Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger SATINALMA GUCU TUKENMISSE....kim iker dolar-tl yi...yoktur....ucmustur...sifirdir....
    Dolar düşünce fiyatlarda düşecek mi? Yani Zeki Müren'de bizi görecek mi?

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Dolar düşünce fiyatlarda düşecek mi? Yani Zeki Müren'de bizi görecek mi?

https://youtu.be/3DuLxDKMhpI
      ha ha ha....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

ABD PATRIOT VE THAAD'LARI ÇEKTİ

Dünyanın gözü Afganistan'dayken, Orta Doğu'da dikkat çekici bir başka gelişme yaşandı. ABD, Suudi Arabistan'daki gelişmiş hava savunma sistemlerini geri çekti.
        Çok önemli bir haber. Artık Suud kaderiyle başbaşa.

Bizde ise geçenlerde ÇYDD Tayyip Agama çok güzel bir gol pası verdi:

BBC News Türkçe
        @bbcturkce
        ·
        10 Eyl
        Edremit Kaymakamı Ünsal, işgalden kurtuluş töreninde zincire vurulan bir kadının üzerindeki çarşafı çıkartıp elbiseyle Türk bayrağı salladığı gösteri nedeniyle merkeze çekildi https://bbc.in/3lfQA30
        Bu haber erken seçim demek. Erken seçim olacağını ise artık sağır sultan biliyor.

Bir diğer haber, Istiklal marşının Arapça okunması. Çok saçma bir şey.

Buradan benim anladığım, Istiklal Marsi Arapça okunabiliyorsa, ezan da Türkçe okunabilir.

Bir haber daha var. Bunu ilk kuzu hocam yazmıştı. Miras çocuklara bırakılamayacak diye.

Daniel Craig (James Bond) çocuklarına miras bırakmayacağını açıkladı

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bir dostum....kuzu DEHR ile ZAMAN arasindaki fark nedir...demis...kendisi fizik profesoru....

el cugap....

DEHR thermodinamiksel time dir....eger sen yercekimi ivmesi ile surekli hizlanan bi cihazin icinde olsan ve orada yasasan....OLMEZSIN....YASLANMAZSIN....dinlerde tanimlanan zaman aslinda budur...adi DEHR dir....

bizim kullandigimiz zaman ise....saniye...dakika...saat...gun...ay...yil.... RELATIFTIR...gercek degildir....ILLIZYONDUR....bu zamani tanimlayan sey....ENROPI ARTISIDIR...IRREVILSIBILITY dir....tersinmezlik yani....hicbirseyi tersine donduremezsin ENERGY HARCAMADAN...

YUCE REBBIM....bilim adamina diyorki....ulen kerizz...seni yarattim...mukemmellige giden bilgi ile donattim....

ve fekaaatttt.....

daha hicbirseysin sen....cabala...yarattiklarimi incele....herseyin icine....DEHIRI KOYDUM....

HIRPO DIYOR...akilli ol...

sen bana beni yarat diye...iadeli tahahatlu mektup mu yazdin...yoooo....ben seni bi maksat ucun yarattim...

sen seni bilmezsen...SEN BENI NASIL BILECEKSIN KI....

Nasil bilirsin beni...cubbeli ehemmedin anlatiklarindamiyim ben....

beni neden...BU CUBBELI GIBI CAHILLERIN ELINE BIRAKIYORSUN....

BEN SENI NIYE YARATTIM HIRPO....bu cumle bilim adaminin duvarinda asili olmalidir sayin hocam...bende asili.

BAZEN...dini konularda yazmam bu cumlenin bana verdigi gorevi yapmak ucundur...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

usaglar....

DEHR VE FELEKLER ARASI ILISKIYI ANLATSAM...sikilirmisiniz.....

Yorum

• sarisicak01
              Tecrübeli
              • 22 Ağustos 2018
              • 476

Fazla ayrıntıya girmeden , kafamız bulanmadan anlatırsanız dinleriz Sayın Kuzu.

Yorum

• istinyetilkisi
                Aktif
                • 12 Temmuz 2016
                • 273

Hocam benim anladığım zaman kavramı 0 time yada sonsuz time da enerji ile ile entropi(düzensizlik) azaltılır ise yaşlanmayı durdurmak mümkün. Bu olayı borsaya bağlamaya çalışıyorum bir sonraki yazınızı mrekala bekliyorum. saygılarımla

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

Abi yeter ki yaz da ne yazarsan yaz be ya...

Zeman halen net olarak aciklanabilmis değil. Emme bütün grafiklerin bir ekseni zeman.

Yorum

• tefuksikret
                    Tecrübeli
                    • 17 Eylül 2018
                    • 548

Kemal Kılıçdaroğlu
                    @kilicdarogluk
                    İlk 6 ayda; gençlerimize verdiğim 6 vaadimden biri de “Gençlerin ilk sıfır arabasına sıfır ÖTV” idi. Gençlerimiz hayata atılırken bir araba sahibi dahi olamayacaklarsa biz neden varız, devlet neden var? Bir arabaya sahip olmanın nesi bu kadar özeldir de böyle vergilendirilmiştir?
                    novatif Türkiye Bayrağı���� #Üzgün
                    @inovatifvol4
                    ·
                    12 Eyl
                    @kilicdarogluk
                    adlı kişiye yanıt olarak
                    İyi de hem kamu harcamalarını arttıracak politikalar vaad edip hem de vergileri düşüremezsiniz.
                    Serkan Köybaşı
                    @serkankoybasi
                    Arabaya sahip olmak özel değildir ama gençleri petrole bağımlı bir hayata itmektir, trafiğe mahkum etmektir, verimsizliktir ve vizyonsuzluktur. Ekolojik kriz devrinde böyle vaat, benim oyunu kaybetmenizin nedenidir.
                    Korhan Maltepe
                    @cpt_corto
                    ·
                    33d
                    Sikicem postmodernizminizi ya
                    Güzel bir tartışma yürüyor twitin altında.

Benim anladığım dış dinamik Kilicdaroglunun üstünü çizmiş. Kılıçdaroğlu da bunun farkında, Chp guclensin diye elinden geleni yapıyor. Düzgün adam.
                    Erken seçim olacak, Chp Imamoğlu liderliğinde seçimi kazanacak.Kilicdaroglu olmayınca tabii ki sıfır Ötv unutulup gidecek. Aynen "yolsuzlukların hesabının sorulması" gibi...

Günün diğer önemli haberi Oğuzhan Asilturk'un hastalığı. Dün hastaneye kaldırılmıştı.
                    Bugün covid olduğu yazılıyor.
                    Doğruysa ve vefat ederse, birilerinin istedikleri kişiyi istedikleri zaman covid yapabildiklerini dair şüphelerim çok artacaktır. Bakınız burada da zaman var."istedikleri zaman".

Bunu da koyalım hepsi aynı mesajın içinde olsun,

Tuncer Şengöz
                    @TuncerSengoz
                    ·
                    14s
                    Geçen sene Eylülden bu sene Eylüle, konut fiyatları %40 ila %80 arasında arttı. Kiralardaki artışlar da benzer oranda oldu.

Aynı dönemde:

* resmi enflasyon artışı %19.25,
                    * $ ve €'daki artışlar %11.5,
                    * gram altındaki artış %2.5,
                    * BIST100 endeksindeki artış %29.4 oldu.

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

İran nükleer silah yapımına yetecek kadar zenginleştirilmiş uranyuma 1 ay içinde sahip olacak.

New York Times
                      İsrail kışkırtıyor. Bir gün önce, Abd'nin Suud'dan füzeleri çekme haberi vardı. Önemli haber...

Yorum

• Misafir

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        İsrail kışkırtıyor. Bir gün önce, Abd'nin Suud'dan füzeleri çekme haberi vardı. Önemli haber...

Foto$h0p deMi o hahamın elinde tuttuğu.. )

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Foto$h0p deMi o hahamın elinde tuttuğu.. )
                          Tabii ki...

Yorum

• Misafir

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Tabii ki...
                            Yakı$mı$.. Gerek gerçek bile olsa...

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

5 eylül 2007 gecesi ve 6 eylül 2007'nin ilk saatlerinde Türkiye sınırları içinde çok garip şeyler olmuştu. 6 eylülde yabancı bir ülkeye ait uzun menzilli bombardimanda kullanılan F 18 savaş uçaklarına ait yedek benzin depoları Antep kırsalında bulunmuştu.Bu uçaklar Israil ucaklariydi.
                              Bu olay geçiştirildi.
                              Saddam döneminde Irak'tan inşa edilmekte olan nükleer tesis Israil uçakları tarafından vurulmuştu. Yine Suriye'de inşa edilmekte olan bir nükleer tesis
                              aynı şekilde Israil tarafından vurulmuştu.

Abd güç kaybetti. Mesela Gine'de darbe oldu. Darbeyi Fransa'nin desteklediği biliniyor. Darbeyi Gine özel kuvvetleri yaptı, başlarında Fransız lejyoner var ve Abd'nin desteklediği devlet başkanını tutukladilar.
                              Israil, Iran'ı nukleer tesislerini vurabilir.

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

İngiltere, İran'ı Viyana'daki nükleer müzakerelere geri dönmeye çağırdı
                                İngiltere Dışişleri Bakanı Dominic Raab, yeni İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile yaptığı ilk telefon görüşmesinde, İran'ı, Avusturya'nın başkenti Viyana'da yapılan nükleer müzakerelere geri dönmeye çağırdı.
                                Bugün nedense bu haber gözüme battı. Bugün çok mesaj yazdım yarın yazmayiveririm.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information