önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kelmiker
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 554

Sayın kuzu sen ne zaman terste kalsan ve pozunda ısrar etsen illaki bişii oluyor.. 122 lere gidiş olacağını düşünmüyorum 106 larda birşeyler olur ve döner diye düşünüyorum YTD

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Sayın kuzu sen ne zaman terste kalsan ve pozunda ısrar etsen illaki bişii oluyor.. 122 lere gidiş olacağını düşünmüyorum 106 larda birşeyler olur ve döner diye düşünüyorum YTD
      hayir terste kalmadim....tam tersine...HOLD-UP sonunda gelecek SELLALE de pozizyon aldim...ZOR KENE demek....dayanabilirsen....FECII KAR DEMEKTIR....HICBIRPOZU BILINCSIZ ALMAM BEN...HEPSI FECII CALISILMIS....sabirla beklenmis....zamanlamasi ayarlanmistir....122 000 e gider demedim....kontrollu piyasayi anlatirken....eksegere ettigim bi rakkam o....yani teknik filan...temel filani unut demek istegimi...kisaca anlatabilmek ucun yazdim onu....bi calisma sonucu degil....bi anlatim bicimi sonucu verilmistir o....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzu kurallarından ilki nedir....tüm kurallar bu ilk kurala göre oluşturulmuştur....

ilk ve en temel kural sudur....

kuzu kuralı 1....KARSINDA KİM VAR....KİME KARŞI OYNUYORSUN....onu eyice tanımla...gücünü ve kuvvetini hesapla...senin her hareketinde o ne yapar....o bişey yaparsa...buna dayanabilirmisin….

kuzu kuralı 2....karsındakini tanımak üçün...ard arda gelen üç vadenin....nerede kapatıldığına bak...bu düşmanının 6 aylık gücünü gösterir....

kuzu kuralı 3....düşmanın malı elinde toplamışsa....ONUN PARA KAZANACAGI ALAN...MALDAKİ FİYAT ARTISI VEYA DÜŞÜŞÜ DEGİLDİR...nedir...VADELİ VE OPSİYON PİYASALARDA ALDIGI POZLARDIR...tüm komisyonları...tüm kazançları bu alanda edinir...malda değil...mal enstrümandır onun üçün...GIRNATA...malla çiftetelli çalarken...elleri vadeli piyasalarda komisyon ve talandadır...

bu anlamda....EKİM VADE...kaçta kapatılırsa....bu herif....iyi komisyon ve talan yapar...SORU BUDUR.
        bu kurallari iyi oku....NE DIYOR...KARSINDA...OTORITE VE ONEMLI OYUNCULAR DIZILMIS OLABILIR...pankalar yani....

CATLAK olacaktir....memis adli CEO....mamina korum firsat bu firsattir der ve cakarsa....sen seyret gumburtuyu....

hangi gumburtu....

sellele gumburtusu....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

HOLD-UP nedir.....fecii bi olayin onundeki barajdir....SUYU TUTMUYA CALISMAKTIR....suyu tutamassin...suyu cebine koyamazsin...SU AKAR....TUTARSAN BI SURE.....SELLELE OLUR AKAR VE YIKARAK USTUNDEN BULDOZER GIBI GECER....su bu.....hayatin kendisidir su....ZAMANI yaratan sudur....zamansa allahin kilicidir....

akilli ol hemisko.....SUYU TUTAMAZSIN.....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

az once EVLIYAULLAH lar toplantisindan ciktim....adiyamandan GAVS hazretleri....oftan Mahmud effendi hazretleri...erenkoyden topbas hazretleri....gus giliginda ucmus gelmisler....bu konuyu cozse cozse....buyuk alevi EVLIYAULLAH kuzu effendi hazretleri cozer diye....baaa muracaat ettiler....

konuda su.....

menzilden GAVS hazretleri....bir muridinin canini almak uzere gelen....azrail aleyhiselami havada tutmus....sille tokat dovup kovmus mubarek....

diyeceksiniz ki ne var bunda....ehlisunnet velcemaat de bu gayet normal bisey...

ele olmasina elede.....

AZRAIL ALEYHISELAM KIZMIS....30 yildir bitkisel hayat yasayan ve puta donusturulen Mahmud effendi hazretlerinin canini 300 yil daha almiyacagim demis...

bu tabiii korkunc bisey....butun gabahat GAVS ta....azraili dovmemeliydi...dovsede muridlerin onunde yapmiyacakti bunu...yapmis mubarek...

bu isi hemen hallet dedi GAVS....yogusa DICLE ile FIRATI ters akitir....karadenize bosaltir...onu tasirtir Trabzon of ve rizeyi suya gomerim dedi....

yapar mi...yapar....ossurugu en guclu olanimiz o....jet mototlarini gavs in ossurugunu kopya cekerek yaptilar....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bak SUYLA TEHTİT ETTİ....su önemli....

diyeceksiniz ki...bırak yapsın...Trabzon...of...rize su altına gömülürse...tüm din tüccarlarından kurtuluruz....hepsi o bölgeden çıkıyor....ele demeyin usaglar...denge ilazım…..kurt EVLİYAULLAH ları dengeliyorlar....koalisyon bu...bak FETO AKÜPE KOALİSYONU ÇÖKTÜ....dolar 1.75 den 7 ye cıktı….

ben bu mevzuuya acilen çözüm bulmalıyım....dicle ve fırat tersine akıtılırsa ki GAVS yapar....rebbim güçlü ossuruk vermiş....dolar anında 12 pangınota gider kasımda….

Yorum

• onur_aydogan
                Yeni Üye
                • 21 Ağustos 2011
                • 44

az once EVLIYAULLAH lar toplantisindan ciktim....adiyamandan GAVS hazretleri....oftan Mahmud effendi hazretleri...erenkoyden topbas hazretleri....gus giliginda ucmus gelmisler....bu konuyu cozse cozse....buyuk alevi EVLIYAULLAH kuzu effendi hazretleri cozer diye....baaa muracaat ettiler....

konuda su.....

menzilden GAVS hazretleri....bir muridinin canini almak uzere gelen....azrail aleyhiselami havada tutmus....sille tokat dovup kovmus mubarek....

diyeceksiniz ki ne var bunda....ehlisunnet velcemaat de bu gayet normal bisey...

ele olmasina elede.....

AZRAIL ALEYHISELAM KIZMIS....30 yildir bitkisel hayat yasayan ve puta donusturulen Mahmud effendi hazretlerinin canini 300 yil daha almiyacagim demis...

bu tabiii korkunc bisey....butun gabahat GAVS ta....azraili dovmemeliydi...dovsede muridlerin onunde yapmiyacakti bunu...yapmis mubarek...

bu isi hemen hallet dedi GAVS....yogusa DICLE ile FIRATI ters akitir....karadenize bosaltir...onu tasirtir Trabzon of ve rizeyi suya gomerim dedi....

yapar mi...yapar....ossurugu en guclu olanimiz o....jet mototlarini gavs in ossurugunu kopya cekerek yaptilar....
                Kuzum güzel nükte zeka ile yapılır. Çok güldüm. Sen böyle 1000 sayfa yazsan sabaha kadar okurum. Var olasın.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

onur_aydogan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzum güzel nükte zeka ile yapılır. Çok güldüm. Sen böyle 1000 sayfa yazsan sabaha kadar okurum. Var olasın.
                  zevkti bitanem….MALİYET TARAMA GRAFIM....SİSTEMİK 2 DEN SİSTEMİK 3 E GEÇİŞ ALANI ...SİMULASYONUM 2 BU...birinciyi vermiştim....onu braktı bugun….

what did deathclaws mutated from

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

MALİYET TARAMASI SUDUR....piyasa yapıcının vadeli ve opsiyon piyasalarında maksimum para kazanacağı graf budur....bu graf bende hep sımulasyon 2 OLARAK YEDEKTE OLUR....komisyon gelirleri üçün...STOP-LOSS lar mutlaka çalıştırılmalı....robotik programları yanıltmak üçünde BU GRAF SARTTIR.

DAHA ÖNCE ANLATTIM....iki maliyet sınırı oluştu....biri 106 000 ki hedef şimdi....öbürü 96 000....

sistemik 2 de hedefi ne vermiştim....106 000....o ne yapmıştı...104 e gelip 94 000 e inmişti...şimdi ne yapıyor...verdiğim 106 000 e gidiyor....yani sistemik 2 yi tamamlıyor....orada geçiş baslıyacak….

biz ne yapmıştık....104 000 e varmadan KENE açmış....94 000 de kapatmıştık....şimdi gene KENE açtık...92 000 de kapatmak üçün...

Yorum

• Money DOCTOR
                      Katılımcı
                      • 20 Haziran 2018
                      • 139

Peki kuzu hocam

Olaki adamlar vermiş olduğunuz seviyeleri yukarıya geçti bunun içinde bir hareket tarzınız var mı ? Stop kullanmadığınızı söylemiştiniz. Bir de bu keneleri açarken kaç kaldıraca göre pozunuzu ayarlamayı uygun görüyorsunuz ?

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Peki kuzu hocam

Olaki adamlar vermiş olduğunuz seviyeleri yukarıya geçti bunun içinde bir hareket tarzınız var mı ? Stop kullanmadığınızı söylemiştiniz. Bir de bu keneleri açarken kaç kaldıraca göre pozunuzu ayarlamayı uygun görüyorsunuz ?
                        kaldıraç yok....hisse senedi gibi....

diyelim 100 000 tl lik garan alacan....almıyorsun...yerine 10 000 tl VIOP a yatırıyorsun....garan yüzde 10 cıksa...veya düşse karın veya zararın 10 000 tl….VIOP ta garana bağlı ondada karın veya zararın aynı 10 000 tl…YA KODUGUN 10 000 TL 20 000 TL OLUYOR....YADA KOMPLE YOK OLUYOR....

dolayısıyle….

100 000 tl var....10 000 tl vıop aldın...hesabında 90 000 tl kaldı...bu para kademelere...marginlere...piramitlemeye kullanılıyor....

rahatsın yani....bunu hissenette cok anlattım....orada BEAR BULL var...o bunun matematiğini en iyi yapmış biri...onunda yazıları var....STOP-LOSS yok...margin ödemeye devam....

iki KENE var....dar KENE...1000 er puvan aralıklı...TEKNİK VE TEMELE GÖRE...simılasyon 1 dediğim graflar….geniş KENE....2000 ER PUVAN ARALIKLI....maliyet taraması esaslı graflar….simülasyon 2 dediğim....GENİŞ KENEDEYİZ.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

STEVE JOBS...rehmetli apple in kurucusu...IPHONE icad eden...

gendimi icad etti....yoooo….biz islam EVLİYAULLAH larına geldi...bilgiyi ona biz üfledik....oda uyguladı.

bu steve….Suriyeli bir ailenin amrikede dogmus oglu...bu aile onu bi amrikili aileye evlatlık veriyor...

hikaye uzun...IPHONU nasıl icad ettik...mahmud efendi ve gavs hazretlerinin Cebrail ve ısrafil aleyhiselamı STEVE in içine nasıl soktukları....uzun hekat….anlat derseniz anlatırım....bizde...İLİM YAYMA CEMİYETLERİ var....bu cemiyetler olmazsa...ne otomobil...ne uçak...ne mersedez….ne kompüter...nede cep telefonu icad edilebilirdi....İLİM YAYMA CEMİYETLERİ....bilgiyi üfler....yeterki sen üflenmek iste....

işte STEVE de bize geldi....ÜFLEYİN DEDİ....ÜFLEDİK....sahi aranızda üflenmek istiyen var mı....ha ha ha

Yorum

• stefano
                            Aktif
                            • 13 Kasım 2008
                            • 229

internetten alınan bir yazı dizisi

SİZ KİMSİNİZ?
                            TÜRKÇE KONUŞUYOR,TÜRKÜM DİYEMİYORSUNUZ.
                            TÜRKÜN YURDUNDA YAŞIYOR,TÜRKÜ SEVMİYORSUNUZ.
                            GECE YATTIK SABAH KALKTIK DİLİMİZ YOK DİYORSUNUZ.
                            SİZ KİMSİNİZ Kİ ?
                            SİZİN DİLİNİZ OLSUN.
                            ASLINDA, BİZ TÜRKLER GECE YATTIK,
                            SABAH KALKTIK, BAKTIK Kİ, DEVLETİMİZİN BAŞINDA TÜRKLER YOK !...
                            BU TÜRKÇE KONUŞAN ADAMLAR !
                            HEM BENİM DİLİMİ KONUŞUYOR,
                            HEM BENİM DİLİMLE BENİM DİLİME HAKARET EDİYOR.
                            DİYOR Kİ ;
                            “BİZİM SON DERECE ZENGİN BİR BİLİM DİLİMİZ VARKEN,
                            BİR GECE YATTIK.
                            SABAH KALKTIK BAKTIK Kİ O DİL YOK.”
                            YAZIK
                            SEN O DİLİN GİTMESİ İLE ;
                            ONUN İÇİNDEKİ ARAP’ÇA VE FARSÇA’NIN GİTMESİNE Mİ?
                            YOKSA TÜRKÇENİN GELMESİ İLE ,O DİLİN KULLANILDIĞI ZAMAN
                            % 4 OLAN OKUMA YAZMA ORANININ,
                            BUGÜN % 90'a GELEREK MİLLETİN AYDINLANMASINA MI ÜZÜLÜYORSUN?
                            SİZLER KAVM-İ-NECİP MİSİNİZ ?
                            ÖYLE İSE ARABİSTAN tee ORADA ,
                            YOK
                            KAVM-İ-SADIKA İSENİZ. ERMENİSTAN'DA ORADA.
                            SİZİ TUTAN YOK GİDİN GÜLE,GÜLE,
                            BURASI TÜRK YURDU VE BURADA
                            #TÜRKÇE
                            KONUŞULUR
                            YOKSA SİZ
                            OSMANLIYI PARÇALAYAN, YAĞMALAYAN ENDERUNLULARIN
                            TÜRKİYE'DE KALAN BAKİYELERİ MİSİNİZ
                            SAHİ SİZLER KİMSİNİZ
                            TÜRKÇE KONUŞUYORSUNUZ.
                            AMA
                            HER TÜRKÇE KONUŞAN TÜRK MÜDÜR
                            MESELA
                            İNGİLİZ CASUSU LAWRENCE’DE ;
                            TÜRKÇE
                            ARAPÇA
                            KÜRTÇE
                            KONUŞUYORDU.
                            AMA !
                            NE TÜRK’TÜ,
                            NE ARAP
                            NEDE KÜRT’TÜ
                            SADECE BURALARA NİFAK TOHUMU EKEN EMPERYALİZMİN BİR GÖREVLİSİYDİ
                            BUNDADA BAŞARILI OLDU.
                            EKTİĞİ TOHUMLAR HER TARAFTA MEYVELERİNİ VERİYOR....
                            SİZİN YEDİĞİNİZ MEYVELERDE ONUN EKTİĞİ TOHUMLARIN MEYVESİ....
                            BİZ SİZİ TANIYOR, BİLİYOR VE HATTA MİSYONUNUZU DA BİLİYORUZ.â
                            AMA
                            BİZİM DİNİMİZDEN GÖZÜKTÜĞÜNÜZ İÇİN,
                            BİZİM DİLİMİZİ KONUŞTUĞUNUZ İÇİN,
                            TÜRK MİLLET’İNİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU SİZİ, MÜSLÜMAN ZANNEDİYOR…
                            TÜRK ZANNEDİYOR..
                            ŞİMDİ , BEN BURADAN MİLLETİME SORUYORUM
                            CEMAATSİZ KİLİSELERE MİLYON DOLARLAR HARCANARAK RESTORE ETTİRİLİR VE METROPOLLER ATANIR MIYDI ?
                            -İSLAM'DA HARAM OLAN HIRSIZLIK FETVAYLA YASAL GÖSTERİLEBİLİR MİYDİ ?
                            -CAMİLER (BOP ) ŞUBESİ, PARTİ TEŞKİLATI GİBİ,TOPLANAN PARALARLA
                            YASADIŞI ÖRGÜTLERİN DESTEKLENDİĞİ LOJİSTİK MERKEZLER HALİNE
                            GETİRİLEBİLİR MİYDİ ?
                            -1095’DEN BUGÜNE HAÇLILARA KARŞI HİLALİN SAVAŞINI VERMİŞ OLAN BU MİLLET,
                            BUGÜN HİLALE KARŞI HAÇLILARIN SAFINDA OLUR MUYDU?
                            BUNLAR TÜRK OLSA
                            «BU ÜLKENİN DAĞINA TAŞINA
                            “NE MUTLU TÜRK’ÜM”
                            YAZA,YAZA, ÜLKEYİ GERİYE GÖTÜRDÜNÜZ DİYEBİLİRLEY MİYDİ
                            O YAZILARI VİNÇLERLE SÖKTÜREBİLİRLEY MİYDİ?
                            «TÜRK MİLLETİNE ŞEREFSİZ DİYEN, ŞEREFSİZ SÖZDE SANATÇILARA
                            CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SANAT ÖDÜLÜ VERİRLER MİYDİ
                            «ATATÜRK’ÜN YERİNDE OTURAN BU İNSANLAR,
                            “TÜRKL’ÜK ÖNEMLİ DEĞİL “
                            «BİZ MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLARI ALTINA ALAN İKDİDARIZ,
                            «BUNLAR VE BUNLARIN DESTEKÇİLERİ ;
                            ”BİZ BUNLARLA TÜRK’LÜKTEN KURTULDUK”
                            DİYEBİLİRLEY MİYDİ⁉️
                            «T.C İBARELERİNİ RESMİ KURUMLARDAN KALDIRMA SAVAŞI VERİRLER MİYDİ⁉️⁉️
                            «BU MİLLETİN EKMEĞİ İLE ZIKKIMLANAN TÜRKÇE KONUŞAN ANAYASA
                            UZMANLARI (❗) ANAYASADAN
                            #TÜRK KELİMESİNİ ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞIRLAR MIYDI ?
                            «BU YABACI DİLİ #TÜRKÇE OLAN ADAMLARDAN ;
                            BİR DEFA,
                            BİR SEFER,
                            BİR KEZ,
                            BEN, “TÜRKÜM “ DİYE BİR ŞEY DUYDUNUZ MU
                            DUYAMAZSINIZ
                            ��BU ADAMLAR BULUNDUKLARI MAKAM VE MEVKİLERİ BORÇLU OLDUKLARI ADAMA ;
                            “MUSTAFA KEMAL “ DERLER dee,
                            “ATATÜRK “
                            DİYEMEZLER…
                            ÇÜNKÜ ;
                            #ATATÜRK
                            ATALARI GİBİ #TÜRK, DEMEKTİR.
                            TÜRKLERİN ATASI DEMEKTİR VE EN ÖNEMLİSİ
                            “TÜRK “
                            İSMİ GEÇTİĞİ İÇİN SÖYLEMEZLER.
                            SÖYLEYEMEZLER
                            BUNLARIN,
                            SADECE YABANCI DİLİ “TÜRKÇEDİR "
                            KENDİ DİLLERİ Mİ
                            KENDİLERİ BİLİYORMU Kİ

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ötmeeee…..ötme bülbül ötme....

SEN DEGİL GÖNLÜM.....

dooosttt...senin derdinden ben yana yana....

TÜKENDİİİİ FİTİLİM ERİDİ YAGIM....

doosttt….senin derdinden ben yana yana....

stefono….

bu TÜRKÜN bin yıllık türküsüdür.....bir devlet kurar birileri gelir çöreklenir....kızar onu yıkar...yeni bi türk devlebti kurar...onada birileri gelir çöreklenir...

ÇEKE ÇEKE BEN BU DERTTEN ÖLÜRÜM....

DEGMEEEEE...stefono….değme yarama....ALİYİ SEVERSEN DEGME YARAMA.....

Yorum

• boş
                                Aktif
                                • 02 Aralık 2008
                                • 253

ötmeeee…..ötme bülbül ötme....

SEN DEGİL GÖNLÜM.....

dooosttt...senin derdinden ben yana yana....

TÜKENDİİİİ FİTİLİM ERİDİ YAGIM....

doosttt….senin derdinden ben yana yana....

stefono….

bu TÜRKÜN bin yıllık türküsüdür.....bir devlet kurar birileri gelir çöreklenir....kızar onu yıkar...yeni bi türk devlebti kurar...onada birileri gelir çöreklenir...

ÇEKE ÇEKE BEN BU DERTTEN ÖLÜRÜM....

DEGMEEEEE...stefono….değme yarama....ALİYİ SEVERSEN DEGME YARAMA.....
                                Sn kuzu sizden küçük bi ricam var, özelden mesaj ile yazdım, eğer vakit bulup cevaplayabilirseniz minnettar olurum, şimdiden teşekkür ediyorum selamlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information