önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

EVETTT....97 000 e teptik....yetmez....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

dikkat....MERKEZLER TOPLANIYOR....her an....her an...KIYAMAT KOPABİLİR....MERMİLER HEVADA UCUSUR....FILDIR FILDIR.

ÖNEMLİ NOT...DAX...aleman mmmmorspu….depesinden yüzde 30 düştü....

bizde yüzde 30 düşsek...bu 87 500 ediyor....

bu ne demektir...erkelin mamına NISADIR sürüldü demektir....GACI CAN HAVLİNDE SUAN.....HA HA HA

ÖNEMLİ NOT 2....BİZDE DOLAR BAZLIDA YÜZDE 27 DÜŞTÜK....

21079 DOLAR ENDEKSTEN....15 385 DOLAR ENDEKSE....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

fed...para vermeye basladi....tüm merkezlere....

CENGİZ HAN....kumandanlarına di haydi usaglar...zaptedin dedi.

bendeniz...TIRLARI YÜKLEDİM....iki elimde mötümde...gaybdan gelecek saldırıya karsın....bakire galayım diye...uğraşıyorum.

hazreti suleyman aleyhivesellam...cinlerle konuşur...onlarla işlerini yürütür idi...kuduste….tapınağı cinlere yaptırmıştı...MASONLAR ın duvarustası...aslında bir cin.

SYTAN aleyhivesellam...bu cinlerin reisi idi....ona taparak...işi yürüten cengiz han....bu sefer tarragımı yiyecek....

yiyecek...

çünki….MEHDİ PUTİN....suudi kralınoglu BIN SALMAN la anlaşıp.....petrolü birlikte 20 ye cakarlarsa….dolar ölür.

suanda…..MEHO İLE BİN SALMAN KANKALAR....amriki bin salmana 15 temmuz düzenledi...putin bin salmana hubar verdi...oda derbecileri tutukladı...putinle birlikte suan.

birlikte....DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR TURKUSUNU CIGIRIP....İRAQI CEKİYOR KERİZZZLER....HA HA HA

Yorum

• kelmiker
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 554

Sayın kuzunun son yazdıkları kafamı feci karıştırdı.. anlayan biri analiz edebilir mi.. ya da sayın kuzu rica etsek bize anlayacağımız şekilde açıklayabilir misiniz

Yorum

• Misafir

kuzu hocamın verdiği rakam 2008 krizini hatırlatıyor,

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              EVETTT....97 000 e teptik....yetmez....
              kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              fed...para vermeye basladi....tüm merkezlere....

CENGİZ HAN....kumandanlarına di haydi usaglar...zaptedin dedi.

bendeniz...TIRLARI YÜKLEDİM....iki elimde mötümde...gaybdan gelecek saldırıya karsın....bakire galayım diye...uğraşıyorum.

hazreti suleyman aleyhivesellam...cinlerle konuşur...onlarla işlerini yürütür idi...kuduste….tapınağı cinlere yaptırmıştı...MASONLAR ın duvarustası...aslında bir cin.

SYTAN aleyhivesellam...bu cinlerin reisi idi....ona taparak...işi yürüten cengiz han....bu sefer tarragımı yiyecek....

yiyecek...

çünki….MEHDİ PUTİN....suudi kralınoglu BIN SALMAN la anlaşıp.....petrolü birlikte 20 ye cakarlarsa….dolar ölür.

suanda…..MEHO İLE BİN SALMAN KANKALAR....amriki bin salmana 15 temmuz düzenledi...putin bin salmana hubar verdi...oda derbecileri tutukladı...putinle birlikte suan.

birlikte....DÜŞMANIMIN DÜŞMANI DOSTUMDUR TURKUSUNU CIGIRIP....İRAQI CEKİYOR KERİZZZLER....HA HA HA
              Tepemiyor emmimmm....

ECB de parasal genişleme yapıyor yine ama iyice düştü dax...

ABD de devre kesti... 85 direk gelecek sanki

Yorum

• kelmiker
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 554

Satan satıyor, anladık.. alan kim..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Satan satıyor, anladık.. alan kim..
                  BEN ALIYORUM...acıyorum ondan...ha ha ha....

anam beni bele gunner ucun doğurdu ula...92 800 yaw...brezilya yüzünden bu...yüzde 11 eksi açtı....

hedef 98 000 üçün....

Yorum

• kelmiker
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 554

Sayın kuzu hedef 113 000 mi bu durumda ve vade ne kadar

Pardon hedef 98000 miş peki vade?

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

KORKU YOOKKK....korkunun ecele faidesi yok....

altını satıp parayı getirecekler...ELLERİ MAHKUM...5 GÜN ÖNCE ALTINI YAZMIŞTIM...PARA ORADAN GELECEK DMİŞTİM.

KUYUMCU DOSTLARIMA YAZMISTIM...ALTIN 1670 Dİ...şimdi 1588...satmaya başladılar...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

yarın yüzde 5 artı acar bu kan emiciler....HERYERDE....bugün kredilileri tüm düynada iktiler...

CENGİZ HAN....BELE HERBEDER....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

GÖRDÜGÜNÜZ HİÇBİRSEYE İNANMAYIN....DOGRU YOKTUR...yansıtılan hersey YALANDIR...by kuzu.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ula kuyumcu GAVATLAR....

ULA BEN OLMAZSAM....siz hangiikimiöreceksiniz gavatlar….geldim mi...accaip bi karşılama töreni hazırlayın...yoksa ebenizin örekesini gösteririm size...HEDGELERyarın kapanmalı haaaa….

Yorum

• muratti
                              Aktif
                              • 09 Eylül 2007
                              • 266

Citi bank batmış diyorlar. Doğrumu acaba

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Citi bank batmış diyorlar. Doğrumu acaba
                                murattım....grafa bak...ADA FORNASYONLARI...her adada...bin salman ın mallarına çöndügü SUUDİ PRENS var...banka sağlam tas gibi...mecburi suudi satısı sadece....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information