kelmiker Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
artık short yönlü oynamam....LONG yonluyuz….KENE bundan sonra hep LONG yönlü açılacak....96 000 normalı üstünde SHOR KENE....altında ise LONG KENE....bu kuzu kuralıdır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
Selamlar saygılar sevgiler
"Müzeyyen Senar- Hüsnüne Güvenme Ey Rûyi Mahım"
Nacizhane gördüğüm; brentle korele, sert altın düşüşleri sonrasında yukarı tepki veren bir piyasayla devam ediyoruz.
Yorum
-
. Kuzu başkan hisse alımı için erken mi yoksa 70.000 mi beklenilmelimi?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterartık short yönlü oynamam....LONG yonluyuz….KENE bundan sonra hep LONG yönlü açılacak....96 000 normalı üstünde SHOR KENE....altında ise LONG KENE....bu kuzu kuralıdır...
Yorum
-
URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki gözümün bir sözü geldi aklımada oraya geiirsek hep beraber batarız.tekrar soruyorum, iki gözüm hiçmi umut yok
Bu forumda sadece özel istek üzerine yazıyorum,malum kişiler ben yazınca olumsuz tepki verdiler.
sn KUZU bu konuda tarafsız kaldı.
Tedbirinizi alın bunlar iyi günlerimiz.
Faz 3 yaşanmadı ve çok kötü yaşanacak.
Alınacak tedbirleri takip edelim,ne kadar fayda sağlar bilemiyorum.?
YTD
Yorum
-
Son yazım şimdilik bu olsun.Pozisyonum yukarıdaki resimdeki gibidir.iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumda sadece özel istek üzerine yazıyorum,malum kişiler ben yazınca olumsuz tepki verdiler.
sn KUZU bu konuda tarafsız kaldı.
Tedbirinizi alın bunlar iyi günlerimiz.
Faz 3 yaşanmadı ve çok kötü yaşanacak.
Alınacak tedbirleri takip edelim,ne kadar fayda sağlar bilemiyorum.
YTD
YTD
Yorum
-
-
Sayın iki gözüm,iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Senin görüşlerine önem veren bizler varız...
Rahatsız olan doktora gitsin
Mekanın sahibi emmimmm birşey demiyorsa kimin ne demeye hakkı var...
Yorum
-
kuzun astigi dow grafigi,,,umarim gorunuyordurwisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]1137[/ATTACH]
Yorum
-
Kuzum bu longları ne şekilde okutacağız?.Kol keseceksen veya ne planlıyorsan harekete geçmeden bizle de paylaşmanı bekliyoruzkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYANILDIM.....KORKU TAVANDA....
ŞİMDİ ELDEKİ LONGLARI Bİ ŞEKİLDE OKUTMAM LAZIM....[FONT=Arial Black]
DOLAR BAZLIDA....13 000 ENDEKSE İNDİK...HEDEFİM 10 000 ENDEKS Tİ...70 000 TL ENDEKS VE DOLAR-TL 7 PANGINOT....bunu sımulasyonum mayıs ayını gösteriyordu....BU KERİZZ ŞİMDİ İNECEK ORAYA...BU FECİİ SERT.

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
Kuzum, Dolar sisteminin fişi çekildi mi?
ABD dagilma surecinde mi?
Mevcut sistemin çöküşü halinde shortan kazanilan para çekilebilir mi?
Bu bir yikim ise bizlere korunma önerileriniz neler olur?
Marifet kapisindan bilgi talep ederiz.
Sevgi ve saygilarimla...
Yorum
-
az önce FED den bizim powel ı aradım....SİZ HANGİ TURKÜYÜ CIGIRIYORSUNUZ LEM İPNELER DİDİM....
didiki....türkümüz....DERT BİR DEGİL...ELVAN ELVANI...cıgırırik dedi...
ve bana….lem ipne benden bişey bekleme...ne yaptıysam KARSI ÇİKTİN...
faizleri 50 baz puvan indirdim....sen forumlara çökeceğiz diye yazdın...
700 milyar dolarla bono piyasasına dalacağım dedim...sen elinde bonosu olan batar diye yazdın...
helikopterle para atacağız dedik....sen yandık...FED battığımızı ilan etti bununla...yazdın.
lem ipne dedi...baaa….USLU DURMAZSAN 1920 Lİ YILLARI MUMLA ARATIRIM SAAA...deyince....ödüm mötüme garıştı….
yaw ÜZÜR DİLERİM DEDİM...GEL BARISAK DEDİM....yemedi....hasstir ipne dedi...TİLİFONU SURATIMA KAPATTI....morrrooosssspiii cucugu….
yandık ki....ne yandık.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum