Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
"Ben nezaketi ağaçtan öğrendim. Ona tekme attım, o tepemden çiçek yağdırdı. O utanç bana ibretlik ders olarak yetti."(İranlı-Azeri Türk- Anooshirvan Miandji)
Ben tekme yemeye alışığım forumlarda.
Bu virüs işinin ABD nin çine karşı bi kara propagandası da olduğunu düşünüyorum biraz..
Ölüm oranı yüzde 5 civarı (hemen hepsi yaşlılarda) olan bir virüs neden bu kadar paniğe yol açtı anlamıyorum..
Gerçi büyük borsalarda hemen hemen hiç bişi düşüş yok ama haberler gırla..
O yüzden benimde beklentim aa kontrol altına alındı aşı maşı hart hurt haberleri ile yeniden füze.
Çok ciddi bişi olsa idi ne dow kalırdı ne dax zaten zirvelerde şimdiye kadar yüzde 8-10 gevşemiş olurdu 2 side..
Alt bandı 114500 -- üst bandı 125.000 olan zigzag bölgesindeyiz. Daha önceki hareketlere bakarsak en üstü 133-135 olan W formu çizip aşağıya yönelecekler. Haftalıklar işleri bittiğinde (RSI bölge analizine göre ) çok sert bir satışla aşağıya geleceğiz diyor ..
Yorum