Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayir onun ALLEGORIK anlami ayri....bekle deccal....vakti geldimi yazacagim....
    Deccal in isfehan (iran) dan çıkacağı alim iken dönüp önce peygamberim sonra da rabbim diyeceği..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ve kararmaya başladığı an geceye.,,,,,sanki 17 daha uygun dusuyor...
      onu bununla bagla.....

Diri diri gömülen kız çocuğunun, hangi günahtan ötürü öldürüldüğü sorulduğu zaman,

hazreti omer bu sureyi okuyunca musluman oluyor...kendisi kizini diri diri gommustu....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuranda....gece ve gunduzun...allegoric anlamlari...yazildigi gibi gece...bildigimiz gece degildir...gunduz...bildigimiz gunduz degildir...ONLARIDA KAPSAR...ama daha derini anlatir.

dolayisiyle....

iki tur musluman vardir...birisi kuranin derinligini kavramistir...oburu yuzeyselligini...kelimeleri ....derinligini kavrayan...MARIFET KAPUSUNDADIR....yuzeysellegi kavrayanda...SERIAT KAPUSUNDADIR.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

onu bununla bagla.....

Diri diri gömülen kız çocuğunun, hangi günahtan ötürü öldürüldüğü sorulduğu zaman,

hazreti omer bu sureyi okuyunca musluman oluyor...kendisi kizini diri diri gommustu....
          Ve âlemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.,,,,,,....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Ve âlemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.,,,,,,....
            bununla ben hep ne yaziyorum....

HUKUM ALLAHINDIR...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

EN BUYUK IBADET....kurani her yil bi kez ramazanda...bastan sona okumak...bi onceki yil okudugunda aldigin notlarla bu yil aldigin notlari kiyaslamaktir...

burada herkes biliyor....BUNU HER YIL YAPIYORUM...oruc ve namaz yok bende...bu var.....onlar seriat kapusunda olanlar ucun....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

lem decal....borsaya donelim....dini konular yassak...HALBUKI HERSEY ORADA SAKLI.

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

EN BUYUK IBADET....kurani her yil bi kez ramazanda...bastan sona okumak...bi onceki yil okudugunda aldigin notlarla bu yil aldigin notlari kiyaslamaktir...

burada herkes biliyor....BUNU HER YIL YAPIYORUM...oruc ve namaz yok bende...bu var.....onlar seriat kapusunda olanlar ucun....
                  marifet kapisinda duran pirim,,,,,namaz ve oruc sana lazim yaratana lazim degilki senin ibadetin...ya neyse borsaya gel borsaya,,,,bugun ayin si bar boyu kisa kaldi,,,ne diyon bu ise?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

DIYORUM KI...git hissenete...2008 de yazdigim...KUZU MANIPULASYON KURALLARINI bul oku....

yoggg vaktim yok...urus gacilar arasinda bi elim yagda bi elim balda...gutmu kumastan yapilmis yataklarda MURAD ALIP...MURAD veriyim diirsen.....

insane ait bi duygu olan....KISKANCLIK duygumu kirbaclarsin ki...bu senin ucun EYI OLMAZ...HA HA HA

Yorum

• wisewell
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2014
                      • 246

DIYORUM KI...git hissenete...2008 de yazdigim...KUZU MANIPULASYON KURALLARINI bul oku....

yoggg vaktim yok...urus gacilar arasinda bi elim yagda bi elim balda...gutmu kumastan yapilmis yataklarda MURAD ALIP...MURAD veriyim diirsen.....

insane ait bi duygu olan....KISKANCLIK duygumu kirbaclarsin ki...bu senin ucun EYI OLMAZ...HA HA HA
                      murad alip murad vermek,,,,,,benim yapacagim bisey yok,,,kavun tatli ben napim

Yorum

• wisewell
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2014
                        • 246

.gutmu kumastan yapilmis yataklarda MURAD ALIP...MURAD veriyim

kadılar müftüler fetva yazarsa
                        işte kemend, iste boynum asarsa
                        işte hançer, iste kellem keserse
                        dönen dönsün ben dönmezem yolumdan

Yorum

• hsynkzmz
                          Üye
                          • 15 Kasım 2015
                          • 57

Kuzum ons u shortladık bugün ama Trump bizi Kiss yaptı.. Acele ettik herhalde.. Lol keselim ne yapalım bilemedim

Yorum

• serapsuna19
                            Katılımcı
                            • 21 Haziran 2015
                            • 116

Kuzu dayı 1660dan ons shortladim tutayim mi.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• wisewell
                              Aktif
                              • 30 Nisan 2014
                              • 246

@harun_kahraman twitter adresindeki eski meclis baskaninin akrabasinin marifetleri,,,https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster...no=27.....hele bi bakin derim

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

@harun_kahraman twitter adresindeki eski meclis baskaninin akrabasinin marifetleri,,,https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster...no=27.....hele bi bakin derim
                                “@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerinden
                                PETKM payına ilişkin olarak takipçilerine alım
                                veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra
                                mülkiyetinde bulunan PETKM paylarını satması.

gelde kuzuya hak verme simdi,,,,,,,agzindan din namaz oruc iman dusmez,,,,,hos eski fetocu bi sekilde kurtardi......ama tespite bak ...“@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerinden
                                PETKM payına ilişkin olarak takipçilerine alım
                                veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra
                                mülkiyetinde bulunan PETKM paylarını satması.

kuzu kabul ettim baba senin evliyaligini

Yorum

Working...
                                X

Debug Information