmi daha gün bitmeden averaj hacmin 4 katıdır….RİSK VAR....OPPORTUNITY COST OYUNCUSU....bu kaarda planladığı miktarın yarısı ile girer....6.65 de...yeniden tavan deneyebilir...
allah var tavsiyen sayesinde 20 kademe opportunity ledim viopta 133.500 den az miktarda verdim,,,,sonucta joleliye viski meze olmak varama hulkide tespitin muthisti saol agsm
allah var tavsiyen sayesinde 20 kademe opportunity ledim viopta 133.500 den az miktarda verdim,,,,sonucta joleliye viski meze olmak varama hulkide tespitin muthisti saol agsm
öğrendin mi lem gavat….ha ha ha
para bu piyasada kazanılır...İŞİ BİLİCEN.
BORSA ORAYA GİTMİŞ BURAYA GİTMİŞ...ondan sana ne lem...PARA YAPIYON NU...bu önemli.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Endeks duserken,Bunu alir diger kagitlara beter verir.
soyle bir gozlemim oldu bakkalda son iki yilda
Egerki endeksle birlikte cokuyorsa, kallavi cokusteyiz demektir.
Yok endeks cokerken bu aliniyorsa, endeks tekrar tepecektir. Zira burda mal dagitimi daha onceliklidir.
Sonra derler endeks eski yerine geldi ama kagitlar, o zamanki degerine gelmedi.
Bu iluzyonun sahtekarligin tek sebebi iste bu isbankasindan pahali olan bu bakkaldir.
Ek yapayim , endeks 105 bin bu 12 dolar ( 78 - 82 ) beklentim var.
Borsa'da hisse ne ile alınır. TL ile. Viop'da Short için veya Long için ne gerek? TL gerek. TL kimde? Jölelide.hemde sınırsız miktarda. Yabancıya diyor ki açığa satamazsın.Elindekini satabilirsin. Adamlar 10 milyar $ sattı hepsini aldı. Diyor ki sat bir 10 Milyar $ daha onu da alacağım. Erken seçim veya vaktinde seçim herne gün ise o gğne rekor seviyede gireceğim diyor. Çünkü halk artık borsada. Eeee herşey yerli ve milli Borsa mı eksik kalsın. O da artık yerli ve millidir. Hayırlı olsun. Çöküş yok. Düzeltme var. O da olsun olsun 106-108 olsun. Zor ama...
Borsa'da hisse ne ile alınır. TL ile. Viop'da Short için veya Long için ne gerek? TL gerek. TL kimde? Jölelide.hemde sınırsız miktarda. Yabancıya diyor ki açığa satamazsın.Elindekini satabilirsin. Adamlar 10 milyar $ sattı hepsini aldı. Diyor ki sat bir 10 Milyar $ daha onu da alacağım. Erken seçim veya vaktinde seçim herne gün ise o gğne rekor seviyede gireceğim diyor. Çünkü halk artık borsada. Eeee herşey yerli ve milli Borsa mı eksik kalsın. O da artık yerli ve millidir. Hayırlı olsun. Çöküş yok. Düzeltme var. O da olsun olsun 106-108 olsun. Zor ama...
ilk durak ,10 bin dolar iyidir hale başkan.
dolar 10,5 olursa dediğine hak veririm.
yok burda tutcam illa derse , 68 e kadar çöker buralar.
az biraz jölelenip ayna karşısında, ben jöleli olsam hangisini yapardım deyip empati yapmak gerekebilir.
Yorum