Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın Kuzu hocam: bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. düşüşün nedeni NAVTEX midir ? londra swap olayı mıdır? yada başka bir nedeni var mıdır.?
    AYASOFYA OLAYI SEBEBTİ....piyasayı yapanlar....hükümetin dini aşırı kullanmalarından ürktü...HALİFELİK...HARF DEVRİMİNDEN DÖNÜŞ konuşmaları....hükümetin ekonomiyi düzeltemiyecigini...yerine saçma sapan işlerle halkı meşgul edeceğini görünce....

usaglar….satış tuşlarına çöndüler….

bu çönüş….birtek TURKİYEDE oldu....diğer bütün borsalar çıkarken oldu...tek sebeb AYASOFYA İDİ...

AVRUPADA...AMRİKİDE...KİLİSELER BOS...COGU KAPALI...turkiyede bi kilisenin ibadete açılması ise....turk halkının dindar olduğunu gösterir....bu doları 7.35 e basar...ve normaldir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

MoneyDoctor
      Çok teşekkürler..

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        V çıkış sonlandı usaglar…..burada 3 iş günü POZİZYON KONSALİDASYONU OLACAK....çıkmıyanlar çıkacak...cok çıkanlar ortalamala dönecek.....felan….

belirleyici hisseler....iki tane...BIMAS ve ASELSAN....

KAR ALMAM ÜÇÜN CUMA DEMİŞTİM....
        Kuzu Emmim,
        Bugün niye BIST 112,5 ve vadeli 126 iken kar almadın da yarını bekliyorsun? Yukarıdaki konsolidasyon olsa bile bugün yükseğini göremeyebilir endeks ve bankalar.

1120 geçirmeyince ve son saatleri kötü satınca sattım ve kar stopu yaptım.

1100 bu sefer tutmaz gibi.. kaçıncıya indi oraya?

Yorum

• hurolg2
          Aktif
          • 25 Ocak 2019
          • 367

V çıkış sonlandı usaglar…..burada 3 iş günü POZİZYON KONSALİDASYONU OLACAK....çıkmıyanlar çıkacak...cok çıkanlar ortalamala dönecek.....felan….

EVET....HEDEFİMİZ 125 000 DİR ARTIK....usulet ve suhulet nedeniyle.....bankacılık endeksi öncü olacak....dolar-tl altınla düşürülecek....

Kuzu serüstadımız...bu dediğin iptalmi bu durumda....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

NIYE BELE DEDIM....bakiniz graftaki iki daire....ICDINAMIKLER....

HER DALGADA KUZU KARI....MUTLAKA CEPCEGIZINE KOYAR....ilk dalgada cepcegizime yuzde 20 komustum....bu dalgada cepcegizime yuzde 15 kodum....5 gunde oldu bu....DAS ATTIMDA KOLUM MU YORULDU....

dedimki....bu cikis yuzde 15 min....yuzde 25 maks 125 000 de sonlanir.....BEN ELIMDEKINI ASLA GERI VERMEM...ALIRIM....

98 500 DEN 112 500 E OLAN BIR DALGA IDI BU....DUZELTIR TEKRAR 125 000 E GIDER MI...o tam kesin degil....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kalekale17
              Katılımcı
              • 23 Mayıs 2012
              • 111

Sn Kuzu'nun grafiği

NIYE BELE DEDIM....bakiniz graftaki iki daire....ICDINAMIKLER....

HER DALGADA KUZU KARI....MUTLAKA CEPCEGIZINE KOYAR....ilk dalgada cepcegizime yuzde 20 komustum....bu dalgada cepcegizime yuzde 15 kodum....5 gunde oldu bu....DAS ATTIMDA KOLUM MU YORULDU....

dedimki....bu cikis yuzde 15 min....yuzde 25 maks 125 000 de sonlanir.....BEN ELIMDEKINI ASLA GERI VERMEM...ALIRIM....

98 500 DEN 112 500 E OLAN BIR DALGA IDI BU....DUZELTIR TEKRAR 125 000 E GIDER MI...o tam kesin degil....

Click image for larger version

Name:	ESE.png
Views:	1
Size:	41.5 KB (Kilobyte)
ID:	521404

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BORSADA FIRSAT NEDİR.....98 500 de mal almak fırsattır.....bu malı 5 gün sonra yüzde 15 karla devretmek ise....FIRSATI PARAYA ÇEVİRMEKTİR....

GARİİİ BUNDAN SONRASINDA....agır agır….debelene debelene....çıkışlar olabülür ki....kuzu gibi birinin bu debelenmelerde işi olmaz....onuncun....beni eleştirmeyin....ben beleyim....30 yıldır beleyim....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

gelelim….DURNA KUSLARINA....

diirler ki....AMRİKİ SEÇİMLERİNE 2.5 AY KALDI....ve amriki borsaları eski zirvelerine geri çıktılar...VE KARAR ANI GELDİ....

NEYİN KARARI....

AMRİKİ SEÇİM BEKLENTİLERİ....ALINACAK MI....SATILACAK MI....

KİM BİLİR BUNU....

TURNA KUSU....kim o....kuzu efendi hazretleri....

Yorum

• yeniden
                    Katılımcı
                    • 18 Eylül 2018
                    • 115

kuzum selam;

bu yeni düzelme nere gibi olur 102 gibi duruyo ama ?

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

RESİMLİ HAFIZA Kamera
                      @ResimliHafiza
                      · 16 Ağu
                      V.Murat'ın annesi Abdülmecit'in eşi Şevkefza Valide Sultan'ın alışveriş listesi:
                      24 şişe kına kına şarabı
                      300 şişe Bordo şarabı
                      2 anbar Viyana birası
                      24 şişe Porto şarabı
                      Ufak fıçı derununda sardalya
                      Lakerda
                      Havyar
                      Osmanlı Arşivi H 23.7.1295 (Miladi 1878)
                      Osmanlı'yı yanlış değerlendirmek yanlış sonuçlara götürür. Deli Ömer, Fesli Kadir'den bahsetmiş. Tonla tarihçi var, Deli Ömer de doğru kaynak değil.

Ömer Turan
                      @omerturantv72
                      Bir padişahın eşi başka bir padişahın Annesi bir Valide Sultan'ın alışveriş listesinde orta ölçekli bir meyhaneyi donatacak kadar içki alımı var. Osmanlı tarihini Kadir Mısıroğlu'ndan öğrenir ve kutsallaştırırsanız böyle şok olursunuz. Herşeyin ortası en iyisidir.
                      ''Herşeyin ortası'' ne abi? Siyasi, yuvarlak bir laf. Bir şeyin doğrusu vardır, gerçek vardır. Doğruya, gerçeğe ulaşmak zordur.

Mülayim Sertkaya
                      @mulayimsertkaya
                      @omerturantv72
                      adlı kişiye yanıt olarak
                      Osmanlı bir imparatorluktu, sarayında şarap da olacak, mevlit şekeri de lohusa şerbeti de! Şarap olunca çomarın niye ayarı bozuluyor? Tabi ki tarihi fesli deliyle kumarhane kaçkınından öğrendiği için! Sonuna kadar haklısın Ömerim
                      Buyrunuz mevlid. İlahiler de var. Videonun sonunda siyah çarşaflı hanımlar da var:

https://youtu.be/oGJcF7FFrBA" width="352" height="333" autostart="true">

Libya, Mısır, Suriye, İran, Türkiye, Yunanistan, Irak, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan...Hatta Fas, Cezayir, Portekiz, İtalya, Hırvatistan, Bosna, Makedonya... Hegemon Fransa.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzum selam;

bu yeni düzelme nere gibi olur 102 gibi duruyo ama ?
                        zamanla germe.....

hasanı sabbah….nizamul mülke haber gönderiyor....sana azraili gönderiyorum....

vezir....6 ay tedbirli geziyor....sonra bakıyor ki bişey yok....gevşetiyor tedbiri....tam haremine girişte bıçaklanarak katlediliyor.....derlerki….dashakları ölürken avuçlarındaydı....

borsada buna....ZAMANLA YOKETME denir.....

dinazorun duvarında asılıdır....

BEKLE.

zamanından önce istersen....zamanından önce kaybedersin.....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Avrupa.….polonyaya girmiş ve avrupaya yürüyen cengiz hanın en değerli komutanı SUBUTAY ı....büyük bir ordu hazırlıyarak kuzey macaristanda karşılamak istiyor....ordu....subutayın ordusunun üç katı....

subutay….

ordusunu 6 parçaya bölüyor.....bir parçasını....atların üzerine yerleştirilmiş kuklalarla ordu cok görünsün diye....Avrupa ordusunun önünde meydan savası verecek şekilde diziyor....verdiği emir öle öle yavaş yavaş geri çekilip....sonra kaçacaksınız.....

bunu gören haçlı ordusu.....tüm gücüyle takibe geçiyor....

subutay…..KARARGAHLARINDAN UZAKLAŞMIŞ AVRUPA ORDUSUNUN....karargahına saldırıp....tüm beslenme ve silahlarını ele geçirip çekiliyor....hatta macar kralını kusatmış istese esir alır....almıyor....

KRALA....

GERİ ÇEKİLMESİ İÇİN....acık bi kapı bırakıyor....DÜZENSİZ GERİ ÇEKİLME BASLAYINCA....HEPSİNİ KILICTAN GEÇİRİYOR....

neye bakacan şimdi....ORDUNUN ÖNÜNE DİZDİGİ....bimaş….aselsan ve tuprasa…..

neyi bekliyecen…..düzensiz geri çekilmeyi....

düzenli bir orduya saldırırsan....TELEF OLURSUN....onuncun henüz shortlamadım….malı verip karı aldım.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ordular neyi biliyor.....MERKEZ PANKASI FAİZ KARARINI....

Yorum

• kemal erdem
                              Aktif
                              • 15 Mayıs 2009
                              • 224

diger saydiginiz ulkeleri bilmem ama Turkiye ve Azerbaycanin hegamonu fransa derseniz.
                              sozum meclisden disari fransa taragimin hegomonudur derim.
                              Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
                              Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
                              Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
                              Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
                              Yunus Emre

Yorum

• cabbar
                                Seyirci Üye
                                • 13 Mart 2016
                                • 68

ordular neyi biliyor.....MERKEZ PANKASI FAİZ KARARINI....
                                Hocam faiz artarmı sizce? Artar ise short olurmusunuz?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information