Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Tecrübeli
    • 03 Ağustos 2011
    • 2999

Tam kapanma geldi,

Tabuta son civide cakildi.

Bir daha acilirmiyiz ulke olarak?

Bilin kapatmalari gorevlerini layikiyla yapiyor.

Ulke buyuk bir olay arefesinde felc ediliyor.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• Misafir

Capon Kuroda emmi yalan söyli.. Yakaladım..

Yorum

• sonperde33
        Tecrübeli
        • 03 Ağustos 2011
        • 2999

dünya sağlık örgütü denen terör örgütünü ülkesinden kovan 4 afrika başkanın ölümü ,

Belarus devlet başkanı Aleksandr Lukaşenko:
        "Ülkeyi kapatın" IMF size 2 milyar dolar verecek dedi
        Biz reddetdik..

Madagaskar Başkanı, "DSÖ cavit19 tedavi ilaçlarının içine zehir katmam için bana 20 milyon dolar teklif etti" diye Dünya Sağlık Örgütü'nü ifşa etti.

iddalar ayyuka çıktı artık.

bu virüs maske salgın aşı dayatmasını yapanlar , bu yalanlar için hesap verecekler, yargılanacaklar.

dünya tanrıcılık oynayanların oyuncağı değildir, buranın 1 sahibi vardir.

Yorum

• Misafir

Bist'te trade'lik bile saysak, 2 yıllık tahvil de düşüyo aynı Dolar kimin.. ALert ?..

İ$ bu hesap uLA siz de dönün bi tur daha ++ üfüroryacı Dowgil..

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1921

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            dünya sağlık örgütü denen terör örgütünü ülkesinden kovan 4 afrika başkanın ölümü ,

Belarus devlet başkanı Aleksandr Lukaşenko:
            "Ülkeyi kapatın" IMF size 2 milyar dolar verecek dedi
            Biz reddetdik..

Madagaskar Başkanı, "DSÖ cavit19 tedavi ilaçlarının içine zehir katmam için bana 20 milyon dolar teklif etti" diye Dünya Sağlık Örgütü'nü ifşa etti.

iddalar ayyuka çıktı artık.

bu virüs maske salgın aşı dayatmasını yapanlar , bu yalanlar için hesap verecekler, yargılanacaklar.

dünya tanrıcılık oynayanların oyuncağı değildir, buranın 1 sahibi vardir.
            Hiç bişi olmaz..
            İnsanların yüzde 60 ı köle ruhludur zaten..Sahip arar..
            Geri kalan ın büyük kısmını ise ufak birşeyle kandırırsın..

Fakat burada püf nokta bunu insanlara tepeden inme olarak zorla yaptırıyor gözükmemektir..
            İnsanları öyle korkutursun ki daha da yasakla bizi diye bağıracak noktaya gelir insanlar.

Bundan 2-3 sene önce evden çalışma hem ekonomik hem de sizin için çok iyi birşey (iyi değil ya) deseler ayağa kalkacak hak özgürlük demokrasi gezme tozma sex özgürlüğünden dem vuracam beyaz yaka...bizi eve tıkın diye her gün internette çığlıklar atıyor..

Bunun neden korku pompalamasıdır..

Tekrar yazıyorum..Yüzde 2 bulaş , bunun yüzde 2.5 öldürme kapasitesine sahip bir virüs için bu tantana neden..
            Hastalığı kapanların yüzde 90 ında her ne hikmetse semptom bile gözükmezken bu ne telaş..
            Kışın 6000 ağır vakaya dayanmışken bile tam kapama yapmamışız sağlık sistemi çökmemiş şu bu..
            Şimdi 3500 ağır hasta ile tam kapanma neden!!

Allah sonumuzu hayır eylesin..

Yok efendim Z nesli dünyayı kurtaracmış..

Bu korkaklık bu manipülasyona açıklık ile nah kurtarır..Batırır..

Çok akıllı çok bilgi dolu çok zeki çok uyanık sanıyorlar kendilerini ama bilmeden öyle güzel manipüle ediliyorlar ki..
            farkında bile değiller..

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

Bir ara kominizm ile korkuttular..gomunistler gelecek hepinizin karısını bikbik leyecek diye..
              O bitti terörizm başladı..her yerden terörist fışkırıyordu yarabbim..
              O bitti şimdi hastalıklar karbon ayak izi olayları var ..İklim değişecek 50 sene sonra muhabbeti..
              Dünyanın en çok karbon gazı salan ülkesi sana bana diyor ki karbon gazı salma arkadaş..

Yakında uzaylılar ile 100 sene içinde kontak kuracaz ama sizin hazırlanmanız gerek diyip yeni bişiler diretirlerse insanlar daha verrrrr diye sıraya girmezse ne olim..

Yorum

• sonperde33
                Tecrübeli
                • 03 Ağustos 2011
                • 2999

öle otuduğumuz yerden analiz kasarsak bişi olmaz tabi,
                bedel ödeme zamanı yaklaşıyor. amel gerekir.

yoksa hem dünyayı hem ahireti kaybediyoruz.

1)-Genç şeytan: cehenneme nasıl gönderdin?
                -Yaşlı şeytan: korkutarak!
                -Neden korktular? savaş mı? kıtlık mı?
                -Hayır... Hastalık korkusu
                -Hastalanma dılar mı? Ölmediler mi? Tedavi yok muydu?
                -Anlamıyorum...
                2)-yanlışlıkla ne pahasına olursa olsun tutunacakları tek şeyin HAYAT olduğunu düşündüler. Sarılmadılar birbirlerine, selam vermediler, uzaklaştılar birbirlerinden, insanlara dokunmaktan vazgeçtiler... İnsana dair her şeyden vazgeçtiler! Ve paraları bitti, işlerini kaybettiler
                3) duydukları her şeye, medyada gördükleri her şeye körü körüne inandılar, özgürlüklerinden vazgeçtiler, evden hiç çıkmadılar, akraba ya da arkadaş ziyareti hiç yapmadılar. Dünya gönüllü mahkumlara büyük bir toplama kampına döndü.
                4)Her şeyi kabul ettiler! Sadece sefil bir gün dahayaşamak için, Yaşamadılar
                Her gün öldüler
                C.s Lewis 1941

Yorum

• sonperde33
                  Tecrübeli
                  • 03 Ağustos 2011
                  • 2999

1-)
                  "her şey çok açık aslında , kureselciler türkiyeden alınabilecek herşeyi almış,buradaki ortakları satılabilecek herşeyi satmış.fetosu beratı rızası ve diğer domuzlar abd de , yarın reisede bi suikast, bi hastalık v..s ayarlar yollarlar ( bunu yazan twtr hesabı kapatıldı )

2-) salı günü haber düştü , 500 muvazzaf subay tutuklandı , bu sayı feto darbesi zamanına eşit nerdeyse , tam kapama haberi öncesi TSK pasifleştirildi.

3-) amerika dedeağacından (30 saldırı helikopterleri mevcut ) irana ülkeyi kuşatmış durumda ,

4-) haliotis towed seismic system yüklü fransız ifremer gemisi egede ve depremler eksik olmuyor, şu an istanbul belediyesi istanbul tahliyesi tatbikatı yapıyor, ceset torbaları gırla.

biz gerizekalı gibi virüse odaklanmış durumdayız, aynı 1453 te ist düşerken meleklerin cinsiyetini tartışan bizanslılar gibi.

yukardaki parçaları siz birleştirin artık.

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1921

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    1-)
                    "her şey çok açık aslında , kureselciler türkiyeden alınabilecek herşeyi almış,buradaki ortakları satılabilecek herşeyi satmış.fetosu beratı rızası ve diğer domuzlar abd de , yarın reisede bi suikast, bi hastalık v..s ayarlar yollarlar ( bunu yazan twtr hesabı kapatıldı )

2-) salı günü haber düştü , 500 muvazzaf subay tutuklandı , bu sayı feto darbesi zamanına eşit nerdeyse , tam kapama haberi öncesi TSK pasifleştirildi.

3-) amerika dedeağacından (30 saldırı helikopterleri mevcut ) irana ülkeyi kuşatmış durumda ,

4-) haliotis towed seismic system yüklü fransız ifremer gemisi egede ve depremler eksik olmuyor, şu an istanbul belediyesi istanbul tahliyesi tatbikatı yapıyor, ceset torbaları gırla.

biz gerizekalı gibi virüse odaklanmış durumdayız, aynı 1453 te ist düşerken meleklerin cinsiyetini tartışan bizanslılar gibi.

yukardaki parçaları siz birleştirin artık.
                    30 saldırı helikopteri ile ülke mi kuşatılırmış..
                    bunları da yazanların ben kripto akp li olduğuna inanıyorum..
                    bakın işte reis yedi düvele karşı savaşıyor..
                    indirin şu faizleri yawwwwww...
                    direnin uşaklarr...
                    şu savaşı bi kazanalım..
                    ya ama enflasyon 30..
                    ya bırakkkkk...vatan haini..biz burada kimlerle boğaz boğaza geldik..sus otur..

birde herkes abd ye kaçmış ama reis neden hastalık falan la indirilecek..bakın çevresi kötü yoksa kendisi ne kadar düzgün..ah şu çevresi olması..zaten hepsi abd ye kaçtı bakın algısı var..

saçmalık..

ege de her daim deprem olur olacaktır da..şu paranoyadan da vazgeçmek lazım..

Yorum

• sonperde33
                      Tecrübeli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 2999

ölüm gelene kadar kimse öleceğine inanmazmış.

reis konusu hakkında yorum yapmak istemiyorum, yazılacak bir şey kalmadı , ülke aleni yağmalanıyor gizli bile değil.

Yorum

• kemal erdem
                        Aktif
                        • 15 Mayıs 2009
                        • 224

'Türkiye özür dilesin' diyen Levent Gültekin ve Murat Sabuncu da okusun!

https://www.veryansintv.com/turkiye-...uncu-da-okusun
                        Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                        Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                        Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                        Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                        Yunus Emre

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

Erkan Aydogdu
                          @ErkanAydogdu12
                          ·
                          18s
                          Kızım bugün kansere yenik düştü ve özgürlüğüne kavuştu

Ölüm, insanın elindeki tek şanstır. ''Korku ve Yalan İmparatorluğundan'' kurtulmanın tek yolu ölümdür.

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

Zohrab Efendi’nin mezar taşı
                            Son zamanlarda, Türk siyasi dostlarının bakışları ve sözlerinde biraz değişiklik olmuştu, ama bunun geçici olduğuna inanıyordu. Yine birlikte bahar günlerinde Alemdağ’a, Adalar’a gidip kurtlarını dökeceklerdi. Kırda tavla ve iskambil oynayıp, birlikte fıkralara gülüp eğlenecek, fasıl yapacak, yaprak dolmalarını yiyeceklerdi. Kardeşler, hatta baba oğul arasında bile bazen soğukluk olmaz mıydı? Bu da böyle, gelip geçici bir şeydi. Şu kısa ömürde paylaşamayacak ne olabilirdi ki? Zohrab Efendi, farklı bir dine mensup olmaktan başka hiçbir fark hissetmediği, bu toprakların insanlarından biriydi.
                            Batılıydı ama gezip dolaşmak, orayı örnek almak için. En sevdiği şey, bir süre özledikten sonra İstanbul’a dönmekti. Burada doğmuş, büyümüş, kazanıp ailesine bakmıştı. Kafası buranın sorunları ile dolmuş, çözümleri için çaba sarf etmişti. Ermeni olsun, Türk olsun, hangi milletten olursa olsun bütün sevdikleri buradaydı. Rahmetli babası ve annesi de buradaydı.
                            Aynı dakikalarda Dâhiliye Nazırı Talat Paşa, emniyet müdürünün getirdiği evrakları imzalıyordu. Evraklara tek tek bakıp imzalarken, birisinin Meclis-i Mebusandan çok iyi tanıdığı ve dostum dediği iki Ermeni milletvekilinin tutuklanması ile ilgili olduğunu gördü. Daha önce talimatını kendi verdiği bu evrakı tereddüt etmeden imzaladı. Bu milletvekillerinden birisi Krikor Zohrab’tı.

Paşa akşam uğradığı Cercle D’Orient’te yüzyüze gelince, Zohrab Efendi’nin güler yüzle masasına davetini geri çeviremedi. Son oynadıkları iskambil oyununda kozlarını paylaşamamışlardı.

O gece başlayan tarih bir sel gibi aktı. Zohrab Efendi de bu selin alıp götürdüğü yüz binlerce Ermeni’den sadece biri oldu. İstanbul mahkemeleri dururken, Diyarbakır mahkemesinde yargılanmak üzere tutuklandı. Tutuklu Zohrab Efendi’nin İstanbul’dan Diyarbakır’a yolculuğu 47 gün sürdü. Ama yine de Diyarbakır’a ulaşamadı. 19 Temmuz 1915 günü Urfa’dan yola çıkarıldıktan bir süre sonra ıssız bir yerde Ermeni mebus arkadaşı Vartkes ile birlikte başı ezilerek öldürüldü.

Yorum

• sonperde33
                              Tecrübeli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 2999

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ölüm, insanın elindeki tek şanstır. ''Korku ve Yalan İmparatorluğundan'' kurtulmanın tek yolu ölümdür.
                              acayip yazılar okumuştum, anti aging diyorlar galiba,
                              moruklara genç insan kanı verilmesi ile yaşlılığın geciktirilmesi ,
                              ve ya yaşlı bedenden genç bedene zihin transfer edilmesi gibi ölümsüzlük arayışları.

eğer başarılı olsalar ortada insanlık kalmaz .

kanserli hücre mantığı , bir hücrenin ölümsüzlük kazanması , kontrolsüz çoğalıp tüm kaynakları kurutması, somunda yaşadığı habitatı öldürerek yok olması.

şükürki ölümün , O nun dışındaki her şeye hak olması, çok büyük bir lütuf ve rahmet aslında.

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

HALKB ve TUPRS rallisi için start verildi diye düşünüyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information