X30 131.200 altı saatlik kapanış stop olmak kaydı ile 132.500 den long açtım...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Bende senin adam olduğunu düşünmüyorum.Kimbilir kime hizmettesin.Ne 97.000 ne başka bişey görmüyomusun yine Short avı başladı.Twitter da takipte isen burada bana iftira atacağına git şikayet etde bir an önce kapansın hesap millete hisse kitliyor birileri belli ki.Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer kuzu hocam şahsen tanımıyorsa samimi bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bir çok kere yalanını yakaladım. Piyasa ile ilgili zaman zaman doğru öngörüler de bulunması bu gerçeği değiştirmez. 97 rakamı birebir bu forumda kuzu hocam tarafından telaffuz edildi. Ondan sonra twitterda bu rakamı hale hanım telaffuz etti.
Yorum
-
Bura ile orası çeliştiği için zaten yazdım Hale Hanım... Tşkler..Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili smartinvestor twetter'a girmeyeli uzun süre oldu.O defter kapandı artık.Ancak birileri o hesaptan hisse yazıyormuş ki ben hayatımda hisse yazmadım yazmam Benim takipçilerim bunu bilir zaten.Twitter'a şikayette bulundum.Gereğini yapacaklardır diye düşünüyorum.
Yorum
-
Hale hanım ben size iftira atmadım. Hatta üslubumu bile bozmadım. Hizmetten kastınız nedir bilemiyorum ama sn kuzu beni 20-25 sene öncesinden tanır ve bilir. Benim lügatımda bir insan yanlış yapıp terse düşerse dönüp yeniden durum değerlendirmesi yaparak hedef kitlesini uyarır. Kaldı ki sizin short yaptığınız yerden başlayarak ben de 123.000 ortalama ile short yapıp 126.050 den dönüp reverse oldum. Bunu da kendi takipçilerime beyan ettim. Ama o dönemde twitter hesabınızı kapatarak bir anda yok oldunuz. Bu durumda kimin samimi olduğu sorgulanır. Ama sn kuzu hocam size kefil olur ise size bakış açım da o oranda değişir.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende senin adam olduğunu düşünmüyorum.Kimbilir kime hizmettesin.Ne 97.000 ne başka bişey görmüyomusun yine Short avı başladı.Twitter da takipte isen burada bana iftira atacağına git şikayet etde bir an önce kapansın hesap millete hisse kitliyor birileri belli ki.
Yorum
-
Alıyorlar..
Özellikle bankaları almaları önemli..
Short poz da ısrar edilmemeli diye nacizane düşünüyorum..
2017 de de aynısı oldu idi borsa 78 lerden 122 lere gitti 6 ay sürdü..
Bütün yazın yine ralli ile geçirebiliriz..
Bir ihtimal..
Herkesin ağzında dolar 10 tl olacak..
Dolar geçen sene 3.70 lerde iken bi kişi 7 tl demezken şimdi herkes dolarda..
Yorum
-
Madem takip ediyorsun niye çıkıp demiyorsun ki 96.800 kesin stop dediğimi.O vakit yazdım bunu.96.800 kırarsa hata yaptık demektir zarara katlanıp pozları kapatacağım dedim ve 5 bin puan yedim.Daha dönüp ne demeliydi.Adam 105.000 ne kadar soluksuz aldı ondan sonra.Samimiyetsizlik bunun neresinde.Lütfen artık ya.Twitter ile bir ilgim yok.Bunu da bilin lütfen.Ben hisse yazmam asla.Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHale hanım ben size iftira atmadım. Hatta üslubumu bile bozmadım. Hizmetten kastınız nedir bilemiyorum ama sn kuzu beni 20-25 sene öncesinden tanır ve bilir. Benim lügatımda bir insan yanlış yapıp terse düşerse dönüp yeniden durum değerlendirmesi yaparak hedef kitlesini uyarır. Kaldı ki sizin short yaptığınız yerden başlayarak ben de 123.000 ortalama ile short yapıp 126.050 den dönüp reverse oldum. Bunu da kendi takipçilerime beyan ettim. Ama o dönemde twitter hesabınızı kapatarak bir anda yok oldunuz. Bu durumda kimin samimi olduğu sorgulanır. Ama sn kuzu hocam size kefil olur ise size bakış açım da o oranda değişir.
Yorum
-
Ben sizli konuşurken siz ise senli benli konuşuyorsunuz .Siz beni tanımıyorsunuz. Bu yazım tarzı eğitimli bir insan tarzı olamaz. Asıl sıkıntı sizin kalkıp o dönemde twitter hesabınızı kapatmış olmanız.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMadem takip ediyorsun niye çıkıp demiyorsun ki 96.800 kesin stop dediğimi.O vakit yazdım bunu.96.800 kırarsa hata yaptık demektir zarara katlanıp pozları kapatacağım dedim ve 5 bin puan yedim.Daha dönüp ne demeliydi.Adam 105.000 ne kadar soluksuz aldı ondan sonra.Samimiyetsizlik bunun neresinde.Lütfen artık ya.Twitter ile bir ilgim yok.Bunu da bilin lütfen.Ben hisse yazmam asla.
Buyrun piyasa diyorsanız ister short sıkıştırması ister başka bir ad koyun endeks 104600 altı kapatmadığı sürece hedefi 107-108 aralığıdır. Buyrun siz de buradasınız ben de ..
Yorum
-
Yine bildim be ya...Pera kazanamadım ama ossun, bildim ya...tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/h...ik-226942h.htm
Hulusi Ağam siyasati öğrendi...Bazartasi borsa yeşil...
)))))))))))))))))))))))
))))))))))))))))))))))))
Yorum
-
Yorum
-
tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHedef 150.000 ulla....Emrullah abi,tebrik ederim ,Bir günde yaklaşık 2000 point,%20 veya koyduğun paranın 5 te 1'i kazanç yani..yakışırtefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...Bazartasi borsa yeşil...
)))))))))))))))))))))))
Yorum
-
Üstat ,hani yeni başlıyorduk yatefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine bildim be ya...Pera kazanamadım ama ossun, bildim ya...
))))))))))))))))))))))))

Yorum
-
Kusura bakma bir önceki yazından sonra sana siz fln demem.Uzatcak bişey yok.Sen yazdın ben gerekli cevabı verdim.Twetterı niye kapattımın hesabini bana soramazsin sen.Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen sizli konuşurken siz ise senli benli konuşuyorsunuz .Siz beni tanımıyorsunuz. Bu yazım tarzı eğitimli bir insan tarzı olamaz. Asıl sıkıntı sizin kalkıp o dönemde twitter hesabınızı kapatmış olmanız.
Buyrun piyasa diyorsanız ister short sıkıştırması ister başka bir ad koyun endeks 104600 altı kapatmadığı sürece hedefi 107-108 aralığıdır. Buyrun siz de buradasınız ben de ..
Yorum
-
Emrullah abi sayende kazandıklarımızı gidip har vurup harman savuralım iki günlük dünya,senin yerine de paraları savuracamtefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster...Pera kazanamadım ama ossun, bildim ya...
rahat ol 
Yorum
Yorum