önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

X30 131.200 altı saatlik kapanış stop olmak kaydı ile 132.500 den long açtım...

Yorum

• Hale Türk
      Aktif
      • 05 Haziran 2018
      • 318

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Eğer kuzu hocam şahsen tanımıyorsa samimi bir insan olduğunu düşünmüyorum. Bir çok kere yalanını yakaladım. Piyasa ile ilgili zaman zaman doğru öngörüler de bulunması bu gerçeği değiştirmez. 97 rakamı birebir bu forumda kuzu hocam tarafından telaffuz edildi. Ondan sonra twitterda bu rakamı hale hanım telaffuz etti.
      Bende senin adam olduğunu düşünmüyorum.Kimbilir kime hizmettesin.Ne 97.000 ne başka bişey görmüyomusun yine Short avı başladı.Twitter da takipte isen burada bana iftira atacağına git şikayet etde bir an önce kapansın hesap millete hisse kitliyor birileri belli ki.

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sevgili smartinvestor twetter'a girmeyeli uzun süre oldu.O defter kapandı artık.Ancak birileri o hesaptan hisse yazıyormuş ki ben hayatımda hisse yazmadım yazmam Benim takipçilerim bunu bilir zaten.Twitter'a şikayette bulundum.Gereğini yapacaklardır diye düşünüyorum.
        Bura ile orası çeliştiği için zaten yazdım Hale Hanım... Tşkler..

Yorum

• Money DOCTOR
          Katılımcı
          • 20 Haziran 2018
          • 139

Bende senin adam olduğunu düşünmüyorum.Kimbilir kime hizmettesin.Ne 97.000 ne başka bişey görmüyomusun yine Short avı başladı.Twitter da takipte isen burada bana iftira atacağına git şikayet etde bir an önce kapansın hesap millete hisse kitliyor birileri belli ki.
          Hale hanım ben size iftira atmadım. Hatta üslubumu bile bozmadım. Hizmetten kastınız nedir bilemiyorum ama sn kuzu beni 20-25 sene öncesinden tanır ve bilir. Benim lügatımda bir insan yanlış yapıp terse düşerse dönüp yeniden durum değerlendirmesi yaparak hedef kitlesini uyarır. Kaldı ki sizin short yaptığınız yerden başlayarak ben de 123.000 ortalama ile short yapıp 126.050 den dönüp reverse oldum. Bunu da kendi takipçilerime beyan ettim. Ama o dönemde twitter hesabınızı kapatarak bir anda yok oldunuz. Bu durumda kimin samimi olduğu sorgulanır. Ama sn kuzu hocam size kefil olur ise size bakış açım da o oranda değişir.

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

Alıyorlar..
            Özellikle bankaları almaları önemli..
            Short poz da ısrar edilmemeli diye nacizane düşünüyorum..
            2017 de de aynısı oldu idi borsa 78 lerden 122 lere gitti 6 ay sürdü..

Bütün yazın yine ralli ile geçirebiliriz..
            Bir ihtimal..
            Herkesin ağzında dolar 10 tl olacak..
            Dolar geçen sene 3.70 lerde iken bi kişi 7 tl demezken şimdi herkes dolarda..

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

Hale hanım ben size iftira atmadım. Hatta üslubumu bile bozmadım. Hizmetten kastınız nedir bilemiyorum ama sn kuzu beni 20-25 sene öncesinden tanır ve bilir. Benim lügatımda bir insan yanlış yapıp terse düşerse dönüp yeniden durum değerlendirmesi yaparak hedef kitlesini uyarır. Kaldı ki sizin short yaptığınız yerden başlayarak ben de 123.000 ortalama ile short yapıp 126.050 den dönüp reverse oldum. Bunu da kendi takipçilerime beyan ettim. Ama o dönemde twitter hesabınızı kapatarak bir anda yok oldunuz. Bu durumda kimin samimi olduğu sorgulanır. Ama sn kuzu hocam size kefil olur ise size bakış açım da o oranda değişir.
              Madem takip ediyorsun niye çıkıp demiyorsun ki 96.800 kesin stop dediğimi.O vakit yazdım bunu.96.800 kırarsa hata yaptık demektir zarara katlanıp pozları kapatacağım dedim ve 5 bin puan yedim.Daha dönüp ne demeliydi.Adam 105.000 ne kadar soluksuz aldı ondan sonra.Samimiyetsizlik bunun neresinde.Lütfen artık ya.Twitter ile bir ilgim yok.Bunu da bilin lütfen.Ben hisse yazmam asla.

Yorum

• Money DOCTOR
                Katılımcı
                • 20 Haziran 2018
                • 139

Madem takip ediyorsun niye çıkıp demiyorsun ki 96.800 kesin stop dediğimi.O vakit yazdım bunu.96.800 kırarsa hata yaptık demektir zarara katlanıp pozları kapatacağım dedim ve 5 bin puan yedim.Daha dönüp ne demeliydi.Adam 105.000 ne kadar soluksuz aldı ondan sonra.Samimiyetsizlik bunun neresinde.Lütfen artık ya.Twitter ile bir ilgim yok.Bunu da bilin lütfen.Ben hisse yazmam asla.
                Ben sizli konuşurken siz ise senli benli konuşuyorsunuz .Siz beni tanımıyorsunuz. Bu yazım tarzı eğitimli bir insan tarzı olamaz. Asıl sıkıntı sizin kalkıp o dönemde twitter hesabınızı kapatmış olmanız.

Buyrun piyasa diyorsanız ister short sıkıştırması ister başka bir ad koyun endeks 104600 altı kapatmadığı sürece hedefi 107-108 aralığıdır. Buyrun siz de buradasınız ben de ..

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  https://www.yenicaggazetesi.com.tr/h...ik-226942h.htm

Hulusi Ağam siyasati öğrendi...Bazartasi borsa yeşil...)))))))))))))))))))))))
                  Yine bildim be ya...Pera kazanamadım ama ossun, bildim ya...))))))))))))))))))))))))

Yorum

• tefuksikret
                    Tecrübeli
                    • 17 Eylül 2018
                    • 548

Thy batık...Caho salağına inanmayın, dünyadan huberi yok...Jet Blue ismini benden duydu...

Yorum

• ata
                      Tecrübeli
                      • 13 Nisan 2014
                      • 439

Hedef 150.000 ulla....
                      ...Bazartasi borsa yeşil...)))))))))))))))))))))))
                      Emrullah abi,tebrik ederim ,Bir günde yaklaşık 2000 point,%20 veya koyduğun paranın 5 te 1'i kazanç yani..yakışır

Yorum

• ata
                        Tecrübeli
                        • 13 Nisan 2014
                        • 439

Yine bildim be ya...Pera kazanamadım ama ossun, bildim ya...))))))))))))))))))))))))
                        Üstat ,hani yeni başlıyorduk ya

Yorum

• Hale Türk
                          Aktif
                          • 05 Haziran 2018
                          • 318

Ben sizli konuşurken siz ise senli benli konuşuyorsunuz .Siz beni tanımıyorsunuz. Bu yazım tarzı eğitimli bir insan tarzı olamaz. Asıl sıkıntı sizin kalkıp o dönemde twitter hesabınızı kapatmış olmanız.

Buyrun piyasa diyorsanız ister short sıkıştırması ister başka bir ad koyun endeks 104600 altı kapatmadığı sürece hedefi 107-108 aralığıdır. Buyrun siz de buradasınız ben de ..
                          Kusura bakma bir önceki yazından sonra sana siz fln demem.Uzatcak bişey yok.Sen yazdın ben gerekli cevabı verdim.Twetterı niye kapattımın hesabini bana soramazsin sen.

Yorum

• ata
                            Tecrübeli
                            • 13 Nisan 2014
                            • 439

...Pera kazanamadım ama ossun, bildim ya...
                            Emrullah abi sayende kazandıklarımızı gidip har vurup harman savuralım iki günlük dünya,senin yerine de paraları savuracam rahat ol

Yorum

• ata
                              Tecrübeli
                              • 13 Nisan 2014
                              • 439

Emrullah abi ,1 Nisan a kadar bu kazandıklarımız ancak biter ,o zaman görüşürüz gene

Yorum

• ata
                                Tecrübeli
                                • 13 Nisan 2014
                                • 439

Alemin mutlak yegane kralı kuzu emmime tüm öğretileri için teşekkürler,sevgiler saygılar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information