kuzu haklısın bu tam soygun olur.bu boyut olması için yabancının buna müsade etmesi gerekir msci dan bu kadar ayrışırmıyız bana zır geldi.gerçi senin gibi usta kerim tır der.switch bile yapar.bu resim trade yeteneği ve öelşk sinir gerektirir.olmaz diyenem ana büyük pızşsyonda attan çok düşer insan.bir vizyon koymuşssun takdir eder.bol kazançlar dilerim.pardon sadece 1 noyu görmüşüm zaten2 no da alternatif hazır.bu sebebten büyük borsacısın
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
DEGERLI DOSTLARIM.....
sizin sevgi ve takdirinizi kazanmak....cunkii...hepiniz bu alemde RAFINE OLMUS....bilgi bilgi suzulerek HAS BILGI olmus insanlarsiniz....
siz....BU ALEMDE TEKSIN AGAM....dedinizmi....
yer titriyor....gok yariliyor...DAGLAR YURUYOR....
size olan sevgim....beni DUSMANLI bi insan yapiyor....
sevgilerimle....cok tessekkurler ediyorum DESTEGINIZ UCUN...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
helal olsun sana kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGERLI DOSTLARIM.....
sizing sevgi ve takdirinizi kazanmak....cunkii...hepiniz bu alemde RAFINE OLMUS....bilgi bilgi suzulerek HAS BILGI olmus insanlarsiniz....
sevgilerimle....cok tessekkurler ediyorum DESTEGINIZ UCUN...
Yorum
-
Harikasiniz yaa cok tesekkurlerkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGERLI DOSTLARIM.....
sizing sevgi ve takdirinizi kazanmak....cunkii...hepiniz bu alemde RAFINE OLMUS....bilgi bilgi suzulerek HAS BILGI olmus insanlarsiniz....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
BU ALEMDE TEKSIN AGAMkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGERLI DOSTLARIM.....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
-
FURGUNU IKIYE AYIRDIM....secim oncesi....o sali bitiyor....birde ondan sonrasi var....o furusmayi acikliyacagim....ve poza girip...secime pozda girecegim....
simdi pazartesi veya sali...KERIMI ISINYEYE YOLLAYACAGIM.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Seninleyiz ve de peşindeyiz bin atlı...Merakla beklemekteyiz...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFURGUNU IKIYE AYIRDIM....secim oncesi....o sali bitiyor....birde ondan sonrasi var....o furusmayi acikliyacagim....ve poza girip...secime pozda girecegim....
simdi pazartesi veya sali...KERIMI ISINYEYE YOLLAYACAGIM.....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Gönlümüzdesin, sağol, varol.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguzel yazmissin TITRETTINIM....
kovamam....
nasil kovayim...benim halkimi....
suan...BU DESTEGEYE IHTIYACIM VAR...biliyorsun 6 ay anlasmam nedeniyle yazamadim...yasakladilar....yazdigim seyler oyun bozan seyler...cok dusman topluyor...onlara diyorumki simdi....bak ben sevilen biriyim....size kim kuzu kotu dediyse....o art niyetli ve ardinda ondan baska kimse yok...
Yorum
Yorum