önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

TUNA nehri akmam diyor....etrafimi yikmam diyor.....

sani buyuk OSMAN PASA.....istanbuldan cikmam diyor.....

olurmu boyle olurmu....hic OSMANLI alt olur mu....

cigrisiyorlar.....

bu cigrismalar bitmeden....KUZU finansal piyasalara ait....BALKON KONUSMASINI YAPMAZ....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

CUNKIII....

FINANSAL PIYASALARIN BIRINCI ONCELIGI.....HUKUK DEVLETIDIR.....

o yoksa.....geriye kalan hicbirsey yoktur.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• apprentice
        Yeni Üye
        • 11 Mart 2016
        • 19

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        TUNA nehri akmam diyor....etrafimi yikmam diyor.....

sani buyuk OSMAN PASA.....istanbuldan cikmam diyor.....

olurmu boyle olurmu....hic OSMANLI alt olur mu....

cigrisiyorlar.....

bu cigrismalar bitmeden....KUZU finansal piyasalara ait....BALKON KONUSMASINI YAPMAZ....
        Üstadım,

Londra hikayemiz yarım kaldı, çığrışmalar bitene kadar ona devam etseniz heyecanla bekliyoruz...

Yorum

• Tarum
          Yeni Üye
          • 16 Eylül 2018
          • 2

Ben de listeye girebilir miyim?

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

apprentice Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Üstadım,

Londra hikayemiz yarım kaldı, çığrışmalar bitene kadar ona devam etseniz heyecanla bekliyoruz...
            yazacaklarim ucun....bi kopya vereyim....o konuda....

turkiyede ki yorumcular ne diyor...dolar-tl 10 tl ye gider diyor.....

niye oyle diyor.....TURKIYE OZEL VE DEVLET SEKTORUNUN 500 MILYAR DOLAR BORCU VAR....bundan dolayi oyle diyor....

pekkii....DOLAR-TL 10 PANGINOTA GIDERSE.....BU 500 MILYAR BORCU VERENLER....YABANCILAR....

500 MILYAR DOLAR YERINE NEYI ALIRLAR....UCUN BIRINI ALIRLAR...OZEL SEKTOR BATAR CUNKI....

kuzu nun bildigi....turkiyedeki yorumcularin bilmedigi....bu iste.....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

dolayisiyle....HEMEN SECIM SONUCLARINA ITIRAZ FILAN ETMEDEN....BITTI BU IS DERSE TURKIYE.....

NE DEDIM SECIMDEN ONCE....secim sonuclari ne olursa olsun....

dolar-tl 4.60.....borsa 130 000 e gider dedim.....ON KOSULU....HUKUK DEVLETIDIR BUNUN....

Yorum

• ata
                Tecrübeli
                • 13 Nisan 2014
                • 439

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Hedef 150.000 ulla....
                tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ...ben perayı bu teferruatlardan, siyasattan, dedikodulardan kazanıyom. Kaç defa espatladım.

... emme bir görevimiz daha var...Güççük yatırımcıyı korumak, ben görevimi yaptım... )))))))
                Emrullah abi ,tam 2 hafta önceki son görüşmemizden beri xu030 yaklaşık 20 bin point düştü ,vobyvade bugün yani 1 nisan dip 117175 gördü. 150 BEKLERKEN 90 GÖRDÜK gene Donsuz Rihanna yi herkese hatırlattın yani fakat ikidir bu harekatı ben tatile çıkarken yapıyorsun,vob dibini de tam geleceğimi yazdığım tarihe denk getirdin..gözümden kaçmadı bak felaket bir çakalsın abi ,müsaade edersen bundan sonra sana ,üstat Hattori Hanzo diye hitap edeceğim bi de dişil gücüne ithafen bir şarkı dinleteyim sana..

Yorum

• ata
                  Tecrübeli
                  • 13 Nisan 2014
                  • 439

tesekkurler ata...bu versiyonu daha guzelmis....

bizim erzurumda bele gunner...yani borsadaki zoraki cikislarda.....delianli gacisina Turku ile seslenir....

giydim cariklarimi....GELLL BAGLA BAGLARINI....

bu alemin krali yapan kuzu yu....bele gunnerde...hancerini cekip meydana cikmasidir....o hanceri biliyorum atam...SEYRET...OLUMUNE BI DOVUS IZLIYECEKSIN....
                  Ben hiçbir zaman senin borsadaki dövüş sanatından şüphe etmedim ,efsane tradelerini büyük bir zevkle izledim...sen bu alemin mutlak yegane kralısın ve bundan dolayı bir kere daha görüldü ki bu forum bir referans forumudur ,son 2 haftadaki müthiş düşüşte ve tepki yükselişinde küçük yatırımcıyı koruyan ve kurtaran tek topik burası oldu..teşekkürler.
                  İyi ki varsın kuzu emmi..kazandıklarını iyi günlerde harca ..sevgiler saygılar

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ata....

o 150 000 ulla deyince....kovdum....90 a indik...kimseye zarar veremedi....

kendisini kaybediyor bazen....ona sen stratejik analizcisin....borsa analisti degilsin....bilmedigin Alana grime....bana yakin birisin....seni sevdigimi ve korudugumu herkez biliyor....bu cikislarin beni baglar dedim emme dinlemedi....KAZ DAGINDA KAZ OTLATMAYA YOLLADIM....CUMA GUNU GELIP....STRATEJIK ANALIZ YAZACAK....BORSA ILE ILGILI BISEY YAZMIYACAK....

YAZARSA...bu sefer omur boyu kovarim....

cocuk esirgeme kurumundaki kulture alismis....bu isi celik cocuk isidir saniyor....SIDIK YARISTIRMA SANIYOR.....eeee genc oglan...kuzu 70 yasinda duvara en yuksekten isiyorsa....ben gencim...tutarim pipimi duvara dogru...bide boynunu sikarsam kuzu nun 5 metre ustune iserim sandi....

PIPISI yetersiz kaldi....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sevgili ata....

bu gunnerde beni yalniz birakma.....biraz forum mesaini artir....KENDI ADAMLARIMI KONTROL EDEMEZ HALE GELDIM....basiyorum fircayi emme....yetmiyor.

Yorum

• ata
                        Tecrübeli
                        • 13 Nisan 2014
                        • 439

Bizim Hanzo üstat iyidir ya,Hattori Hanzo bazen şekeri çıkıyor abidik gübidik şeyler yazıyor,bizim hiç hazetmediğimiz şeyler olan; burda olmayanların dedikodusunu yapmak,başka yerde burdakileri eleştirmek.. zırt pırt tweet paylaşıyor ,maliye müfettişi gibi insanların kayıp kazanç pointlerinin hesabını tutuyor ,dişil güç.. ateistik falan filan ..alıştık artık ..idare edelim koruyup kollayalım onu kuzu emmi ..özünde iyi bir çocuktur,bilgilidir vefalıdır hörmetlidir,severiz kendisini

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

BAK....BANKACILIK ENDEKSI....cuma gunu ben 127 000 de bunu kapadim....bugun 123 000 e indi....125 000 le kapadi....

ne diyor bu endeks....YA HUKUK DEVLETI var diyor....yada yok diyor....UYARIYOR....IKILI DIBE INERIM HAAA DIYOR....

NEREDE O IKILI DIP....

116 000 DE.....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bizim Hanzo üstat iyidir ya,Hattori Hanzo bazen şekeri çıkıyor abidik gübidik şeyler yazıyor,bizim hiç hazetmediğimiz şeyler olan; burda olmayanların dedikodusunu yapmak,başka yerde burdakileri eleştirmek.. zırt pırt tweet paylaşıyor ,maliye müfettişi gibi insanların kayıp kazanç pointlerinin hesabını tutuyor ,dişil güç.. ateistik falan filan ..alıştık artık ..idare edelim koruyup kollayalım onu kuzu emmi ..özünde iyi bir çocuktur,bilgilidir vefalıdır hörmetlidir,severiz kendisini

OZELIM BU SIKAYETLERLE DOLU...bi kazim icin beni okuyan 100 kisi gidecek...OMUR BOYU YASAKLIYORUM SUAN....konu kapandi....

bi topgi acmak ve yonetmek cok zordur....bazen bicagi kendi bogrune saplamalisin....o topgi kurtarmak ucun....sapladim ata.

Yorum

• ata
                              Tecrübeli
                              • 13 Nisan 2014
                              • 439

sevgili ata....

bu gunnerde beni yalniz birakma.....biraz forum mesaini artir....KENDI ADAMLARIMI KONTROL EDEMEZ HALE GELDIM....basiyorum fircayi emme....yetmiyor.
                              Bu ara işlerim biraz yoğun ,fırsat bulursam uğrarım..biz zaten hep beraberiz emmi..sen yeter de artarsın ..öteki ben

Yorum

• ata
                                Tecrübeli
                                • 13 Nisan 2014
                                • 439

OZELIM BU SIKAYETLERLE DOLU...bi kazim icin beni okuyan 100 kisi gidecek...OMUR BOYU YASAKLIYORUM SUAN....konu kapandi....

bi topgi acmak ve yonetmek cok zordur....bazen bicagi kendi bogrune saplamalisin....o topgi kurtarmak ucun....sapladim ata.
                                Yazaydı iyi olurdu fakat topik senin karar senin..her şeyin hayırlısı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information