Geçmiş olsun kuzu emmi.. rabbim uzun ömürler nasip etsin...
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Yigidin hakkini yigide vermek gerek....DEVIR...
lem olumm bu corona felan...yas 70...ne olur ne olmaz...bi tessekkur etmek ve hakkini teslim etmek istedigim insanlar var bu alemde....
benim en deger verdigim ve en cok bilgili oldugunu Kabul ettigim kisi...bu alemde....DEVIR...nickli kardesimdir...ve onun yetistirdigi ogrencileri...achilis...KIZILDAG...
DEVIR....tek basina bir eliot teorisyeni degildir....iyi bir ekonomisttir...DALGA TEORISINI VE SAYIMLARINI ekonomi ile birlestirebilendir...yani bir ELIOT KUTUPHANESI degildir....o kutuphanede ogrendigi bilgilere...EKONOMIK BILGILERI UYGULUYALARAK...gelecegi tahmine calisandir....
bu forumlar aleminde....benim acimdan...tanidigim ve bildiklerimin icinde...EN IYI OLANDIR....
kendisini tanimam...fekaat sart degilki tanimam...BILGI kisiyi tanitir...dolayisiyle kendisini iyi tanirim...
huzurlarinizda...bu alemin bir numarasina tesekkurlerimi sunmak istiyorum....
NOT...BIRINCIDEN basladim....3 kisiye daha tessekkur edecegim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Agabey,
Bu alemde senden iyisini tanımam, Allah başımızdan eksik etmesin seni.
Selamlar Saygılar
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYigidin hakkini yigide vermek gerek....DEVIR...
lem olumm bu corona felan...yas 70...ne olur ne olmaz...bi tessekkur etmek ve hakkini teslim etmek istedigim insanlar var bu alemde....
benim en deger verdigim ve en cok bilgili oldugunu Kabul ettigim kisi...bu alemde....DEVIR...nickli kardesimdir...ve onun yetistirdigi ogrencileri...achilis...KIZILDAG...
DEVIR....tek basina bir eliot teorisyeni degildir....iyi bir ekonomisttir...DALGA TEORISINI VE SAYIMLARINI ekonomi ile birlestirebilendir...yani bir ELIOT KUTUPHANESI degildir....o kutuphanede ogrendigi bilgilere...EKONOMIK BILGILERI UYGULUYALARAK...gelecegi tahmine calisandir....
bu forumlar aleminde....benim acimdan...tanidigim ve bildiklerimin icinde...EN IYI OLANDIR....
kendisini tanimam...fekaat sart degilki tanimam...BILGI kisiyi tanitir...dolayisiyle kendisini iyi tanirim...
NOT...BIRINCIDEN basladim....3 kisiye daha tessekkur edecegim...
Yorum
-
Tekrar dan geçmiş olsun devir diğer köyden takipteyiz 500 bin yazdı oda nereden alırsan al hesabikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYigidin hakkini yigide vermek gerek....DEVIR...
NOT...BIRINCIDEN basladim....3 kisiye daha tessekkur edecegim...
Yorum
-
-
kuzu wti de ne oluyor tamam vade sonu anladikda su an wti -2.36 $ varil.......hele bir yorum yapwisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu wti ye yorumun ne su an 1.79$ varili
Yorum

Yorum