önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
TL bulunamıyor demek ki shor pozisyon açmak için.Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
TL arzı iyice kısılmış olmalı. Repo ihalelerine bir hafta ara vermek bu kadar etkilememeli. Başka bir şeyler oluyor herhalde.
Yorum
-
Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir soru...bir cevap...ozet TL BULAMIYACAK YABANCI....moneybiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTL bulunamıyor demek ki shor pozisyon açmak için.
TL arzı iyice kısılmış olmalı. Repo ihalelerine bir hafta ara vermek bu kadar etkilememeli. Başka bir şeyler oluyor herhalde.
NE KALIYOR tl bulmak ucun geriye....borsada mali varsa SATAR...IKI GUN SONRA TL SI OLUR....
bak bu...BIR ICDINAMIKTIR....VE BORSAYI DUSURME NEDENIDIR...DOVIZI TUTARKEN...BORSA GOCER....
benim gibi biri ise....BUNU ANINDA NOT EDER...VE BEKLER.
ne demistim cok gerilerde dolar-tl 5.40 lardi...varlik fonu BORSADA ISE...borsayi simdi cokertmeli...bunun icin demistim...
beni merkezin basina kosalar...6 ayda...TUM YABANCILARI BATIRIRIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILI SMARTINVESTOR....
durumdan sonradan haberi olan ve yazan yeni arkadaslari listeye ekle lutfen...cuma gunu son.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgili Kuzu, Cuma ve bugün Long oldum. Başıma buyruk hareket ettim. Beklemedim senden gelecek işareti. Derdim kendimle aslında. Sen yazdıktan sonra poz almak güzel hoş tabi ama bazen yanlız uçmak gerek. Varsınlar kırsınlar kolumu kanadımı...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir soru...bir cevap...ozet TL BULAMIYACAK YABANCI....
NE KALIYOR tl bulmak ucun geriye....borsada mali varsa SATAR...IKI GUN SONRA TL SI OLUR....
bak bu...BIR ICDINAMIKTIR....VE BORSAYI DUSURME NEDENIDIR...DOVIZI TUTARKEN...BORSA GOCER....
benim gibi biri ise....BUNU ANINDA NOT EDER...VE BEKLER.
ne demistim cok gerilerde dolar-tl 5.40 lardi...varlik fonu BORSADA ISE...borsayi simdi cokertmeli...bunun icin demistim...
beni merkezin basina kosalar...6 ayda...TUM YABANCILARI BATIRIRIM....
127.000 Long
Yorum
-
Add mesmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAn itibariyle sondan geriye destek/teşekkür mesajı yazanları listeledim emmimmm... Liste şu şekildedir.... Atladığım arkadaşımız var ise mesajını alıntılayarak listeye ismini dahil etsin...
phaon
ÇOLAKOĞLU
bir bilmeyen
232323
CR7
redblack
WinWin
sea48
bridge
zephry
grotesque
AmurTemur