Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
murattım....grafa bak...ADA FORNASYONLARI...her adada...bin salman ın mallarına çöndügü SUUDİ PRENS var...banka sağlam tas gibi...mecburi suudi satısı sadece....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
öncelikle başarılı yorumlarınız ve piyasalara tuttuğunuz ışık için teşekkür ediyorum.
başlık önce 50.000'ler sonra 300.000'ler.
piyasa 50.000'lere gelir mi daha yukarılardan mı döner bilemiyorum.
ama bu düşüşün o düşüş olduğu kesin. tam olarak nereden döneceğini hiç birimizin bilme şansı yok. dolar bazlı çok daha fazla düşüyor olmamız tl bazlı 50.000'lere gelmemize engel olabilir. bunu siz de söylüyorsunuz. belki 70.000'lere tekrar gelip dönebiliriz. ama nereye düşersek düşelim artık bence odaklanmamız gereken nokta bu düşüşün ardından 300.000'e gidecek olmamız. sizce de forum olarak bu düşüşte artık uzun vadeli olarak hangi hisseleri almamız gerektiğine odaklanmamız gerekmiyor mu? yoksa hala yolumuz ve vaktimiz var mı?
Sizlere sürekli muştuladığım on yıllık cycle düzeltmesi RESMİ OLARAK BASLAMIS bulunuyor....heryerde BEAR MARKET fornasyonlarını bügün itibarıyla teyit ettik....
kuzu....bu durumda...ikinci...ilkini 2008 de baboya açtırmıştım....ALTIN FURUS 2....topiğini ya kendi açacak...yada bulursa BABO ya açtıracak....aslında o gelip açsın....ona yakışıyor...buradada açabilir...MAKARİOS un orada da...ben ikisindede yazarım....
2008 de mala girmiş 2018 de inmiştim....on yıl sonra....şimdi 2020 de mala girip....2030 da ineceğim ….allah ömür verirse...yoksa yengeniz iner...
HEDEF 300 000 ÜÇÜN.....kaartlarıma geri gireceğim...üç panka...bir holding...demirbaş TUPRAS.
bu işide kademeli yaptığımı biliyorsunuz...kasımda TRUMP ın seçimi var...MULTYNATİONAL amriki bu heriften kurtulmak istiyor....bunun herzaman amrikide yolu tektir....nedir o...seçimden önce...borsaları çökertmek....
önümüzde 7 ay var....bu sürede MALA HERYERDE YERLEŞECEGİM YENİDEN...ÖNÜMÜZDEKİ ON YIL ÜÇÜN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Büyük yabancı borsalardaki son işlem hacimleri 3 aylık ortalamalara göre en az 2 (bovespa), genelde 3 kat artmış durumda. FTSE, DAX, CAC, Dow vb. gibi.
Bizde ise günlük işlemler 3 aylık ortalamanın altında kalıyor.
Bu bizim aşağıda fazla marjımız kalmadığını mı, yoksa olayı halen sorun olarak görmediğimizi mi anlatmaya çalışır ?
Yani düşüşlerimizi başkalarına göre hacimsiz olarak gerçekleştiriyoruz.
Burası KUZU UNİVERSİTESİ....burada gelecek konuşulur....biz bugünü 6 ay önce yazıp pozlarımızı aldık....başkaları bugünü konuşabilir....biz değil emme...TIRLARI YÜKLEDİK....geleceği konuşup....gelecekteki tırları ayarlamalıyız....
öncelikle başarılı yorumlarınız ve piyasalara tuttuğunuz ışık için teşekkür ediyorum.
başlık önce 50.000'ler sonra 300.000'ler.
piyasa 50.000'lere gelir mi daha yukarılardan mı döner bilemiyorum.
ama bu düşüşün o düşüş olduğu kesin. tam olarak nereden döneceğini hiç birimizin bilme şansı yok. dolar bazlı çok daha fazla düşüyor olmamız tl bazlı 50.000'lere gelmemize engel olabilir. bunu siz de söylüyorsunuz. belki 70.000'lere tekrar gelip dönebiliriz. ama nereye düşersek düşelim artık bence odaklanmamız gereken nokta bu düşüşün ardından 300.000'e gidecek olmamız. sizce de forum olarak bu düşüşte artık uzun vadeli olarak hangi hisseleri almamız gerektiğine odaklanmamız gerekmiyor mu? yoksa hala yolumuz ve vaktimiz var mı?
saygılar, selamlar.
tessekkürler ediyorum...babo ya yazdıracaktım...ulaşamadım....belki yakında çıkar ortaya...yoksa ALTIN FURUS 2 diye ben açacağım...yada MAKARİOS acar ötede....
perşembe pazarında Yahudi tüccar ile yeniçeri ağası anlaşmışlar...her ay belirli miktar rüşvet alıyor ve Yahudi tüccarın yasal olmuyan işlerine göz yumuyor...araları fıstık gibi....on yıl geçiyor...yeniçeri ağası bi bakıyorki Yahudi tüccar feci zengin olmuş...SERVETİNİN YUZDE 25 İNE ÇÖKMEYE KARAR VERMİŞ...
ama geçerli bir bahane bulması gerek....düşünmüş düşünmüş ve bulmuş....
Yahudi tüccarın dükkanına gitmiş...tüccarın boğazına bıçağını dayamış....ve demişki...bu servetin yüzde 25 ini hemen bana ödeyeceksin...sucun cok büyük demiş...
hadise sadece budur...BAHANE BULMAK...bugün FED iki tane 500 milyardan yakın ve orta vade 1 trillion dolar önerdi....hassstir dediler...hedef TRUMP.
Yorum