EVETTT....97 000 e teptik....yetmez....
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
dikkat....MERKEZLER TOPLANIYOR....her an....her an...KIYAMAT KOPABİLİR....MERMİLER HEVADA UCUSUR....FILDIR FILDIR.
ÖNEMLİ NOT...DAX...aleman mmmmorspu….depesinden yüzde 30 düştü....
bizde yüzde 30 düşsek...bu 87 500 ediyor....
bu ne demektir...erkelin mamına NISADIR sürüldü demektir....GACI CAN HAVLİNDE SUAN.....HA HA HA
ÖNEMLİ NOT 2....BİZDE DOLAR BAZLIDA YÜZDE 27 DÜŞTÜK....
21079 DOLAR ENDEKSTEN....15 385 DOLAR ENDEKSE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
fed...para vermeye basladi....tüm merkezlere....
CENGİZ HAN....kumandanlarına di haydi usaglar...zaptedin dedi.
bendeniz...TIRLARI YÜKLEDİM....iki elimde mötümde...gaybdan gelecek saldırıya karsın....bakire galayım diye...uğraşıyorum.
hazreti suleyman aleyhivesellam...cinlerle konuşur...onlarla işlerini yürütür idi...kuduste….tapınağı cinlere yaptırmıştı...MASONLAR ın duvarustası...aslında bir cin.
SYTAN aleyhivesellam...bu cinlerin reisi idi....ona taparak...işi yürüten cengiz han....bu sefer tarragımı yiyecek....
yiyecek...
çünki….MEHDİ PUTİN....suudi kralınoglu BIN SALMAN la anlaşıp.....petrolü birlikte 20 ye cakarlarsa….dolar ölür.
suanda…..MEHO İLE BİN SALMAN KANKALAR....amriki bin salmana 15 temmuz düzenledi...putin bin salmana hubar verdi...oda derbecileri tutukladı...putinle birlikte suan.
birlikte....DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR TURKUSUNU CIGIRIP....İRAQI CEKİYOR KERİZZZLER....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVETTT....97 000 e teptik....yetmez....Tepemiyor emmimmm....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfed...para vermeye basladi....tüm merkezlere....
CENGİZ HAN....kumandanlarına di haydi usaglar...zaptedin dedi.
bendeniz...TIRLARI YÜKLEDİM....iki elimde mötümde...gaybdan gelecek saldırıya karsın....bakire galayım diye...uğraşıyorum.
hazreti suleyman aleyhivesellam...cinlerle konuşur...onlarla işlerini yürütür idi...kuduste….tapınağı cinlere yaptırmıştı...MASONLAR ın duvarustası...aslında bir cin.
SYTAN aleyhivesellam...bu cinlerin reisi idi....ona taparak...işi yürüten cengiz han....bu sefer tarragımı yiyecek....
yiyecek...
çünki….MEHDİ PUTİN....suudi kralınoglu BIN SALMAN la anlaşıp.....petrolü birlikte 20 ye cakarlarsa….dolar ölür.
suanda…..MEHO İLE BİN SALMAN KANKALAR....amriki bin salmana 15 temmuz düzenledi...putin bin salmana hubar verdi...oda derbecileri tutukladı...putinle birlikte suan.
birlikte....DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR TURKUSUNU CIGIRIP....İRAQI CEKİYOR KERİZZZLER....HA HA HA
ECB de parasal genişleme yapıyor yine ama iyice düştü dax...
ABD de devre kesti... 85 direk gelecek sanki
Yorum
-
BEN ALIYORUM...acıyorum ondan...ha ha ha....kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSatan satıyor, anladık.. alan kim..
anam beni bele gunner ucun doğurdu ula...92 800 yaw...brezilya yüzünden bu...yüzde 11 eksi açtı....
hedef 98 000 üçün....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
KORKU YOOKKK....korkunun ecele faidesi yok....
altını satıp parayı getirecekler...ELLERİ MAHKUM...5 GÜN ÖNCE ALTINI YAZMIŞTIM...PARA ORADAN GELECEK DMİŞTİM.
KUYUMCU DOSTLARIMA YAZMISTIM...ALTIN 1670 Dİ...şimdi 1588...satmaya başladılar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yarın yüzde 5 artı acar bu kan emiciler....HERYERDE....bugün kredilileri tüm düynada iktiler...
CENGİZ HAN....BELE HERBEDER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GÖRDÜGÜNÜZ HİÇBİRSEYE İNANMAYIN....DOGRU YOKTUR...yansıtılan hersey YALANDIR...by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula kuyumcu GAVATLAR....
ULA BEN OLMAZSAM....siz hangiikimiöreceksiniz gavatlar….geldim mi...accaip bi karşılama töreni hazırlayın...yoksa ebenizin örekesini gösteririm size...HEDGELERyarın kapanmalı haaaa….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
murattım....grafa bak...ADA FORNASYONLARI...her adada...bin salman ın mallarına çöndügü SUUDİ PRENS var...banka sağlam tas gibi...mecburi suudi satısı sadece....muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCiti bank batmış diyorlar. Doğrumu acabaYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum