Üstad teşekkürler. Eline emeğine bilgine sağlık.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Sn. Kuzu , piyasa ile ilgili görüşlerinizi yorumcu olarak ; hareketlerinizi ( dansınızı) vuruşkan olarak gayet net olarak paylaştığınızı düşünüyorum.
Değerli vaktinizden biraz daha forumdaşlara ayırarak tarih , sosyoloji ve en önemlisi jeopolitik bilgi ve görüşlerinizi paylaşabilirseniz müteşşekkir oluruz.
Ayrıca “ beni eleştirin” diyerek saygı duyulmanız gerektiğini pekiştiriyorsunuz.
Saygılar
Yorum
-
hoca diferansiyel denklemeler dersini anlatıyor. y üstü dx, dy falan ... herkeste bir ilgi merak. sonra millet şaşkın. la biz daha türev integrali anlayamıyoruz ki her hafta yeni bir konu.... hoca demez mi anlamadığınız bir yer varsa sorun... önce bir soru sorabilecek seviyeye...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel kardeşlerim....
tessekkürler ediyorum....sizinle bilgilerimi paylaşıp eleştirilmekte istiyorum....
misal...
bu oyun tarzın eyi emme....şöyle şöyle yapsan daha eyi olmazmıydı gibi....
borsalar virüs nedeniyle çöktü ise. neden yükseliyor. ne aşı var ne ilaç , bu yıl olmasıda olası değil. daha pandemi yeni başlıyor.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
okudum sizi...üstü kapalı yazma diyorsunuz....üstü acık yaz diyorsunuz....
yukarıda ki grafa bakın....20 yıllık KÜRESEL EKONOMİ GRAFI BU....
bu yirmi yılda....uygulanan ekonomi politikada düzeltme gerekir...
bu düzetmeler...FİBONOCİ GAVATINA göre olur....
bu GAVAT....diirki...20 yıl çıktık...yüzde 23 düşmeliyiz...DÜŞTÜK....
bu GAVAT diirki...bu işin basında ikiz kulelere al-qaide usagları uçaklarla girdiler....bu işn sonunda CORONA diye bi gözle görünmüyen al-qaideci verus...insanlara girdi....bu durumda yüzde 38 fibo makul diyor....bu ise 76 ila 80 000 bandıdır...
bu GAVAT gene diir ki....eger bu olayda...BATANLAR OLURSA...Kİ OLUR...EN KÖTÜ DURUM DEVREYE GİRER....BUDA FİBO YUZDE 50 GERİ ÇEKİLMEDİRKİ...20 yıllık bu cıkıstaki yüzde 50 geri çekilme....o guzu varya o guzu….O GAVATIN DEDİGİ 58 000 E İNER....
ben....suan...FURUSAN AKINCI KUZU...olarak...pozlarımı o guzu gavatının yorumlarına göre ayarlıyorum...masa temiz oldu cuma bu yüzden......bu BATACAKLAR VE ONLARIN VERECEGİ ZAIATA...KİLİTLİYİM....G20 ülkeleri önemli....batacaklar bu ülkelerde olacak...bilhassa Avrupa....
öyleyse ne yapacağız....yorumcu GUZU dediki….85 000 in altında her yerde MAL ALACAGIZ....bu aldığımız MALLARIDA on yıl satmıyacagız….
en kötü seneryoda MAL ALMA ARALIGI....82 000 İLA 58 000 ARALIGIDIR...
ÖNEMLİ NOT....MAO nun çekik gözlü sarı evlatları...bu 20 yıllık küresel ekonominin motoru idiler....ENFLASYONU ONLAR İNDİRDİ...FAİZLERİ SIFIRA ONLAR İNDİRDİ...şimdide bi verusu dünyaya pompalayıp...EKONOMİK DÜZELTMEYİ SAGLIYORLAR....BU ELE BİR VERUS Kİ....misal bugün bu verustan 1000 kişi öldüyse...20 gün önce bunun 100 katı insan bu verusa yakalanmış demektir...yani...20 gün önce...100 000 kişi verusu almış...bunun cogalma ve yayılma hızı...borsada kullandığımız RALLY serisi ile aynı...geometrik çoğalma...bu RALLY...diğer borsa RALLY leri gibi...fibonachi zaman analizine göre bitecektir....ZAMANLAMA...temmuz gibi...eger MEHDİ gelirse....ki dinen mümkün...zaman analizi değişir...
öte yandan...bundan 20 gün önce 100 000 kişi verusu almış ise...RALLY serisine göre bugun...verus kapmış insan sayısı 3 milyon 200bin dir...bundan 20 gün sonra ölecek insan sayısı ise 32 000 dir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaksimus….
2000 ila 2003 arası ile....
1985 ila 1988 arasını graficlestir as....iki ayrı graf...verdiğim aralıklarda...
onların üzerinden....BORCA-DAYALI BALONLAR...VE PATLAMA BİÇİMLERİNİ ANLATACAGIM...
BUNUN ÖBÜR ADI...kuzu üniversitesinde....başkasının ikiyle gerdeğe girmektir ki...bundan doğan çocukların DİNEN....phhhich midir....degilmidir….HUSUSU COK ÖNEMLİDİR....Kuzum anfide yerimizi aldık dersin başlamasını sabırsızlıkla bakliyoruzkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönemli not...pazar aasam...amrikideki batık fonların turkiyede hangi kaartları hasat edeceğini...onları nereden alacağımı yazacağım...
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
ÖNEMLİ NOT....MAO nun çekik gözlü sarı evlatları...bu 20 yıllık küresel ekonominin motoru idiler....ENFLASYONU ONLAR İNDİRDİ...FAİZLERİ SIFIRA ONLAR İNDİRDİ...şimdide bi verusu dünyaya pompalayıp...EKONOMİK DÜZELTMEYİ SAGLIYORLAR....BU ELE BİR VERUS Kİ....misal bugün bu verustan 1000 kişi öldüyse...20 gün önce bunun 100 katı insan bu verusa yakalanmış demektir...yani...20 gün önce...100 000 kişi verusu almış...bunun cogalma ve yayılma hızı...borsada kullandığımız RALLY serisi ile aynı...geometrik çoğalma...bu RALLY...diğer borsa RALLY leri gibi...fibonachi zaman analizine göre bitecektir....ZAMANLAMA...temmuz gibi...eger MEHDİ gelirse....ki dinen mümkün...zaman analizi değişir...
öte yandan...bundan 20 gün önce 100 000 kişi verusu almış ise...RALLY serisine göre bugun...verus kapmış insan sayısı 3 milyon 200bin dir...bundan 20 gün sonra ölecek insan sayısı ise 32 000 dir.
YARATILMIS ALEMIN SIRLARI VE CORANA VERUS....
Yaradilmis hicbir canli....yaratildigi ve ustunde yasadigi dunyaya...insan kadar kotu davranmamistir..her canli yasadigi ortama iyi davranirki...yasayabilsin...
insan denilen yaradilmisin icinde....CORANA verus gibi...1 trilliondan fazla bacteri ve verus vardir...bunlar insani yasatmak icin varlar...
bu CORANA VERUS da bi canli...yaradilmis...insan ve heyvanda yasar...eger icinde yasadigi insani olduruyorsa....KENDISINIDE OLDURUYOR DEMEKTIR...insan olunce oda birlikte oluyor...
oyleyse....ne yapacak....ogrenecek...neyi...icine girdigi insani oldurmeden onun icinde uzun bir omur surmeyi...celige cocuga karismayi...vakti geldimi olmeyi...insan icinde yasamaya devam edecek evlatlari CORANALARIN ona cenaze toreni duzenleyip gommesini istiyecek...
iste buna...VERUSUN yasadigi ortama...onu oldurmeden yasatmaya ve onunla birlikte kendisininde yasayabilmesine UYUM SAGLAMASI ICN DEGISIMI...daha makul ve mantikli yasamaya uyum gostermesi denir...buda fibonachi zamanlamasi ile olur...
genc ve dinamik verus...bi insane girdimi....sevincten ucuyor...yasiyacak bi ortam bulma sevinci ile PARTILER VERIP...cogalip daha cok partiler vermenin....oldurdugu ve kendisi ile birlikte corona sulalesinde bu insanla birlikte yok oldugunu gorunce....ADAPTE OLUP...AKILLI YASAMASI GEREKTIGINI OGRENECEK ODA...
BILIYORKI...BIR AN ONCE AKLINI BASINA ALIP...icinde yasadigi ve cogaldigi insani oldurmeden yasamali...AKSI TAKDIRDE KENDI KOKUNUDE KURUTACAK DEYYUZZ VERUS....temmuzda uslanir ve yillarca icimizde yasayacak mutasyonu gerceklestirir umarim...
ben sahsen kendisine karsi herhengi bi dusmanlik duymuyorum...biliyorumki...ben onun gibi 1 trillion bakteri ve verusun yasam alaniyim...KENDISINI AKILLI OLMAYA DAVET EDIP...benimle birlikte mutlu ve Mesut bi sekilde yasamaya davet ediyorum...eminim...bu davetime icabet edecektir...YOKSA GELDIGI GIBI GIDECEK...YOKOLACAKTIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evliyaullah kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÖNEMLİ NOT....MAO nun çekik gözlü sarı evlatları...bu 20 yıllık küresel ekonominin motoru idiler....ENFLASYONU ONLAR İNDİRDİ...FAİZLERİ SIFIRA ONLAR İNDİRDİ...şimdide bi verusu dünyaya pompalayıp...EKONOMİK DÜZELTMEYİ SAGLIYORLAR....BU ELE BİR VERUS Kİ....misal bugün bu verustan 1000 kişi öldüyse...20 gün önce bunun 100 katı insan bu verusa yakalanmış demektir...yani...20 gün önce...100 000 kişi verusu almış...bunun cogalma ve yayılma hızı...borsada kullandığımız RALLY serisi ile aynı...geometrik çoğalma...bu RALLY...diğer borsa RALLY leri gibi...fibonachi zaman analizine göre bitecektir....ZAMANLAMA...temmuz gibi...eger MEHDİ gelirse....ki dinen mümkün...zaman analizi değişir...
öte yandan...bundan 20 gün önce 100 000 kişi verusu almış ise...RALLY serisine göre bugun...verus kapmış insan sayısı 3 milyon 200bin dir...bundan 20 gün sonra ölecek insan sayısı ise 32 000 dir.
YARATILMIS ALEMIN SIRLARI VE CORANA VERUS....
Yaradilmis hicbir canli....yaratildigi ve ustunde yasadigi dunyaya...insan kadar kotu davranmamistir..her canli yasadigi ortama iyi davranirki...yasayabilsin...
insan denilen yaradilmisin icinde....CORANA verus gibi...1 trilliondan fazla bacteri ve verus vardir...bunlar insani yasatmak icin varlar...
bu CORANA VERUS da bi canli...yaradilmis...insan ve heyvanda yasar...eger icinde yasadigi insani olduruyorsa....KENDISINIDE OLDURUYOR DEMEKTIR...insan olunce oda birlikte oluyor...
oyleyse....ne yapacak....ogrenecek...neyi...icine girdigi insani oldurmeden onun icinde uzun bir omur surmeyi...celige cocuga karismayi...vakti geldimi olmeyi...insan icinde yasamaya devam edecek evlatlari CORANALARIN ona cenaze toreni duzenleyip gommesini istiyecek...
iste buna...VERUSUN yasadigi ortama...onu oldurmeden yasatmaya ve onunla birlikte kendisininde yasayabilmesine UYUM SAGLAMASI ICN DEGISIMI...daha makul ve mantikli yasamaya uyum gostermesi denir...buda fibonachi zamanlamasi ile olur...
genc ve dinamik verus...bi insane girdimi....sevincten ucuyor...yasiyacak bi ortam bulma sevinci ile PARTILER VERIP...cogalip daha cok partiler vermenin....oldurdugu ve kendisi ile birlikte corona sulalesinde bu insanla birlikte yok oldugunu gorunce....ADAPTE OLUP...AKILLI YASAMASI GEREKTIGINI OGRENECEK ODA...
BILIYORKI...BIR AN ONCE AKLINI BASINA ALIP...icinde yasadigi ve cogaldigi insani oldurmeden yasamali...AKSI TAKDIRDE KENDI KOKUNUDE KURUTACAK DEYYUZZ VERUS....temmuzda uslanir ve yillarca icimizde yasayacak mutasyonu gerceklestirir umarim...
ben sahsen kendisine karsi herhengi bi dusmanlik duymuyorum...biliyorumki...ben onun gibi 1 trillion bakteri ve verusun yasam alaniyim...KENDISINI AKILLI OLMAYA DAVET EDIP...benimle birlikte mutlu ve Mesut bi sekilde yasamaya davet ediyorum...eminim...bu davetime icabet edecektir...YOKSA GELDIGI GIBI GIDECEK...YOKOLACAKTIR.
....supersin
Yorum
-
Dün iyi idi kafa panikledik kuzu ya uyduk sattık malları %5 yaptı kağıtlarkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüzel kardeşlerim....
tessekkürler ediyorum....sizinle bilgilerimi paylaşıp eleştirilmekte istiyorum....
misal...
bu oyun tarzın eyi emme....şöyle şöyle yapsan daha eyi olmazmıydı gibi....
Yorum
-
Kuzu emmi dün 88.xxx de hemen heyecan yapmayın, overshooting i var bu işin demişti short için sanırım.
Böyle dalga boyu yüksek dönemlerde ara verdim voba. %50 spotta maldayım. Düşerse alıma devam spotta.
Yorum
-
smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi dün 88.xxx de hemen heyecan yapmayın, overshooting i var bu işin demişti short için sanırım.
Böyle dalga boyu yüksek dönemlerde ara verdim voba. %50 spotta maldayım. Düşerse alıma devam spotta.
öyle dedi...
cunki bugün 31 mart,vadeli piyasalar son günü,OVERSHHOTING dediği buydu,carsamba esas yön baslıyacak dedi.
92 000 endekste pozları kapatmıştı ve hedef 85 000 demişti.
Yorum

Yorum