Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
DOW nerede ise 2019 eylül seviyelerine döndü bile..
NASDAQ daha da iyi ..
DAX oralardan yüzde 10 aşağılarda falan..
Eee ne anladım ben bu virüs işinden
Sevgili Kuzu tekrar tekrar geçmiş olsun. Hoşgeldiniz.
Sizden tek bir ricam var. Nolur 2008 Temmuz 16-31 arasına günlük bakın. Aynı yapıyı çalıştırdı. Mav 50'ye yapıştı ve haftaya Short katliamı yapacak. 103.x00 ve 107.x00 gitmek istiyor. Nolur 16-31 Temmuz arasını inceleyin. Yanılıyorsam siz görürsünüz zaten doğrusunu. Sadece dikkatli bakın o yapıya.
"BÜYÜK TUZAKLARIN ARDINDAN,TUZAĞA DÜŞÜRÜLEN TARAFIN ÖNCE STOPLARI SONRA HESAPLARI PATLATILIR" by Hale TÜRK
Şimdi stop patlatma evresindeyiz. İnatlaşmanın sonucu hesap patlatmaya kadar gider. Yapı 2008 ile aynı. Sn.Kuzu'nun sayfasında yazarken 3 kere değil 300 kere düşünerek yazarım ama Borsa geçmişten ders çıkaramayanların yaşamasına izin verilmeyen bir arena. Lütfen 2008 Temmuz ayını inceleyin. Stoplamayan kene Short dahi olsa Shortta ısrar eden kim varsa hesapları patlatılacak. Bu kişi hiç tanımadığım halde bile çok ama çok sevip saydığım Sn.KUZU dahi olsa...
"BÜYÜK TUZAKLARIN ARDINDAN,TUZAĞA DÜŞÜRÜLEN TARAFIN ÖNCE STOPLARI SONRA HESAPLARI PATLATILIR" by Hale TÜRK
Şimdi stop patlatma evresindeyiz. İnatlaşmanın sonucu hesap patlatmaya kadar gider. Yapı 2008 ile aynı. Sn.Kuzu'nun sayfasında yazarken 3 kere değil 300 kere düşünerek yazarım ama Borsa geçmişten ders çıkaramayanların yaşamasına izin verilmeyen bir arena. Lütfen 2008 Temmuz ayını inceleyin. Stoplamayan kene Short dahi olsa Shortta ısrar eden kim varsa hesapları patlatılacak. Bu kişi hiç tanımadığım halde bile çok ama çok sevip saydığım Sn.KUZU dahi olsa...
Hale hn eğer dediğiniz gibi olacaksa yedi ceddimizle çılgınlar gibi longa geçmemiz gerekir...kuzu usta ne der bilmem ki bu defiğinize...!!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hale hn eğer dediğiniz gibi olacaksa yedi ceddimizle çılgınlar gibi longa geçmemiz gerekir...kuzu usta ne der bilmem ki bu defiğinize...!!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır hayır çok yanlış anladınız. Ben bunu 107.000 bu yana Short açanlar için yazdım. Ya da 115.000'de hala ısrarla short açanlar için. Bu bölge (107.000 - 117.000) Short topladı adam. Şimdi o shortların stop olmayanlarının hesaplarını silmek için 122.000 yeterli. Bunu yapıp işi bitirecek. (2008 Temmuz tepkisi) Sonrası tamamen Sn. Kuzu ile aynı fikirdeyim. Şelale öncesi sırtında ki Shortları temizliyor.
adam elindeki pozizyona göre oynuyor....VADE SONU GELDİ....
bu iki günde....bu pozlarını öpüştürecek....ve onlardan kurtulacak...
Kuzum pozlarını öpüştürüp onlardan kurtulmayı bu son saatlerde nasıl yapıyor biraz ayrıntı verirmisin , bu vadeyi nerde kapatacak bir simülasyonun var mı?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
kuzu AYU piyasası kuralı...TEPKİ...ilk büyük düşüş dalgasının düştüğü zamanda zirvesini görür...
5 haftada düştük...bugün tepkide 5 hafta doluyor...ve zirve oluşmalı...
Kuzum çıkış 6 hafta oldu.Düşüş zamanı olan 5 haftayı geçmesi bu yükselişi 8 haftaya taşır mı?
kuzu AYU piyasası kuralının çalışmamasını nasıl yorumlayacaksın?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Duyduğuma göre merkez bankası doları 7 sınırında tutabilmek için faiz kararından geçtiğimiz salı gününe dek 27 milyar dolar satmış.. şimdi merak ettiğim ise, satılmasaydı şu an kaç olurdu, sakin bir piyasa olsaydı bu miktar döviz girişi diyelim 7 lirayken girdi, dolar kaça düşerdi?
Yorum