kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
onu bununla bagla.....wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe kararmaya başladığı an geceye.,,,,,sanki 17 daha uygun dusuyor...
Diri diri gömülen kız çocuğunun, hangi günahtan ötürü öldürüldüğü sorulduğu zaman,
hazreti omer bu sureyi okuyunca musluman oluyor...kendisi kizini diri diri gommustu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuranda....gece ve gunduzun...allegoric anlamlari...yazildigi gibi gece...bildigimiz gece degildir...gunduz...bildigimiz gunduz degildir...ONLARIDA KAPSAR...ama daha derini anlatir.
dolayisiyle....
iki tur musluman vardir...birisi kuranin derinligini kavramistir...oburu yuzeyselligini...kelimeleri ....derinligini kavrayan...MARIFET KAPUSUNDADIR....yuzeysellegi kavrayanda...SERIAT KAPUSUNDADIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ve âlemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.,,,,,,....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu bununla bagla.....
Diri diri gömülen kız çocuğunun, hangi günahtan ötürü öldürüldüğü sorulduğu zaman,
hazreti omer bu sureyi okuyunca musluman oluyor...kendisi kizini diri diri gommustu....
Yorum
-
bununla ben hep ne yaziyorum....wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVe âlemlerin Rabbi Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz.,,,,,,....
HUKUM ALLAHINDIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EN BUYUK IBADET....kurani her yil bi kez ramazanda...bastan sona okumak...bi onceki yil okudugunda aldigin notlarla bu yil aldigin notlari kiyaslamaktir...
burada herkes biliyor....BUNU HER YIL YAPIYORUM...oruc ve namaz yok bende...bu var.....onlar seriat kapusunda olanlar ucun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
lem decal....borsaya donelim....dini konular yassak...HALBUKI HERSEY ORADA SAKLI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
marifet kapisinda duran pirim,,,,,namaz ve oruc sana lazim yaratana lazim degilki senin ibadetinkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEN BUYUK IBADET....kurani her yil bi kez ramazanda...bastan sona okumak...bi onceki yil okudugunda aldigin notlarla bu yil aldigin notlari kiyaslamaktir...
burada herkes biliyor....BUNU HER YIL YAPIYORUM...oruc ve namaz yok bende...bu var.....onlar seriat kapusunda olanlar ucun....
...ya neyse borsaya gel borsaya,,,,bugun ayin si bar boyu kisa kaldi,,,ne diyon bu ise?
Yorum
-
DIYORUM KI...git hissenete...2008 de yazdigim...KUZU MANIPULASYON KURALLARINI bul oku....
yoggg vaktim yok...urus gacilar arasinda bi elim yagda bi elim balda...gutmu kumastan yapilmis yataklarda MURAD ALIP...MURAD veriyim diirsen.....
insane ait bi duygu olan....KISKANCLIK duygumu kirbaclarsin ki...bu senin ucun EYI OLMAZ...HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
murad alip murad vermek,,,,,,benim yapacagim bisey yok,,,kavun tatli ben napimkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDIYORUM KI...git hissenete...2008 de yazdigim...KUZU MANIPULASYON KURALLARINI bul oku....
yoggg vaktim yok...urus gacilar arasinda bi elim yagda bi elim balda...gutmu kumastan yapilmis yataklarda MURAD ALIP...MURAD veriyim diirsen.....
insane ait bi duygu olan....KISKANCLIK duygumu kirbaclarsin ki...bu senin ucun EYI OLMAZ...HA HA HA
Yorum
-
Kuzu dayı 1660dan ons shortladim tutayim mi.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
@harun_kahraman twitter adresindeki eski meclis baskaninin akrabasinin marifetleri,,,https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster...no=27.....hele bi bakin derim
Yorum
-
“@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerindenwisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster@harun_kahraman twitter adresindeki eski meclis baskaninin akrabasinin marifetleri,,,https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster...no=27.....hele bi bakin derim
PETKM payına ilişkin olarak takipçilerine alım
veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra
mülkiyetinde bulunan PETKM paylarını satması.
gelde kuzuya hak verme simdi,,,,,,,agzindan din namaz oruc iman dusmez,,,,,hos eski fetocu bi sekilde kurtardi......ama tespite bak ...“@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerinden
PETKM payına ilişkin olarak takipçilerine alım
veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra
mülkiyetinde bulunan PETKM paylarını satması.
kuzu kabul ettim baba senin evliyaligini
Yorum
Yorum