Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Seçim olmaz..
Seçimi kaybetmez..
Seçimle Gitmez..
Açık açık.Uğaşmayın alamazsınız diyor..
Bu durumda da yukarıda 3 leme devrede demektir..
Bu 3 lemeden çıkış anca ve anca bu 3 lemeyi fiziki şiddetle kırmaktan geçer..
Bu 3 leme bi loop..Loop u ortadan kaldırmak için loop u oluşturan nesneyi sıfırlamız gerekir..
Son anketler hala 40 kemik oyu olduğunu söylüyor..
Memur 3600 ek gösterge denmeye başladı..
EYT ve KYK ları da katar reis seçim evvelinde..
Ne yapar ne eder 50+ alır yine..
Yorum
-
kardeş bu dediğin 3600, eyt falan durumlarının vahametini gösterir. taviz veriliyorsa seçim sıkıntısı var demektir. bu sıkıntılı ekonomide erken emeklilik, ani yükselen memur ikramiyesi, maaşı zor konular.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www.tamgaturk.com/haber/akpl...cin-38972.html
Seçim olmaz..
Seçimi kaybetmez..
Seçimle Gitmez..
Açık açık.Uğaşmayın alamazsınız diyor..
Bu durumda da yukarıda 3 leme devrede demektir..
Bu 3 lemeden çıkış anca ve anca bu 3 lemeyi fiziki şiddetle kırmaktan geçer..
Bu 3 leme bi loop..Loop u ortadan kaldırmak için loop u oluşturan nesneyi sıfırlamız gerekir..
Son anketler hala 40 kemik oyu olduğunu söylüyor..
Memur 3600 ek gösterge denmeye başladı..
EYT ve KYK ları da katar reis seçim evvelinde..
Ne yapar ne eder 50+ alır yine..
demokratik seçimleri görmezden gelip iktidardan gidilmeseydi zamanın şartlarında evren ve inönü gitmezdi. iktidarda kalabilmelerinin tek nedeni meşru seçimler...
Yorum
-
Gitti bile...Akp gitti. Tayyip Ağam da gitti. Mhp'nin işlevi var, Hulusi Akar'ın arkasında duruyor. Akp gitti ama seçimlerde pek çok milletvekilini meclise sokacak. Onlar da Hulusi Akar'ın arkasında duracaklar. Anayasanın ilk 4 maddesine karşı olan hiç kimseyi aday göstermeyecekler. Ayrıca seçilecek vekillerin çoğu ülkücü tarafa yakın olacaklar.
Geçenlerde hisse.nette bir yazı yazmıştım. Şöyle bir cümle vardı:''28 şubat öncesi, Deniz Kuvvetleri içindeki Batı Çalışma Grubu'nun 6 milyon insanı fişlemesi ile ilgili belgeler, Emniyet İstihbaratın başındaki Bülent Orakoğlu vasıtasıyla, Meral Abacığa aktarılmıştı.
Hulusi Akar'ın ve Meral Akşener'in hatta Mhp'nin içinde olduğu bir hükümet olacaktır.
Chp-Hdp ilişkileri bunu sağlayacaktır. Tabii önce Chp içinde kıyamet kopacaktır. Tanju Özcan, Mansur Yavaş ve İmamoğlu gibi ülkücüler var, seçimler öncesi Chp kurultaya gidebilir, hesaplaşma olabilir, bölünme olabilir.
Bir de bu gelişmeler var. Bu yüzden Türkiye'de istikrara ihtiyaç var.IKEA Üretimini Türkiye’ye taşıma kararı aldı.
AB’nin en büyük giyim tedarikçilerinden LPP, Asya'daki üretimin bir kısmını Türkiye'ye taşıma kararı aldı?
Almanya merkezli küresel ilaç şirketi Boehringer Ingelheim Türkiye’de üretim kararı aldı.
Hdp'nin dışarıdan desteklediği Chp-İyi Parti ittifakından istikrar çıkmaz.
Yorum
-
Kutuplastirilmis bir ülkede istikrar nasıl sağlanır?
Oncelikle seçim olmalı.Abd'de seçim olmasaydı, Turkiye'de de olmayabilirdi.
Bu yüzden "seçim olmayacak"ı geçiniz. Seçim olacak, erken seçim olacak.
Turkiye'de istikrarı bozabilecek unsurlar: Pkk ve fetoculer. Neredeyse edizildiler.
Diğer taraftan, Tayyip Erdogan'i ilah gibi gören bir kesim var ve bunların yüzdesi hiç az değil. Şayet gerçekten yönetimi devretmek istemeseler, bunlar çok büyük tehlike arzederlerdi. Bunlar organize edilseler pkk+fetoden daha bile tehlikeli olabilirlerdi.
Fakat böyle bir organizasyon olmadığı gibi, Tayyip Ağam ve etrafındakiler bu popülariteyi yok etmek için ellerinden ne gelirse yapıyorlar.
Ve "Tayyip Ağamı ilah gibi gorenlerin" sayısı ve yüzdesi hızla azalıyor.
Istikrar için gerilimin,kutuplaşmanın azaltılması gerekiyor.
Bana sorarsanız siyasal Islam hiç iktidar olmadı. Demokrasi denilen oyunun içinde, Tayyip Ağam %51'lik bir desteğe ulasti(çok partili hayata geçildikten sonra bu seviyeye ulaşabilen ikinci, Ecevit'i dahil edersek üçüncü liderdir).Bu halk desteğinin dinamizmi kullanıldı, Türkiye kişi başı
10 bin dolar milli geliri yakalayabildi.
Bu yapılırken kendine muhafazakarim, dindarim diyen insanlar tüketim kalıpları ezberletilerek laiklestirildiler.
Geldiğimiz yer orta gelir tuzagidir. Burayı asabilmek için yaratıcılık gerekir.
Lafın kısası, Türkiye'den yönetim değişecek, Turkiye ileri gidecek, Türkiye geriye gidemez.
Muhalefet iktidar olacak, yolsuzlukların hesabı sorulacak, iktidar mensupları Silivriye yıkılacak diye bekleyen varsa, bunlar sığ dusuncelerdir, böyle düşünenlerin beklentileri gerçekleşmez.
Yolsuzluk demek dış kreditorun parasının calinmasidir.Dis kreditor diyor ki, bu krediyi al, projeyi yap, %10'unu çal. Sonra bu parayı Suriye, Nijerya veya Afganistan gibi yerlere aktar.
Bunu Abd ve Ab'deki kanunlar sebebiyle kendisi yapamıyor.
Herşeyin üstü kapanır gider.
Yorum
-
Dolar denilen caput 8,97 olmuş, Tayyip Ağam hala faiz endir diyor.
Bakınız şimdi de yeni MB'başkanının görevden alınması konuşuluyor. Bakalım akşamki resmi gazeteyi bekleyecez.
Daha ne yapsın abi bu adam?
Hadi be Tayyip Ağam, bir de S 400'lerin 2.partisini alıver.
Bu arada Türkiye, 40 adet F16 alımı için Abd'yAbd'ye başvurdu. Buradan yüksek ihtimal olumlu karar gelecek, çünkü bizim Hava Kuvvetlerinde eski 38 adet F16'nin modernize edilmesi için yaptığımız başvuru kabul edilmişti. Bunlar hızla modernize ediliyorlar. Modernizasyonu Tusas ve diğer kurumlarımız yapıyor.
Yorum
-
Erdoğan, son TCMB başkanından da soğuyor.
Reuters
Fahrettin Altun MB'si başkanının görevden alınacağı söylentilerini yalanladı. Dolar düştü biraz.
Yorum
-
Ben Hz.ayvagubekli, ne yazıyorsa odur abi...Mehmet Metiner: İktidarın şehvetine yenik düştük. Kibir budalalarına dönüştük. En fenası bizi iktidara taşıyan garip gurabadan, fakir fukaradan koptuk. Onların ulaşamadığı insanlar haline dönüştük. Onlara uğramaz olduk….Kaptan, Müsait bir yerde inecek var
Nerdesin ulla kuzu?
Pir kuzu... Marifet kapusunda bekletiyorlar seni, içeri sormuyorlar ulla.
Yorum
-
Bu ne diyor be ya?*Walter Bloomberg
@DeItaone
BANK OF ENGLAND SAYS ASSET VALUATIONS COULD CORRECT SHARPLY
Yorum
-
Hi ho ho. Tarım dışı istihdamda 500 bin bekleyen mi ararsin 600 bin mi????
194 bin gelmiş. Hi ho ho...
Altun zıpladı tabe...
Yorum
-
gonul bir saraydir...SEVGI SULTANDIR....tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen Hz.ayvagubekli, ne yazıyorsa odur abi...
Nerdesin ulla kuzu?
Pir kuzu... Marifet kapusunda bekletiyorlar seni, içeri sormuyorlar ulla.
NE ZAMAN...
INSANLAR KENDINI BILDIGI ZAMAN....
insanlik bir butun....GORDUGUN ZAMAN....
2000 BUSH BASKAN OLUYOR...amriki borcu 5 trillion dolar...
2008 de baskanliktan ayriliyor...amriki borcu 10 trillion dolar...
2008 de Obama geliyor 8 yil baskan...amriki borcu 10 trilliondan 20 trilliona cikiyor...
2012 de trump geliyor...4 yil baskan....AMRIKI BORCU 29 TRILLION DOLAR....
imdi givrasiyorlar....
mamina cakayim...BU BORC YEDDI CEDDIMIZI IKIYOR DEYU...
kendi ozunu dara cekti amriki....dardalar....YETIS YA MUHAMMED YETIS YA ALI....diyorlar...
tilifon ettim biden a....dedim ki...
sakin haa....eger depresyona girersen...GECMISTE YASIYORSUN demektir...
sakin haa.....eger endiseye dusersen....GELECEKTE YASIYORSUN demektir.
korkma haa....eger HUZUR icindeysen....SUANDA YASIYORSUN demektir.
didiki...bana akil verip durma ya EVLIYA....DOLAR COKERSE SENDE TARRAGIMI YERSIN...DOLARDASIN dedi...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ele deyince kazim...DASHAKLARIMA INCE BI SIZI DUSTU...
sizinin merkezini bulamiyorum....
mubarekler 2 kg....babonunkiler gibi guccuk... 200 gr olsa kolay bulursun...
bende hemen adiyamandan GAVS HAZRETLERINI aradim...
derhal DASHAKLARINI AVUCLA dedim mubarege...avuclamak icin elini salvarinin icine soktu...ve haykirdi tilifona...
YOKLAR...dashaklarim yoklar...ucmuslar ya EVLIYA dedi....
anladim....
ve korkum gitti....gavsin dashaklari gorevdeler...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DOLARI ANLAMAK DEMEK...DASHAGI TANIMAKLA OLUR....
DASHAG insan puskurtur....fiskirir akitir...insane donusur...insanlar dunyada cogalir...
DOLAR...oda fiskirir...fiskirmasi dashagin fiskirttigi kadarsa...sorun olmaz...fiskiran yeni dolar...fiskirmis yeni insane gecer.
emmeeeeee....
sen dollari....dashagin fiskirttigi menuden daha cok fiskirtirsan....bu bir canavar dogurur...
adi....enflasyondur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum