kuzum selam şimdilik son tepemiz xu100 belli ozaman buğün gördüğü yer diyebiliriz.?
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kuzu can, HALKB davası ile ilgili bir duyumun var mı?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi...bunları takip eden kuzu kuralı sudur....
kuzu kuralı....ZORLANMIŞ FİYATLAR....sıkıcı bi yatay....bunu herhangi bi yöne 10 000 puvan sürecekse yapar....bu kuralı uyguladı mı....anlaki….önemli bi HUBAR...negativ veya pozitif yoldadır.....bu hubarla 10 000 puvan sürer.
Yorum
-
sevgili troas….
ne demiş ceddimiz.....ikilmiş mötün davası olmaz.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
öteki köyde....usaglar….HULKİ topiği açmış....hedef 20 diye gazveriyorlar….Hulki 8 ila 10 arasında gidip geliyor.....troas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu can, HALKB davası ile ilgili bir duyumun var mı?
baktım ki....topic halkı hulkiye kilitliyor.....
ayhanı devreye soktum....lem Hulki ile ilgili yorum yazacam….bunu oraya tası dedim....kerizin damarında turk milliyetçiliği var....baaa gıcık emme....bu özelliği cok iyi.....temam dedi....
burada döşedim....
HULKİ ÖNCE 6 YA DÜŞECEK.....SONRADA 4 E DÜŞECEK.....
AYHANIM AYNEN O TOPİYE TASIDI....kıyamet goptu….çüşşşş….vetan haini....cart...curt....
HULKİ KACTA USAGLAR.....4.29 U ÖPTÜ.....
işte guzu….bele bi pislik oğlandır....kurulmuş soygunlara çomak sokar.....ve düşman edinir....OSSUN...DÜŞMANIN DERDİ...BENİMİ GERDİ...
HA HA HA...….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzum selam şimdilik son tepemiz xu100 belli ozaman buğün gördüğü yer diyebiliriz.?FORCED PRİCE....bu üç iş günü sürer....minumum….oluşturulan beklenti...YAWSAKTI....unutturması ilazım….kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi...bunları takip eden kuzu kuralı sudur....
kuzu kuralı....ZORLANMIŞ FİYATLAR....sıkıcı bi yatay....bunu herhangi bi yöne 10 000 puvan sürecekse yapar....bu kuralı uyguladı mı....anlaki….önemli bi HUBAR...negativ veya pozitif yoldadır.....bu hubarla 10 000 puvan sürer.
zorlanmış fiyat aralığı....137 000 ila....144 000 dir….
bu aralık.....ben buradan....ÇİFT JANDARMA GELİYORDA NATO NUN KONAGINDAN...türküsünü cıgırmaya başladığım ana kadar geçerli aralıktır.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
amriki...AFGANİSTANDAN cıkacagım dedi....musulmanla kavgam bitti dedi....sıra ORTODOKS hiristiyanda….kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRUSYA FEDERASYONUNUN PARÇALANMASI....nato nun bir numaralı hedefidir....rusyadan 28 devlet çıkarmak istiyorlar....öte yandan...MEHDİ PUTİN 2036 YA KADAR BASKANLIGI GARANTİLEMİŞ DURUMDA....ömrü elverirse....bu adam....berlin duvarı yıkıldığında....Sovyetler dağılırken....DUSELDOFTA.....doğu almanya…..bir kalabalık rus elçiliğine dalıyor....tek basına....tabancayı çekiyor....bi adım daha atanı fururum diyor....o kalabalığı püskürtüyor.....
şimdi ise....elinde tabanca değil....NÜKLEAR BUMBALAR VAR....NATO ZOR Bİ BAHAR BASLATIYOR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ÇİFT JANDARMA....önemlidir.
misal....
yunan dıs bakanı ile turkish dısbakan….basının önüne geçip....KAYIKÇI KAVGASI YAPIYOR....bu jandarma sinyalidir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
çift jandarma....USAGLAR.....KRİPTO PARALARI YIKAR....mermi hızıyla oradan çekilin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu abi uyarıyı yaptı anında patladı.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçift jandarma....USAGLAR.....KRİPTO PARALARI YIKAR....mermi hızıyla oradan çekilin....
Yorum
-
gucçük yaşta aldım sazı elime...…bubico Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDalgacilarin efendisidir kendisi
DERTLİ DERTLİİİ furdum sazın teline.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
eeeee….KUZU.....hedef 4 demiştin....işte geldik....incik ne olacak.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröteki köyde....usaglar….HULKİ topiği açmış....hedef 20 diye gazveriyorlar….Hulki 8 ila 10 arasında gidip geliyor.....
baktım ki....topic halkı hulkiye kilitliyor.....
ayhanı devreye soktum....lem Hulki ile ilgili yorum yazacam….bunu oraya tası dedim....kerizin damarında turk milliyetçiliği var....baaa gıcık emme....bu özelliği cok iyi.....temam dedi....
burada döşedim....
HULKİ ÖNCE 6 YA DÜŞECEK.....SONRADA 4 E DÜŞECEK.....
AYHANIM AYNEN O TOPİYE TASIDI....kıyamet goptu….çüşşşş….vetan haini....cart...curt....
HULKİ KACTA USAGLAR.....4.29 U ÖPTÜ.....
işte guzu….bele bi pislik oğlandır....kurulmuş soygunlara çomak sokar.....ve düşman edinir....OSSUN...DÜŞMANIN DERDİ...BENİMİ GERDİ...
HA HA HA...….
ceddimiz demişya ula ne olacağını türküde....
makaram sarı bağlar....
gızzz söyler GELİN oynar.
NİYE ben ölmüşmüyem….
HALKIM karalar bağlar....
halkım....ÖNCE 6 TAVAN CEKECEK....SONRA 6 AY İÇİNDE 50 TL PANGINOTA GİDECEK....
niyeeee…..
çünkiiiiii……
ÇİFT JANDARMA.....
geliyorda……
NATO nun konağından.....
FİSKE FURSAM.....
kan damlarda....
HULKİ nin yanağından.....
nasıl olacak....helecanlı mı olacak....kanlı mı olacak....kansız mı olacak....
pek yakında....yeni HULKİ topiğimde olacak....
baslık....
HALKIN Kİ....yani HULKİ.....hedef 50 pangınot...müddet 6 ay....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayın....HULKİ 2007 de HALKA AÇILDI....4 dolardan satıldı....bir emeklilik şirketi o 4 doları....yıllık yüzde 3 den amriki hazine bonosuna yatırsaydı....14 yıl geçti....HİSPALA....6 doları olacaktı...carp 8 kusur ile 50 pangınot tl eder....
veya....
6 tl ile Hulki aldı...bu 6 tl yi on yıllık turk hazine bonosuna yatırsa idi....14 yıl geçti...parası 60 tl olacaktı...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi davayla ilgili kulağına bir şeyler geldi galiba, malum bistte daha aşağıları beklerken burada ralli olması bir duyumu işaret ediyorkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereeeee….KUZU.....hedef 4 demiştin....işte geldik....incik ne olacak.....
ceddimiz demişya ula ne olacağını türküde....
makaram sarı bağlar....
gızzz söyler GELİN oynar.
NİYE ben ölmüşmüyem….
HALKIM karalar bağlar....
halkım....ÖNCE 6 TAVAN CEKECEK....SONRA 6 AY İÇİNDE 50 TL PANGINOTA GİDECEK....
niyeeee…..
çünkiiiiii……
ÇİFT JANDARMA.....
geliyorda……
NATO nun konağından.....
FİSKE FURSAM.....
kan damlarda....
HULKİ nin yanağından.....
nasıl olacak....helecanlı mı olacak....kanlı mı olacak....kansız mı olacak....
pek yakında....yeni HULKİ topiğimde olacak....
baslık....
HALKIN Kİ....yani HULKİ.....hedef 50 pangınot...müddet 6 ay....
Yorum
-
ayhanıma…..
lem olum....o beyinsiz laza söyle...bi nick firsin….bi topic ac….
hulki….hedef 50 pangınot diye....
kim dii....derlerse....kuzu diii....de.donarlar….anında tas kesilirler.......
cunki….4 e düşecek demişti...inanmayıp ZINDIQ olmuşlardı...
zor olmuyacak…..
en burada döşeyeceğim…...sen orada...salavat getirip musulman olacaksın....BRE ZINDIQ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum