Gezi direnişine ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca aralarında Osman Kavala’nın da yer aldığı 16 sanık hakkında kabul edilen iddianamede son zamanlarda hükümete yakınlığıyla bilinen türkücü Yavuz Bingöl de yer aldı.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Trump, Kongre'ye bir mektup göndererek Türkiye'yi gelişmekte olan ülkelere bazı ürünlerde gümrük muafiyeti sağlayan programdan çıkarma niyeti olduğunu bildirdi
milleti yine şortta toplamaya çalışıyorlar :(
bu haberden tırstımGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
EVETTTT....niye geldim buraya ben....bursoyu yazmiya.....eeeee....yazdim iste...KENE 1.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
UNUTMAYIN.....
BULUNDUGUM TUM ORTAMLARDA HEP BEN PATRONDUM....bu hissenette olurkende boyleydi....bu ben nerede olursam boyledir....
cunkiii.....BEN KUZUYUM.....
kuzu kim.....
kuzu esit BILGIDIR.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUNUTMAYIN.....
BULUNDUGUM TUM ORTAMLARDA HEP BEN PATRONDUM....bu hissenette olurkende boyleydi....bu ben nerede olursam boyledir....
kuzu kim.....
kuzu esit BILGIDIR.....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUNUTMAYIN.....
kuzu kim.....
kuzu esit BILGIDIR.....Ayıkken bazı bazı bilerek yanlış hedefler yazıyon...Serhoşken doğru yazıyon, serhoşmusun ulla????hedef..... 97 000.....
Yorum
-
İktidara yakın ne demek? Ciddi, düzgün bir adam...İktidara yakın görünmeyen ama yakın olan Gezici, adamın konuşurken ağzı başka, burnu başka, gözü başka oynuyor. Fatih Altaylının ordan 1,5 puvanı alıp, buraya ekleyeyim mi dediği anket Gezici anketiydi. Bir de Sonar var, acayip adamlar bunlar. Sonar anketi de 2 gün sonra açıklanacak.Araştırma şirketi başkanı ve iktidara yakın bir isim olan İbrahim Uslu, çarpıcı araştırma sonuçlarını açıkladı: Beka söylemine AKP tabanı dahi inanmıyor, iktidar sürekli oy kaybediyor…
Yorum
-
“Meşruiyet” lafını söyledi 10 gün kadar önce ama kamuoyunda etkisi fazla olmadı.
Ancak biraz dikkatli olanlar anlıyor ki, 31 Mart seçimlerinden sonra eğer bir şeyler yapılması gerekiyorsa görev yine Bahçeli'ye verilecek.
Bahçeli, meşruiyet tartışması açılmaması için AKP- MHP ittifakının yüzde 50'yi geçmesi gerektiğini söylüyor.Erken seçim banko...Şimdi Bahçeli, Akp ile ittifak halinde mi? Gül ve Davutoğlu hareketi bağımsız mı? Akp paramparça olacak...Gözlediğim kadarıyla işte o zaman Bahçeli tekrar sahne alacak ve “İttifakımızın güvenoyuna ihtiyacı vardır, Türkiye bu seçim sonuçlarını siyasi olarak taşıyamaz, Cumhurbaşkanı, Meclis'i feshetsin ve yeniden seçime gidelim” diyecek.
Yorum
-
IKDIDAR NEDIR.....
BI GRUP INSAN.....bir menfeat birliginde....kimi cok zengin....missal tupras gibi bi dev devlet kurulusu ona verilir.......kimi rizeli basit mutaehhit.....3 cu havayolu ona verilir..........fakirdir fukaradir....onada torba torba yiyecek verilir.....bunlar bir arada iktidar olur.........
HEPSININ GOZU HAZINEDE......
HAZINE BITTIMI NE OLUR........IKTIDAR OLUR.........YENI IKTIDAR GELIR......ONLARDA YENI MENFEAT GURUPLARIDIR....
yok dincilik......yok laiklik......yok ipnelik.....bunlar iktidara gelmek ucun....halkin onune atilan otlardir....
bunnarla kafayi yormayin.......kafayi neye yorun......BU YOLLA ULKEMI SOYANLAR BORSAYA GELECEK.....
ONLARI BORSADA NASIL SOYARIM.....ONA KAFAYI YORUN.......GERISI LAGALUGADIR.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
18 ocakta yazmış...Abdurrahim Akpnin adamımıy dı? İslamcı mı? Şeriatçı mı? Güldürmeyin abi, masal hepsi. Aynen Kadir Mısıroğlu gibi, devletin adamları bunlar. Kadir Mısıroğlunun 4 parnağını kesmişler.tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttps://www.sondakikaturk.com.tr/gun...k-h122656.html
Erken seçim banko...Şimdi Bahçeli, Akp ile ittifak halinde mi? Gül ve Davutoğlu hareketi bağımsız mı? Akp paramparça olacak...
Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, 5 Mayıs 2019'da 55 milletvekiliyle yeni bir parti kurulabileceğini iddia etti.
Yorum
-
Büyüksün Kuzu Hocam....Hepsi masal be ya...17 yıllık Akp iktidari bir masaldı. İslamcıyım diyen ahmaklara eğitim verildi. Sıcak suyun içindeki kurbağa gibin, ne olduğunu bile anlamadılar. Tüketim kalıplarını ezberlediler. Kredi kartları sahabı oldular.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIKDIDAR NEDIR.....
BI GRUP INSAN.....bir menfeat birliginde....kimi cok zengin....missal tupras gibi bi dev devlet kurulusu ona verilir.......kimi rizeli basit mutaehhit.....3 cu havayolu ona verilir..........fakirdir fukaradir....onada torba torba yiyecek verilir.....bunlar bir arada iktidar olur.........
HEPSININ GOZU HAZINEDE......
HAZINE BITTIMI NE OLUR........IKTIDAR OLUR.........YENI IKTIDAR GELIR......ONLARDA YENI MENFEAT GURUPLARIDIR....
yok dincilik......yok laiklik......yok ipnelik.....bunlar iktidara gelmek ucun....halkin onune atilan otlardir....
bunnarla kafayi yormayin.......kafayi neye yorun......BU YOLLA ULKEMI SOYANLAR BORSAYA GELECEK.....
ONLARI BORSADA NASIL SOYARIM.....ONA KAFAYI YORUN.......GERISI LAGALUGADIR.....
En önemlisi Turkiyada cinsel devrim yaşandı. 1960-1970 arası Avrupa gibi. Turbanlı guguş yaz gugulla, hey yawrım heeyyyyyy...
Yorum
-
-
-
sahsen bende bu sonucu bekliyorum, genelde iyiyimdir secim tahmininde.tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkp paramparça olacak...
bu durumda,butun verilen teminatlar sozler bosa dusecek, ic piyasa ve dis piyasada.
heh iste ondan sonra cikacak sallanti tsunami ne olacak kestiremiyorum.
( canakkale koprusu, mega hastane projesi , 2. bogaz projesi ve mahalle aralarina yapilacak
muhtelif hava alanlari projeleri ile vergilerin bertaraf edilmesi engellenir en azindan
)
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
))))))))))))))))))))))))))
Yorum