Böyle Adamı Ne Duydum Ne Gördüm Hiç Bir Dümeni Yutmuyor
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
BAHENE BULMAK.....
on yıllık business cycle bitti....
YENİÇERİ AGASI VE YAHUDİ TUCCAR....
perşembe pazarında Yahudi tüccar ile yeniçeri ağası anlaşmışlar...her ay belirli miktar rüşvet alıyor ve Yahudi tüccarın yasal olmuyan işlerine göz yumuyor...araları fıstık gibi....on yıl geçiyor...yeniçeri ağası bi bakıyorki Yahudi tüccar feci zengin olmuş...SERVETİNİN YUZDE 25 İNE ÇÖKMEYE KARAR VERMİŞ...
ama geçerli bir bahane bulması gerek....düşünmüş düşünmüş ve bulmuş....
Yahudi tüccarın dükkanına gitmiş...tüccarın boğazına bıçağını dayamış....ve demişki...bu servetin yüzde 25 ini hemen bana ödeyeceksin...sucun cok büyük demiş...
Yahudi tüccar....kuzum sucum nedir demiş....
YENİÇERİ AGASI...lemmm keriz PEYGAMBER İSA ALEYHİSELAMI çarmıha geren senin dedelerinmiş...sucun bu.
Yahudi tüccar demişki….yahu o 2000 sene önce oldu...ve herkes biliyor bunu...
YENİÇERİ AGASI...olsun demiş....BEN YENİ DUYDUM...YUZDE 25 E ÇÖKMÜŞ...
ZİRVEDEN DÜŞÜŞLER....
BOVESPA....YUZDE 28....
DAX...……..YÜZDE25
DOW YUZDE 20...
BIST 100.....YÜZDE 20....100 000 ENDEKS EDER ORADAYIZ....
BIST 100......YÜZDE 25....94 000 DE....BİZİM ELİMİZDE 106 000 SHORTLAR VAR...talana devamdayız...
biz kimiz....YENİÇERİ AGASI....KUZU EFENDİYİZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
para yapmak ve yorum yapmak aynı şey değildir....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu
100 ü kırarsak.(98710)
94 kesmez,o yaralı tutamaz
80 lere döneriz
Kenan evren zamanına.
iki kuzu var...biri para yapan...FURUSAN AKINCI KUZU....bu kuzu dalgalarla dans eder...ne yaptı 125 de shortladı 100 de indi...113 000 e gideceğiz dedi...gitti...orada shortladı….102 de indi...106 ya teperiz dedi...orada shortladı...yarın veya öbürsü gün TIR YÜKLÜYECEK GENE...
ÖBÜRÜ YORUMCU KUZU....o bilgi yazar...130 000 der....70 000 der...bunların olma koşullarını yazar...para yapmaz ama...
BUGÜNLERDE KİM VAR KARSINDA.....FURUSAN AKINCI KUZU...PARA MAKİNESİ...
BU KUZU....USULET VE SUHULET der...bununla...TALANA DEVAM DER....usulet ve suhulet...DALGALARDIR....para ise bu dalgalarda yatar.
önemli not...senin işaret ettiğin 80 000 ler ise...cok soraki dalgalarda olacak...neden....neden...neden....çünkiii on yıllık cycle da düzeltme 52 haftalık en düşükte biter...buda bizde 83 500 de...
ne dedim....USULET VE SUHULETLE...anlamı...TIR YÜKLÜYE YÜKLÜYE....
ÖNEMLİ NOT 2....….unutma....BU ALEMDE...raconları ben keserim...ne diyorsam o olur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar….
ben FINANSAL ARENADA HERBE GİRDİM Mİ..... ŞİİR GİBİYİMDİR....kellimelerime yüklediğim anlamlarda kan kokusu vardır....ölümün kol gezdiği bu arenada....elimde ZULFİKAR....adam keser...insan biçerim....
amriki yıkılıyor....
29 568 den...23 331 e indi yüzde 21....öngördüğüm yüzde 25.....22 000...
öyleyse…..TETİKTE OLMALIYIZ...HERYERDE....TEPKİ ÜÇÜN....TEPKİ BOYU YÜZDE 15....
BİZİ ÖRNEK VEREYİM...yarın veya öbürsü gün dip olursak....97 000 veya 94 000 de...tepki sırayla...ya 112 000...yada 108 000 olacak...SHORTTAN İNMEMİZ...LONGA DÖNMEMİZ İCİPEDECEK YUZDE 15 CIKIŞ ÜÇÜN...
TURKÜN YİGİT EVLADI...herbde isen...GÖZLERİN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DÖNMELİDİR....
does la croix have sweetener
Money....GRAFI GÖRÜNÜR KIL.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NE DİYORUM....olacak...illada olacak demiyorum....A PLANIN...B PLANIN...C PLANIN olmalı...
gelecek oynaktır....bugün sabittir....geçmiş aldatır....AYININ İZİNİ İZLERSEN...AYININ YUVASINA GİDERSİN...yatırır iker….graficler...AYUNUN VE ASLANIN İZLERİDİR....uzak duracaksın.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
KUZU PLAN C....DALGA SİMULASYONU....
GELİŞEN PİYASADA İKİNCİ DALGA FECİİ SERT OLUR YUZDE 25....bu dalga 113 000 den başladı...bunun dibi BOVESPA ikinci dalga ile simule edersen....DİREKT 52 HAFTALIK EN DÜŞÜKTÜR....yuvarlak 84 000...

BENZERLİK ANALİZİ İLE BİZ....84 VEYA 85...

Money bunuda görünür kıl lütfen.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum