Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaw hocam....
sah ne zaman sahbaz oldu....2003 de....yukaridaki grafina bak...2003 de neredeysek oraya inecegiz ve yeni siyaset gelece kokudum...yazayim 5000 dolar endeks...orada AKP geldi....50 000 e cikardi...5000 e indirip gidecek...SIFIRA SIFIR ELDE VAR SIFIR HOCAM....
HOCANIN TOPIGINDE SAH ILE SAHBAZ TARTISMASI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BIST çift dip bile yapacak durmuyor KUZU emmi.
88 i korumakta ve hatta 92 geçmekte sanki ısrar ediyor.
Güncel bir değerlendirmen var mıdır?
Yorum
-
bir KUZU KURALI İŞLİYOR SUAN...ve normal bi hareket bu...olması gereken....smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBIST çift dip bile yapacak durmuyor KUZU emmi.
88 i korumakta ve hatta 92 geçmekte sanki ısrar ediyor.
Güncel bir değerlendirmen var mıdır?
kuzu kuralı....vade sonu geçişinden sonra yeni fiyatlar önceki fiyatları mutlaka görür....
kaartlarda acıga satış yasaklandı....yerine o kaardı shortluyabiliyorsun...işte o fiyatlar ayarlanıyor bugün....
dikkat edersen dün VIOP 107 500 İDİ....BUGÜN 105 500....çıkamıyor...onun fiyatı dün ayarlandı ondan...
bunlar....İÇ DİNAMİKLERDİR....
müşteri....önemli olan bu....müşteri short yönlüdür...kesilmesi icipediyor...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-

bak grafa….HERKESİ ÇAMASIR İPİNE ASMIS...VE HERKES HEVADA....KURUTUYOR...
Bu bölgede istediği gibi hareket edebilir....kimse yok...hepsi camasır ipinde asılılar...
işte o askıda kalanlar...BANA SALDIRIYORLAR...niye sen bizden daha zekisin diye...niye askıda kalmadın diye....NORMALDİR....desarz oluyorlar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Üstat yeni oyun planımız bunun üzerine mi. Kuzu başkanakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereger turkiye bi şekilde SWAP a girerse,
kuzunun yapacağı değişiklik sudur,bekledıginiz gibi değil.
96 000 ı iptal eder .yani 90 000 SHORT u 85 000 de kapamaz.
Yorum
-
yeğenim….e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstat yeni oyun planımız bunun üzerine mi. Kuzu başkan
NESİMİ....enal hak...diyor ve bilgisiz güruh...ne dediğini anlıyamıyor...DERİSİNİ YÜZÜP ÖLDÜRÜYORLAR....
ONA SORUYORLAR....
ey nesimi diyorlar....O YAR İLE HOSMUSUN....o yar...yaradan....
HOSSSOLAYIM OLMUYAYIM O YAR BENİM KİMENE....
diyor.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yukarıda grafı kodum....ÇAMASIR İPİ....yorum filanla iş yapılmaz....para...bu bölgede...KUZU KURALLARI İLE KAZANILIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bak grafa….HERKESİ ÇAMASIR İPİNE ASMIS...VE HERKES HEVADA....KURUTUYOR...
Bu bölgede istediği gibi hareket edebilir....kimse yok...hepsi camasır ipinde asılılar...
işte o askıda kalanlar...BANA SALDIRIYORLAR...niye sen bizden daha zekisin diye...niye askıda kalmadın diye....NORMALDİR....desarz oluyorlar.KUZU emmi. Sağolasın var olasın.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryukarıda grafı kodum....ÇAMASIR İPİ....yorum filanla iş yapılmaz....para...bu bölgede...KUZU KURALLARI İLE KAZANILIR....
Bir de grafı görebilsek
Resimleri yüklediğin site TR de yasaklı sanırım.
Yorum
-
kuzubun grafiksmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKUZU emmi. Sağolasın var olasın.
Bir de grafı görebilsek
Resimleri yüklediğin site TR de yasaklı sanırım.
Yorum
-
Kuzu hocamiz Bilale anlatir gibi anlatsada anlasak.e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUşaklar ne diyor bu grafik anlatacak varmı
Yorum

Yorum