önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Hekimoğlu
    Katılımcı
    • 14 Haziran 2019
    • 149

Sn. KUZU
    Bilgi pınarının başında oturuyorsunuz.Müthiş analizleriniz mevcut.Hiçbir karşılık beklemeden bu umman bilgi ve analizlerinizi biz forumdaşlarınız ike paylaşıyorsunuz.Değeri var ise saygı ve sevgilerimi sunarım.Sadece piyasa ile ilgili değil bazen genel kültür paylaşımlarınız ve bunu kendinize has uslubunuz ile yapmanız foruma ayrı bir tat katıyor.Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın.
    Geçmiş sayfalarda sadece brokerlara açık olduğunu ve burada Young Turks nicki ile Çin’in Amerika’ya enflasyon ihraç ettiğini yazdığınızı paylaşmıştınız.Amarika enflasyon grafiğini baz alarak ( telefondan yazdığım için ekleyemedim) önümüzdeki 6 ay içinde genelde beklenenin aksine Amerika’da enfladyonun artacağı beklentisindeyim.Bu konuda bilginiz, fikrinizi paylaşabilirseniz mutlu olurum.Vaktiniz değerli olduğunu biliyorum.
    Saygı ve sevgimi size ve düşüncelerini paylaşan tüm forumdaşlara sunarım

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SİZ HERBLE UGRASIRKEN....ben bunlarla uğraşıyorum....ula namıssızlar….ha ha ha

sistemik 3 NEYDİ....TÜRKİYENİN DOLAR PROBLEMİNE Bİ ÇÖZÜM BULMASI İDİ....buldu...trump ın turk ekonomisini yokederimi tersinden okuyun....ne okuyorsun....ben şahlandırırım diye okudum...YA SİZ...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ŞİMDİLİK....sizi uyardım....bi hazmedin....gazoz mazoz için...yürüyüş filan yapın...HAZMEDİLMESİ ZOR GIDA BU....

BU arada panka kaartları...kocholding….tupras...graflarına çalışın....

inşallah bu bilgim twiterlere yayılmaz....haftaya yazacaktım emme...geç kalabilirim diye öne aldım....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

Trump: Türkiye olmasaydı milyonlarca Suriyeli dünyaya yayılacaktı https://sptnkne.ws/9ZvW

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bu arada TRUMP ı da....KENEDY gibi yoketmezlerse tabiii….oda RİSKİMİZ usaglar….

suanda AMRİKİ kendi 15 temmuzunu yasıyor...DERBE...HALK...DESTEK...KÖSTEK...gırla gidiyo…..

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn. KUZU
              Bilgi pınarının başında oturuyorsunuz.Müthiş analizleriniz mevcut.Hiçbir karşılık beklemeden bu umman bilgi ve analizlerinizi biz forumdaşlarınız ike paylaşıyorsunuz.Değeri var ise saygı ve sevgilerimi sunarım.Sadece piyasa ile ilgili değil bazen genel kültür paylaşımlarınız ve bunu kendinize has uslubunuz ile yapmanız foruma ayrı bir tat katıyor.Allah sizi sevdiklerinize bağışlasın.
              Geçmiş sayfalarda sadece brokerlara açık olduğunu ve burada Young Turks nicki ile Çin’in Amerika’ya enflasyon ihraç ettiğini yazdığınızı paylaşmıştınız.Amarika enflasyon grafiğini baz alarak ( telefondan yazdığım için ekleyemedim) önümüzdeki 6 ay içinde genelde beklenenin aksine Amerika’da enfladyonun artacağı beklentisindeyim.Bu konuda bilginiz, fikrinizi paylaşabilirseniz mutlu olurum.Vaktiniz değerli olduğunu biliyorum.
              Saygı ve sevgimi size ve düşüncelerini paylaşan tüm forumdaşlara sunarım
              tessekkürler ediyorum...HEKİMOGLU....nick ine bayıldım ullen...hosgelmişsin….

yaw bu yazdıklarımla 7 şiddetinde deprem oluşur diye cok korkiram….tedbir ossun diye...ehli sünnetin EVLİYAULLAHI CUBBELİYİ görevlendirdim...24 saat ossuracak...zelzele kokuyu sevmez....

Yorum

• kemal52x
                Aktif
                • 11 Ocak 2011
                • 237

Kuzu üstadım yine beynimizi yaktın.

Yorum

• iki gozum

sn KUZU Bu emperyelistlerin elindeki en güçlü silah bizim zaafımız olan döviz açığımız,bunu kullanmak isterler mi acaba?
                  Aslında keşke kullansalar doları 15-20 tl den alıp gitseler BİZDE BORCUMUZU SIFIRLASAK diyorum?

YTD

Yorum

• swayze
                    Katılımcı
                    • 07 Ekim 2008
                    • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    SİZ HERBLE UGRASIRKEN....ben bunlarla uğraşıyorum....ula namıssızlar….ha ha ha

sistemik 3 NEYDİ....TÜRKİYENİN DOLAR PROBLEMİNE Bİ ÇÖZÜM BULMASI İDİ....buldu...trump ın turk ekonomisini yokederimi tersinden okuyun....ne okuyorsun....ben şahlandırırım diye okudum...YA SİZ...
                    Sistematik 3 e 130 bin den sonra mı geçecez emmi? Ya da geçilmeyecek mi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Suriye'de başarılı olursak buradan çıkmayız.(Kıbrıs'ta olduğu gibi)
                      Sonra Irak'ın kuzeyine gireriz.(buradan da çıkmayız-Kıbrıs'ta olduğu gibi)
                      Suriye ve Irak'ta Kıbrıs'ta olduğu gibi barışı sağlayacağız.(Tüm Orta doğuda kalıcı olarak barış ve huzuru sağlayacağız)
                      Allah askerlerimize güç kuvvet versin.(Amin)
                      Irak Başbakanı "kabine revizyonu" için meclisten yetki isteyecek -AA

Irak Başbakanı "kabine revizyonu" için meclisten yetki isteyecek

- Başbakan Adil Abdulmehdi, kabinede revizyona gidilmesi için meclisten kendisine yetki verilmesini isteyeceğini belirtti

BAĞDAT (AA) - Irak Başbakanı Adil Abdulmehdi, yarın meclisten kabinede revizyona gidilmesi için kendisine yetki verilmesi konusunda oylama yapılmasını isteyecek.

Irak devlet televizyonunda yayınlanan konuşmasında Abdulmehdi, mecliste yarın düzenlenecek oturumda "kabinede revizyona gidilmesi için kendisine yetki verilmesini isteyeceğini" belirtti. Abdulmehdi, kabinede yapılacak revizyonun boyutuna ilişkin ise bilgi vermedi.

Gösterilerde yaşanan şiddet olaylarına ilişkin soruşturma açılması ve ülkede reform yapılması konusunda verdiği sözü yineleyen Abdulmehdi, göstericiler ve güvenlik güçleri arasında yaşanan can kayıpları nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Abdulmehdi, emirlere uymayanların yargı önünde hesap vermesi için şeffaf bir soruşturma yürütüleceğini vurguladı.

Irak Başbakanı ayrıca gösterilerde yaralananlar ile maddi ve manevi anlamda mağdur olanların uğradığı zararın tazmini için hükümet olarak çalışmalara başladıklarını ifade etti.

- Gösterilerde tutuklananlar serbest bırakılacak

Hükümetin gösterilerde tutuklanan ancak haklarında yıkım veya cinayet suçlaması bulunmayanların derhal serbest bırakılması kararı aldığını aktaran Abdulmehdi, yolsuzlukla mücadele konusunda yeni kararlar almanın arifesinde olduklarını kaydetti.

Abdulmehdi son olarak, ülkede yapılması istenen reformların gerçekleştirilebilmesi için herkesi hükümetle iş birliği yapmaya çağırdı.

Irak, dünyada yolsuzlukların en çok yapıldığı ülkeler arasında yer alıyor. Ülkede 2003 sonrası devlet kurumlarında mali ve idari yolsuzlukların yapıldığı biliniyor. Petrol zengini Irak'ta, elektrik, sağlık ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda hizmet yetersizliği yaşanıyor.

Başkent Bağdat ve ülkenin güney kentleri, "işsizlik, yolsuzluk ve kamu hizmeti yetersizliği" nedeniyle düzenlenen gösterilere sahne olmuştu. Gösterilerde 110'un üzerinde kişi ölmüş, 6 binden fazla kişi yaralanmıştı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Yorum

• stefano
                        Aktif
                        • 13 Kasım 2008
                        • 229

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ULA SAKIN CUSSSS KUZU DEMEYİN....OCAK 15 GİBİ....130 000 ENDEKSTEYİZ....

herb merb yoggg….ne herbi ula...ahanda graf….gafanızı gumdan çıkarın ula...ne herbi...

hosting image

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

Emmimmm... Ne ettin ele...

Öncekileri yaşamasak inanamam...

Emme... Emmimmm.... Ne diyirse... Başım üstüne...

Emmimmm... Peki... 90 iptal mi şimdi..

Yorum

• iki gozum

Milli Savunma Bakanlığı: "Barış Pınarı Harekatı'na katılan kahraman komandolarımız, Fırat'ın doğusunda ilerlemeye devam ediyor." -AA

Yorum

• iki gozum

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: "Yemen'de o kadar insanı öldürdünüz, aç bıraktınız. Şimdi hangi yüzle bu harekata karşı çıkıyorsunuz." -AA

Yorum

• iki gozum

DEAŞI BUNLAR YARATTI, BAKTILAR ELLERİNDE PATLADI...
                                YPG-PKK da ELLERİNDE PATLADI.
                                Olay budur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information