Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ula sn Tefuksikret, yazilarini reis yada ona yakin olanlardan bir okusa varya kesin saraya yerlesirsin. Orada o kadar bos oda var. Hemide joleli ile saraydas olur onun iki dabancasindan birini alir kovboyculuk oynarsiniz. Daha fazla Yaz lem, guzuyu bekleme hernekadar topik onun olsada. Saygilar.
    Tayyip Ağam damadını koruyamadı, damat gitti, pelikan da gitti. Bence erken seçimde aday bile olmayacak.

Senin haberin vardır, kuzu'ya ne oldu?

Bugün İslamcılar'ın Atatürk'e düzdüğü methiyeleri izledim. Sosyal Medyada böylesine bir 10 kasım'ı 20 yıldır ilk kez izliyorum.

Belirsizlik hakim, insanlar gelecek korkusu içindeler. Doğru analezi yapanların gelecekleri çok parlak olacak.

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Emmim,
      Sıkıntısı olmasa mekânını boş bırakmazdı sanırım.
      Sıhhatinde problem yoktur inş.
      Gel Emmi, güzel sesini duyur, alem kral görsün, millete cevabı ver...

Yorum

• sonperde33
        Kıdemli
        • 03 Ağustos 2011
        • 3006

ben dayanamadım , şortladım şubat vadeden az bişi.
        Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• egelii
          Tecrübeli
          • 25 Ağustos 2011
          • 2961

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben dayanamadım , şortladım şubat vadeden az bişi.
          145300

Yorum

• egelii
            Tecrübeli
            • 25 Ağustos 2011
            • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            145300
            145300 başladım bende

Yorum

• egelii
              Tecrübeli
              • 25 Ağustos 2011
              • 2961

yalnız bu garan aylık al veriyor
              10 lara gidebilir

Yorum

• tefuksikret
                Tecrübeli
                • 17 Eylül 2018
                • 548

Benim için en önemli indikatör, hisse.netten ceza almak, üstüne açtığım başlık da kapatıldı.

Aslında hiç bir sorun yoktu. Sorun Mütercimler'in videosuyla başladı. İzlemediyseniz izleyin, Erol Mütercimler bu videoda dolar tahmini yapıyor ve 6,16'ya düşeceğini söylüyordu. Youtube'da var.

2018'deki çıkışta yine böyle bir video çekmişti. Mali şubede ifadeye gittiği video. Orada dolar için 10 TL olacak demişti. O dönemde 6,80-7,20 arasında doları kerizlerin eline verdilerdi. Bu zamana kadar da tutturdular.

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

Abi kuzu hocam terste kalmış, olabilir tabi...23 ekimde casaubon aşağıdaki grafiği koymuş.

Ben de böyle demişim:

23 Eki
                  @casaubon_durum
                  adlı kişiye yanıt olarak

Yeşil direnci kırar hocam.
                  Tekniğe göre bakarsan, yeşil direnci kırar denmez orada, alttaki yeşil desteğe gider denilir. Sonraki günlerde de aşağıya yöneldiydi zati...Çok pis bir tuzaktı bu.

Yorum

• tefuksikret
                    Tecrübeli
                    • 17 Eylül 2018
                    • 548

4 milyon oy çalınmış.

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

https://t24.com.tr/haber/erdogan-dan...-alacak,914179

Faiz sebep enflasyon neticedir.
                      Tayyip Ağam fikrini değiştirmiş falan değil.

En son 200 baz puanlık faiz artışını Berat Albayrak dayatmıştı. Tayyip Ağam bu faiz artışına da karşıydı. Ege Cansen ve Asaf Savaş Akad da çıktıkları tv programında, Berat Albayrak'ın programını desteklediler. Hatta bu bir devrimdir dediler.

100 milyar dolar rezervi erittikten sonra faiz arttırılmaz.

Çok ilginç şekilde ekonomideki bu Berat Albayrak devrimine teorik olarak destek Sözcü gazetesi yazarı muhalif iktisatçı Ege Cansen’den geldi.

*

Ege Cansen yazısında “Değerli TL değersiz ekonomi üretir” düşüncesinde ısrarlı olunur ve dirençli olunursa bunun gerçek anlamda yapısal reform olacağını söylüyordu. Berat Albayrak devrimi olarak iktisat tarihimize geçer bu durum, diyordu.

*

Hatta bu “Değerli TL değersiz ekonomi üretir” tezi etrafında Bloomberg HT’de bir program yaptılar Barış Esen’in sunumuyla Asaf Savaş Akat ile beraber. Hükümete muhalif iktisatçı Asaf Hoca da büyük oranda Ege Cansen’e destek verdi.
                      Hep cari açık ver ve hep bu cari açığı finanse et. Hep borcu borçla döndür. Türkiye’nin son 75 senedir kurtulamadığı döngüye devam. İşte Berat Albayrak bu çarka çomak sokmuştu. Devrim dediğimiz buydu.

*

Fakat her iki iktisatçı şunu da söylüyordu. Devrimler bedelsiz olmaz. Bu doktrinal ihtilal ciddi bir bedel ödenmeden yapılmaz Rasim, diyordu bana Ege Cansen üstad. Haklıydı.

*

Belki de Berat Albayrak’ın bakanlıktan ayrılışını da böyle yorumlayacak Ege Cansen. Müesses nizam bu devrime yol vermedi, diye hadiseyi görecek belki de.
                      Müesses nizam iktisatçıları Berat Albayrak’ın gidişi ve Naci Ağbal-Lütfi Elvan ikilisinin gelişiyle yeniden 600-700 baz puan faiz arttırılacağının hayalini kuruyor. Berat Albayrak’ı günah keçisi ilan ediyorlar.

*

Heveslerinin kursaklarında kalacağına inanıyorum çünkü bizzat biliyorum ki Eylül ayındaki 200 baz puan artışa Başkan Erdoğan karşıydı. Bu artışın hiçbir işe yaramayacağını ilgili ekonomik kurulların toplantılarında kurmaylarına ifade etti.

*

Berat Bey ise 200 baz puan artıştan yanaydı. Bu artışı isteyen bizzat Albayrak’tı. Tayyip Bey bu artışa kesinlikle karşıydı.
                      Müesses nizam iktisatçıları Berat Albayrak’ın gidişi ve Naci Ağbal-Lütfi Elvan ikilisinin gelişiyle yeniden 600-700 baz puan faiz arttırılacağının hayalini kuruyor. Berat Albayrak’ı günah keçisi ilan ediyorlar.

*

Heveslerinin kursaklarında kalacağına inanıyorum çünkü bizzat biliyorum ki Eylül ayındaki 200 baz puan artışa Başkan Erdoğan karşıydı. Bu artışın hiçbir işe yaramayacağını ilgili ekonomik kurulların toplantılarında kurmaylarına ifade etti.

*

Berat Bey ise 200 baz puan artıştan yanaydı. Bu artışı isteyen bizzat Albayrak’tı. Tayyip Bey bu artışa kesinlikle karşıydı.

Yorum

• izmirli_hoca
                        Tecrübeli
                        • 19 Haziran 2013
                        • 1458

Değersiz TL uygundur ama bu hızla ve bu dalgalanma ile değil..

Hele ki, 2018 Ağustos travmasını yaşayanlar, üst çizgide, metanetlerini kaybedip,

"kontrolu yine kaybetme korkusu yaşayınca.. silahlarını birbirlerinin üzerine

boşalttılar..

Peki neden bu hız..?

Çünkü sistemdeki, hatalarını(götürmelerini) ancak bu hızla kapatıyorlar, buda halkta
                        açlık seviyesine indiren, gelir kayıplarına neden oluyor.

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

yusuf kaplan
                          @yenisafakwriter
                          Bir bekçi, hesabından kelime-i tevhid yayınladı diye
                          @BursaValiligi
                          soruşturma açıyor!

Vatandaşın 26 Temmuz'da attığı bu tweeti neden 10 Kasım'da gündemine alıyor valilik?

Valilik ne yapmak istiyor?
                          Burası polis devleti mi?

Vali görevden alınmalı!
                          @suleymansoylu
                          Ù…Ùيد يوكسل الØ*يدري Müfid Yüksel
                          @mufidyuksel
                          ·
                          15d
                          Bursa Valisi Görevden alınmalı.
                          Vali alınmaz görevden. Bekçi işini kaybeder. İşini kaybetmekle kalırsa, ucuz kurtulmuş olur.

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

Çünkü sistemdeki, hatalarını(götürmelerini) ancak bu hızla kapatıyorlar, buda halkta
                            açlık seviyesine indiren, gelir kayıplarına neden oluyor.
                            Açlık seviyesine indiren gelir kayıpları, zincirleme iflaslar yaşanırsa olur. O da faiz artışıyla olur.

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sevgili Kuzu, ısrarla ve inatla 76.000 noktasında ayrışıyoruz. Dün bu piyasa bir kez daha gösterdi ki kontrol tam olarak badem bıyıkların eline geçmiştir.2018 Ağustos ayından bugüne kadar 2 yıl süre ile yabancının tüm satışları en kötü şartlar altında dahi karşılanmış ve piyasa tam kontrol altına alınmıştır. Nasıl Trump için Dow 'un yıkılmaması esas ise bizde de durum aynıdır. Bırakın 76.000 artık 90.x00 bile mümkün görünmüyor. Bu adamlar Shortta kim varsa viop ta 10000 puanlık blok hareketler ile hesapları patlatacak. 105.000 - 115.000 - 125.000 yaptı. Şimdi sıra çok hızlı ilk hedef 135.000 - 145.000 hareketinde. Nacizane beklentim budur.
                              Viop 145.000 hedef gerçekleşmiştir. Yeni hedef 160.000 dir. Arada dalgalanmalar olacaktır. Ancak Viop eski zirvede Short açmaya gelen tüm hesaplar patlatılacaktır. Hedef Viop 160.000.Nedeni niçini yukarıda yazıyor. 2018-2020 arası 10 milyar dolarlık hisse el değiştirdi. Yabancının tüm satışları karşılandı. Bugün geldiğimiz nokta hiçte süpriz değil. Aylar önce belliydi. Sevgiler.

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                                Katılımcı
                                • 07 Mart 2016
                                • 188

Eylülden önce aşagıya dönmesı lazım demıstım dönmedı yanılttı beni

Yorum

Working...
                                X

Debug Information