Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

SON DAKİKA!
    Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı.

Rezervleri 4-5 milyar dolar artırabilir.

Haber akışı birden hızlandı. Aşağıdaki haber fırından yen8 cikti:

#FLAŞ

Suriye’nin İdlib bölgesinde Rus askerlerine ATGM saldırısı düzenlendi. Saldırıda 4 Rus askeri öldü 3 Rus askeri yaralandı
    Eşzamanlı Ukrayna'da gerilim var. Donets'de Rus mevzilerine topçu ateşi açıldı. Bizim TB2'leri de kullanıyorlar.

Bu gece twiter hareketli.

Sabah Kremlin'de Esad Putin'le gorusmustu:

Sohbet
    Dr. Naim Babüroğlu
    @NaimBaburoglu
    Putin-Esad bugün sabah Kremlin'de görüştüler.
    Putin: "Başlıca problem, ülkenin yabancı silahlı güçlerin BM kararı olmaksızın, sizin onayınız olmaksızın bulunmasıdır; bu, uluslararası hukuka kesinlikle ters düşüyor..."
    -Adres, Türkiye ve ABD.
    Görüşme İdlib ve Türkiye için önemli.
    Dr. Naim Babüroğlu
    @NaimBaburoglu
    ·
    11s
    @NaimBaburoglu
    adlı kişiye yanıt olarak
    Arap Birliği de, Türkiye'nin Suriye ve Libya'daki askeri varlığını "işgal" olarak nitelemiş ve Türkiye'yi "aşırılık yanlısı gruplara ev sahipliği yapmakla" suçlayan bir açıklama yayımlamıştı.
    -Rusya, İdlib'te Türkiye'nin karşısında.

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Korku ve Yalan Imparatorluğu...Yıkılıyor...Altında kalabilirsiniz.

Ben Hz.ayvagobekli... Hepiciginizi kurtaracam...

Yorum

• tarık37
        Yasaklı
        • 07 Mayıs 2009
        • 9126

Yorum

• tarık37
          Yasaklı
          • 07 Mayıs 2009
          • 9126

@Gbahar @Sosa @_delioglan_ @Selda09 @mezopotamya_gugalanna
          Kabaca şöyle izah edeyim
          Mavi gramın olağan yükseliş trendi 2018 de sarı ile işaretledim bozulma oldu onu takip eden siyah çizgi üzerine çıkarsa yeni rekorlar gelecek yoksa yeniden dokunduğu gibi mavi çizgi üzerinde yükselişini sürdürecek
          Yatırımlarda kullanılmaz

Yorum

• tarık37
            Yasaklı
            • 07 Mayıs 2009
            • 9126

Gram altın (fincan - kulp) formasyonu

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eeeee….KUZU.....hedef 4 demiştin....işte geldik....incik ne olacak.....

ceddimiz demişya ula ne olacağını türküde....

makaram sarı bağlar....

gızzz söyler GELİN oynar.

NİYE ben ölmüşmüyem….

HALKIM karalar bağlar....

halkım....ÖNCE 6 TAVAN CEKECEK....SONRA 6 AY İÇİNDE 50 TL PANGINOTA GİDECEK....

niyeeee…..

çünkiiiiii……

ÇİFT JANDARMA.....

geliyorda……

NATO nun konağından.....

FİSKE FURSAM.....

kan damlarda....

HULKİ nin yanağından.....

nasıl olacak....helecanlı mı olacak....kanlı mı olacak....kansız mı olacak....

pek yakında....yeni HULKİ topiğimde olacak....

baslık....

HALKIN Kİ....yani HULKİ.....hedef 50 pangınot...müddet 6 ay....

Sn.Kuzu 5 ay geçti kaldı 1 ay Şaka tabi ama kuzum galiba bu Halkbank'ı cehennemin dibine gömecekler. Son desteği 4.11 civarı. Orayı da kırarsa 3,20 çöker...Belki 2,80 kimbilir. ABD ile ilişkiler yine geriliyor. Reis senin oralardaydı muhattap bulamadı kendine döndü burundi sultanıyla görüştü newyorkta ))

Allah halkbank taşıyanların yaaar ve yardımcısı osssun ...

Yorum

• tarık37
                Yasaklı
                • 07 Mayıs 2009
                • 9126

Bank of America, Türk bankaları için hedef fiyat güncelledi.

[IMG][/IMG]

https://www.finansgundem.com/haber/h...kseldi/1601348

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

NE KADAR COK IMAM HATIBI ACILIRSA O KADAR HIZLA DIN...DINCILERIN ELINDEN CIKAR...

demistim....

1996 da...bir konferansimda...

bu gorusumu BILIMDEN entropiyi kullanarak....qurandan kerf suresini MUSA VE HIDIR I ornekliyerek...DESTEKLEMISTIM....

dinsel bilgiler iyice ogrenilmidi....MEYDANDAKI DINCILER AYVAYI CIG YER DEMISTIM....

SIMDI...yil 2021....

o konferansda dinliyiciler arasinda olan bi ilahiyat fakultesi asistani...daha sonar beni defalarca ziyaret edip bu konularda COK BILGI ALIRDI BENDEN.....simdi... onemli bi professor ..

bana....

hocam gorusunuz dogrulandi...imam hatipliler....DINCILERIN MAMINA CAKIP DURUYORLAR....DEIZM TAVAN OLDU....

sizin deyiminizle....entropi...dinsel entropi maksimuma gitti....logaritma ihtimal...tavan oldu...HIDIR aleyhiselamin....sahip oldugu entropi...ile musa aleyhi selamin sahip oldugu entropi arasindaki ucurum....cogalan imam hatiplerle ortadan kaldirildi....

artik...imam hatip mezunlari olu yikamiyor...DINCILERIN LESLERINI TESHIR EDIYORLAR....

benim gibi bi KEMALIST....sahte ve yuzeysel bilgi ile ataturkculuk yapanlarca...cuuuusss yakisiyormu sana gibi tepkilerle karsilasmisti...

onlarada....avrupada laiklik...hiristiyan okullarin cogaltilip...gercek din anlatilinca...OGRENILINCE...PAPALIK VE PAPA....anadan uryan edilmis....hasstirin ipneler denilerek...LAIKLIK YERLESMISTIR...derdim emme...yuzeysel olduklari ucun...benim gibi marifet kapusunda outran HIDIR olmadiklari ucun...coookkk aci cektirilmisim.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sn.Kuzu 5 ay geçti kaldı 1 ay Şaka tabi ama kuzum galiba bu Halkbank'ı cehennemin dibine gömecekler. Son desteği 4.11 civarı. Orayı da kırarsa 3,20 çöker...Belki 2,80 kimbilir. ABD ile ilişkiler yine geriliyor. Reis senin oralardaydı muhattap bulamadı kendine döndü burundi sultanıyla görüştü newyorkta ))

Allah halkbank taşıyanların yaaar ve yardımcısı osssun ...
                    evet 1 ay kaldi....ama hala Erdogan sihhi nedenlerle istifa edip cekilmedi....

HIDIR aleyhiselama gore....bu olursa hayatim kayar dersen...ALLAHA INANMIYORSUN DEMEKTIR....cunki o olursa hayatin kaymaz....hayatin maksimuma gider,,,,MEVLAM NEYLERSE GUZEL EYLER,,,,,

GOZLERI VAR GORMUYORLAR....KULAKLARI VAR DUYMUYORLAR....

gormuyorlar...ustelik kendi verdikleri rakkamlar...

merkez pankasi net doviz rezervi...eksi 50 milyar dolar...butceden faize odenen para yillik 290 milyar tl...2013 e kadar bu yillik 50 milyardi....

duymuyorlar....bangir bangir bagirdik burada....dolar 1.70 iken 2013 de....TURKIYE COKER...dedik...bunu bunu yapmazsaniz dedik...DUYMADILAR...VE COKTULER...coktunmu bi bahane bulup istifa edicen...burasi dingonun ahiri degil ki...kardesim.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

efenim...ben COKERTMEYI severim....

bende severim....

halkta...COKERTMEYI sever...yalniz halk cokerttimi...ustunden bulldozer gibi gecer adamin...zilete cevirir insani...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

IDLIP....

3 MILYON DAHA SURIYELI geliyor demektir....

niye geliyorlar....

namaz kilmaya....

nerede....

ayasofya kilisesinde...emevi cami hayallerinde kaldi artik...

ne namazi bu...

CENAZE NAMAZI ULA....

KIMIN....

AKUPE nin ula...

niye EYYUP SULTAN CAMII degilde...ayasofya kilisesi...

BU KADAR HIRSIZIN CENAZESI...anca bi kiliseden kaldirilirda ondan....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

2012 yilinda....ESED ESED ESED diye inliyenlere diyordum ki....bu forumdan....

adini dogru sectiniz....ESAT degil..ESED diyerek...

ESED...aslan anlamina gelir demistim....

usaga fazla saldirmayin...O SIZIN CENAZENIZI KALDIRACAK IMAMDIR....

nasil imam....off lu imam....

ne der cenazede offlu imamlar....meftaya hakkiniz helal ettiniz mi der...cemaat ettik deyince...offlu...GOMUN MAMINA KOYIM DER...

ESAT ta....gomun mamina koyim diyecek yakinda....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

iste bak...bizi bi arap kurtariyor AKUPEDEN...MEVLAM NEYLERSE GUZEL EYLER...

2014 DE DE...gene burada...sunnetcim vardi...TALEBE nickli...imam hatipli idi...ona babo yu sunnet ettirdim...baltayla...ucundan eccik al dedim...o kokunden kesti....adam igdic oldu...

bu kerizede cok takilirdim...ilk yillarda oda bende AKUPE ye oy vermistik...ben bu yuzden cehenneme gidecegiz diye ona dalardim...

baa dediki...

yaw bu ESAT I niye savunuyorsun....ona derdimki...o bizi AKUPE den kurtaracak....

inanmamisti...

niye...musa kadar bilgiliydi...ben HIDIR gaddin oldugumdan...kafasi yetmemisti...

bak....

suriyeliler AKUPE ye CENAZE namazi kilacaklar....

bakk...

ESAT BIZI KURTARIYOR...BIZ BIZI KURTARAMAYIZ AKUPEDEN....

BAK....BAK...BAK...HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELDIR....

sozum...

dogrulaniyor hep...

Yorum

• tarık37
                              Yasaklı
                              • 07 Mayıs 2009
                              • 9126

Özsermaye kârlılığı en yüksek bankalar !

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

sevgili Tarik....

bankalar....KOPRUDEN ONCEKI SON CIKISTALAR....bulasan yanar...sap gibi....

SIRAT KOPRUSU BU....heryaninda...CINLER VE ECINLILER var...kopruye gireni dussun diye itiyorlar...kopru gildan ince...bi MELAIKE bi ucunda gilin...obur MELAIKE obur ucunda...geriyorlar gili....gerdilermi...gil titiriyor....

her titreyiste...once HARAMILER dokulecek....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information