Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum...böyle boktan bir ülke ve piyasası olamaz...herşey kontrollü...piyasa kuralları işlemiyor...Dördüncü dünya ülkesi....3. bile değil...çadır devleti resmen...bir kayınpeder bir damat koskoca ülkeyi esir aldı yardımcıları bir başka bunakla bereber...böyle bir ülkeye aklı olan hiç bir para sahibi uğrasmaz bir daha bunlar defolana kadar...ve evet kesinlikle hiç bir şeyde short olunmaz burada...sırf algı yönetimi için hiç bir shorta izin vermiyor bademspor...neymiş ekonomi uçuyormuş...pöh...algıya bak...
    Para kazanmanın en kolay olduğu dönemlerdeyiz aslında..
    Kafaları temel ekonomik kurallardan arındırmamız lazım ..
    idi..
    Biraz geçiyor tren gibi gibi..

RTE ve ekibinin kafa yapısını anlayan borsada parayı götürür..

Ne dedi zat-ı alileri..

Bu ülkeyi şirket gibi yönetecem dedi..

İndir kaldır..
    Kaldır indir demek..

Bir neden yok..
    Patron tahtası gibi işte..

Bu gaz maz işide bedelsiz beklentili hisseler gibi..
    Beklentiyi saldılar piyasaya şimdi 6 ay 1 sene piyasa öğütür bunu..

Orada gaz maz yok..En azından rantable çıkarmaya değecek bir gaz yok..
    Çok kuyu açmak gerekir maliyetlidir dağınıktır efendim şu bu..
    Ben doğu akdenizde petrol bulduğa da götürecekler işi diye bekliyorum açıkcası..
    Ekonomiye bu kadar yarayacak birşey ama bi borsa da 2 hisse gidiyo..Dolar mesela hiç tınlamıyo bile..Allah allah!!!

DOW DAX falan süper gevşemedikçe buraya mal gelmez..Gelse bile günlük dür 3 günlük dür sonra ZINK!! diye durup pıtır pıtır sürerler yine..

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

1188 dönüş noktası bence...düşen trend çizgi kırılım yeri...orayı delerse işimiz zor shortçuların...grafiği atacaktım ama kb aşıyor diyerek yükletmiyor hızlı resim...başka yükleme yolumuz var mı bunu..

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

1999 sonbahar-kış 2000 ocak-şubat gibi bir dönem..
        Arkadaşın babasının bağdat caddesindeki deri dükkanındayız..
        Yan taraftaki avizeci içeri giriyor....gülerek..
        Çalış çalış diyo..
        Devir borsa devri..Arkadaşın annesi var o sırada dükkanda..Ya biz anlamayız falan diyor ezik şekilde..
        Sonradan öğreniyoruz avizeci karısına sıfır passat almış borsadan kazandığı ile..

Bugün..
        Berberdeyim gençten bir çocuk geliyor..
        Şurada yüzde 300 kardayım şurada yüzde 100 kardayım ama beklemedeyiz
        Şu 60 tl olacak bunda 100 tl diyorlar şu an 12 tl..

diyor..

Hmmmm...

Yorum

• Hekimoğlu
          Katılımcı
          • 14 Haziran 2019
          • 149

Sn Gundwane ,

Ve leddallin , amin

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

Yani...çığ geliyor mu diyorsun...)

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

TURKİYEDEN benim gibi cok eski bi borsacı ve danışman olan bi dostum aradı.....

ÇIKIYORUZ.....KACIRIYORUZ....senin yorumlarından ziyade...mal alıp malı satman ürkütüyor beni dedi....

ekledi....tepemiz 125 000 di….ocak 2020 de neredeyse geldik...MAL ALMIYORSUN HALA DEDİ....

DEDİMKİ…..lem kara gözlük takarak herseyi yanlış okuyorsun....NE CIKMASI KERİZZ DEDİM....

OCAKTA....borsa 125 000 di….dolar-tl 5.94 dü….borsa endeksi....21 000 dolardı..

ŞİMDİ....borsa 118 000....dolar-tl 7.87....borsa endeksi....15 000 dolar....YÜZDE 30 DÜŞMÜSÜZ......MAM AGIZLI DEDİM....

ben ne yaptım....80 lere indik mal aldım yüzde 20 karla sattım....shortladım 98 000 indik kapadım mal aldım....yüzde 15 karla sattım....MAL KARIMA BAKARSAN....TOPLAMDA YUZDE 35 KAR....yani GARAN ı alıp sattım...yüzde 20....tekrar alıp sattım yüzde 15 toplam yüzde 35....yani ben GARAN ı 8.85 de alsam....senin 6.50 de almanla aynı durumdayım....emme....GARANI 4.80 DEN ALIRDA MALDA YATARSAM....SEN BİTTİN....CÜNKİ 6.50 YE GELDİMİ....SENİN MALİYETE....BEN GARANI GENE SATACAGIM 3.2 ÜÇÜN....SEN ÖLÜRSÜN BU HALDE....İKİK DEDİM....

haaaaa dedi....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                TURKİYEDEN benim gibi cok eski bi borsacı ve danışman olan bi dostum aradı.....

ÇIKIYORUZ.....KACIRIYORUZ....senin yorumlarından ziyade...mal alıp malı satman ürkütüyor beni dedi....

ekledi....tepemiz 125 000 di….ocak 2020 de neredeyse geldik...MAL ALMIYORSUN HALA DEDİ....

DEDİMKİ…..lem kara gözlük takarak herseyi yanlış okuyorsun....NE CIKMASI KERİZZ DEDİM....

OCAKTA....borsa 125 000 di….dolar-tl 5.94 dü….borsa endeksi....21 000 dolardı..

ŞİMDİ....borsa 118 000....dolar-tl 7.87....borsa endeksi....15 000 dolar....YÜZDE 30 DÜŞMÜSÜZ......MAM AGIZLI DEDİM....

ben ne yaptım....80 lere indik mal aldım yüzde 20 karla sattım....shortladım 98 000 indik kapadım mal aldım....yüzde 15 karla sattım....MAL KARIMA BAKARSAN....TOPLAMDA YUZDE 35 KAR....yani GARAN ı alıp sattım...yüzde 20....tekrar alıp sattım yüzde 15 toplam yüzde 35....yani ben GARAN ı 8.85 de alsam....senin 6.50 de almanla aynı durumdayım....emme....GARANI 4.80 DEN ALIRDA MALDA YATARSAM....SEN BİTTİN....CÜNKİ 6.50 YE GELDİMİ....SENİN MALİYETE....BEN GARANI GENE SATACAGIM 3.2 ÜÇÜN....SEN ÖLÜRSÜN BU HALDE....İKİK DEDİM....

haaaaa dedi....
                guzum
                bilmece bulmacaya gerek yok
                evet dolar bazlı düşüyoruz ama reelde çıkıyor avradını kestiğimin
                aslolan 129,500 ortiyle şortlar şemsiye mi olacak
                sabah açılışta yaptığı çubuk ne alaka
                asacaklarmı ikecekler mi

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

bu borsa işi....İNCE İŞTİR.....

İNCE İŞTEN ise kuzu anlar.....

böğüne böğün....62 milyar EURO ispanya pankaları...30 milyar EURO fransa bankaları...diğerleri ile birlikte....

sıkı dur CAVİT....

120 MİLYAR EURO GETİRMİŞLER VE TL YE DÖNDÜRÜP KREDİ VERMİŞLER...

EEEE CAVİT....bu kerizzler aralıkta AMBARGO koyacağız diyorlar....aralığa kadar borsayı çıkarıp birazını satarlar...

kalanı.…

ambargo gelirse....BİR KUPA SU ULA.....

DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN....EVDEKİ BULGURDAN OLABULURSUN CAVİT....

ŞİMDİ ANLADIM MI....niye mal alıp dönüp sattığımı....CAVİT....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sonperde33
                    Kıdemli
                    • 03 Ağustos 2011
                    • 3006

tl bazlı bakıyorum kalk gidelim diyor,
                    dolar bazlı bakıyorum poh yeme otur diyor.

ne etçem bilemiyorum bende.

bir iki graf vardı atim bende.
                    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

EKLEDİM....business cycle on yıllık....DÜZELTME YUZDE 50 FİBO NEDİR....

ON YILLIK CYCLE 2008 DİBİNDEN BUGUNE OLAN CIKISTIR....TL BAZLIDA...VE SATINALMA PARİTESİNDE....2008 DİBİ 22 000 DEN 122 000 E CIKMISIZ ON YILDA....100 000 PUVAN TL DE....BUNUN YUZDE 50 FIBO GERİ ÇEKİLMESİ....50 000 PUVANDIR..YANİ 72 000 E DÜŞMELİYİZ....YUZDE 62 FIBO GERİ ÇEKİLME İSE....62 000 PUVAN....YANİ 60 000 TL ENDEKS....

BU rakamları satınalma paritesi ile revize et....SONUC ODUR....DİP ODUR...VE O DİBTE BATAN BÜYÜKLER OLACAK.....yoksa dip olmaz....bu on yılın bedelini birileri ödüyecektir Cavit.

Yorum

• sonperde33
                        Kıdemli
                        • 03 Ağustos 2011
                        • 3006

dolar bazlı saatlik u100

bura beton gibi direnç
                        öle kolay diil geçmesi ,uzun süre buraya yapışık kalırsa 1 2 gün daha ,
                        şort için pozitif olarak yorumlarım.

aynı zamanda bu bölge en sonki büyük düşüşün fibo 38 tepkiye yeri

majin hattım bura yani.

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3006

yine günlük dolar bazlı

uzun süre yatay takılan 22 nin 50 yi alttan yukarı kesmesi , korkum bu ,

hayvani ralli başlangıcı demek ,
                          bu olursa ısrar etmem heralde , çekilirim.

ama bir istisnası feto darbesi öncesi bu yememiş ve buradaki yapıya çok benziyor .
                          darbe olcak diye demiyorumda, bir bela tezgahlanmıştır ülkeye çöküş için ,4 5 gün sonrasına .
                          aynını yaparsa yine temizler şortçuyu %4 %5 yukarı alıp. ben dayanırmıyım bilemiyorum.

Yorum

• hurolg2
                            Aktif
                            • 25 Ocak 2019
                            • 367

Guzum yalnız bu son garan 4,80 işinde iyi çuvalladın de haydi itiraf et gari....) ben ve bir arkadaş daha 5.84 altı yok dedik graflarda...sen de bizi öğretilmiş çaresizlikle suçladın...bunları kötü niyetle yazmıyorum...arada sırada tabii ki bazı öngörüler tutmayabilir...o nedenle senin bilginde bir eksik olduğu anlamına da gelmez bu hesap tutmaması...ve seni sevip saymamıza da asla bir etkisi olmaz o da biline..."her attığımı vursaydım anama da bi tüfek alır verirdim" demiş adam...o hesap...sevgiler saygılar guzum...

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3006

Twitirda gordum paylasim dedim.

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3006

Dun aksam aym ve isik muhabbeti donmus baya.

14:00 de aym aciklamasi var galiba.

Havada ucan yazarkasa kokusu var beyler.

Aqp. Ye mazaret / suclu lazim.
                                Aym terso bisi derse suclu olcak diyor kimileride.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information