önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

tessekkürle guerra….

Türkçesi üçün.....sabit fikirli olmayın....herkesi ve herseyi okuyun....

Yorum

• semoz
      Seyirci Üye
      • 12 Nisan 2014
      • 62

Zamanında bunlara çanak tutanlar, karşı çıkanlara hain gözüyle gözüyle bakanlar yırtınmaya başladı. Belamı okuyayım, küfürmü edeyim. Olacakları seyretmekten başka elden birşey gelmiyor. Yazık ettiler güzel ülkeme.

Yorum

• AmurTemur
        Katılımcı
        • 06 Ekim 2012
        • 120

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kaybettiğimiz her gün, fatura çok daha ağırlaşmaktadır. Oyun ortada ve bizce biliniyor. Zor oyunu bozar dönemindeyiz. Hiç bir güç, Türkiye’nin açık müdahalesinin karşısında durma imkanına sahip değildir.

Bolton ya da ortakları, ABD ya da İsrail, iki Veliaht ya da içerideki yeni tür vesayetçiler, Türkiye’yi durdurma imkanına sahip olamamalıdır.

Çünkü bir Anadolu, bir coğrafya, bir gelecek mücadelesi veriyoruz. Bugün atmadığımız adımların 21. yüzyıla dönük çok ağır sonuçları olacak ve geri dönüş imkanı da kalmayacaktır.

Fırat’ın Doğu’suna müdahale şarttır…

Türkiye’nin Fırat’ın Doğu’suna müdahale dışında hiçbir seçeneği yoktur. Bu, üç yıl önce de böyleydi, bu on yıl sonra da böyle olacaktır. Bu gerçek asla değişmeyecektir.

Yanlarında getirdikleri teklifleri ve harita taslaklarını Bolton ve ekibine “yedirme” dışında hiç bir seçeneğimiz yoktur. Asil olan, yüzlerce yıllık siyasi genetiğe uygun olan da budur.

Türkiye bunu yapacaktır… Bunu yaparken bölgedeki Türkiye karşıtlarına da, “iç işgalcilere” de en doğru cevabı vermiş olacaktır.

Bu ülkenin gelecek garantisi şudur. İran sınırından Akdeniz’e kadar, Türkiye’nin güneyinde, Suriye sınırları içinde hiçbir bölge dışı ülke ya da hiçbir örgüt hakim olamamalıdır. Bu kuşak Türkiye’nin güvenlik kuşağıdır, gelecek kuşağıdır.
        İbrahim Karagül
        akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        [B]ama adam....önemli bi gerçekten bahsediyor..../B]

EFENİM....

300 000 Mİ....

50 000 Mİ.....

BEN SURİYEDEN ÇEKİLİYORUM.....

demek.....ne demektir......

efenim....ben bununla TURKİYEYİ....rusya ve iranla papaz edeceğimin... Türkçesidir...Fransızcası....İngilizcesi başka tabbiiiki….

efenim....turkiye gusbeyinli mi....

yoooo değil....ankarada devlet daireleri ağzına kadar turkle dolu....beyinleri var tabiiki….tedbirleride….
        Sn Akıncı yazarın yazdıklarının alıntılamadığım kısımları bilenler için malum olan ve tüm yazı karşı tarafla pazarlıkta baskı oluşturma strateşisiiçin yazılmış ve de bunun yanında iç kamuoyunun gazını almaya dönük bir yazı...Kaldı ki çekiliyorum söylentisi piyasalara sızdırıldığında abd den resmi açıklama gelmeden olayın sıcaqğı sıcağına bu topiğe bu söylentinin bir aldatmaca olduğunu,artık farklı bir evreye geçmenin ilk adımları olduğunu,50 yıllık projeden vazgeçmeyeceklerini,borsaya gaz verenlerin erken sevindiğini yazdım.Bunu açabilirim...

Sizin yazdığınız doğru....Oyun peşindele4r...

Size sorum: siz bu yazıdan ve o bölgedeki son gelişmelerden çıkarımınız nedir.Bunun yazdığının çok önemsenecek bir tarafı yok.Bunu açacağım.

Ben sizin görüşünüzü merak ettim bu yazı ile bağlantılı.

NEYSE BEN KENDİ DÜŞÜNCELERİMİ DİLE GETİREYİM.

Yorum

• AmurTemur
          Katılımcı
          • 06 Ekim 2012
          • 120

NEYSE BEN KENDİ DÜŞÜNCELERİMİ DİLE GETİREYİM.

Evet yazarın dile getirdiği üstte alıntıladığım bölüm bizim 15 yıldır dile getirdiğimiz gerçekler....Tespit doğru tespit.Daha iki üç gün önce geri sayfa da dile getir4dim. Güneyimiz de oluşturulaqcak ikinci israilin başımıza çok büyük gaileler açacağını...Daha da yazayım.
          Arap coğrafyası ve afrİka pazarı karadan bize kapatılacak.çOK BÜYÜK PAZARLAR KAYBEDECEĞİZ TİCARİ OLARAK.Peşinden orayı üs olarak kullanıp bizi devamlı sıkıştıracaklar.

Bunlar bilinen gerçekler.

Fakat ben bu yazara ve zihniyetine asla güvenmiyorum,güvenemiyorum.

NEDEN Mİ ?

Hemen hemen tüm gazetelerin köşe yazarlarını takip ederim.Bu yazarı da 18 yıldır kesintisiz okurum.

Şimdi üstte ki bu yazıyı yazan adam ırak işgal edilirken ve suriye işgale hazırlanılırken yapılan yanlışların ilerde3 Türkiyenin başına new gaileler açacağı konusun da ne sorumluluları uyarmıştır ne de

toplumu bilgilendirme görevini yerine getirmiştir.
          2011-2012 de bu yazarın üstte ki yazısında bahsettiği ülkelerin istekleri doğrultusun da ESAD bir gecede ESED olmuş, BU YAZAR Suriyenin şu an da bulunduğu ortama gelmesin de

yazıları ile yangına körükle gitmiştir.
          Ogünler de Benim düşüncemde ki insanlar tv ekranların da kırk yıl da bir çıkartıldıkların da bunlara yapmayın etmeyin...Yangına körükle gitmeyin,emperyalislerin yanında yer almayın,bu iş iler de Türekiye nin başına büyük bela açar,ikinci israilin kurulmasına yardım etmiş olursunuz diye çok uyardılar,adeta yalvardılar.

Bu ve zihniyeti fetocu alçaklarla beraber tv ler de Türkiye şöyle büyüyecek,petrol sahibi olacak şeklinde tüm tvlerden gece gündüz propoganda yaptılar.
          Türk toplumunu yoğun propogan da ile manipüle ettiler.

Sonucu hepiniz,hepimiz biliyoruz,görüyoruz...

BEŞ MİLYON SIĞINMACI ARAP GÖÇMEN SERSERİ MAYIN GİBİ TÜRKİYENİN HER YANIN DA SOKAKLAR DA GEZİYOR VE İLER DE ÇOK BÜYÜK BİR SORUN OLARAK KARŞIMImZA ÇIKMALARI DA AYRI BİR DERT OLACAK ŞEKİL DE.

VE BAŞIMIZA BELA OLACAK İKİNCİ İSRAİL DE ŞİMDİ ÖNÜMÜZ DE BİR SORUN OLARAK DURUYOR.

Yorum

• AmurTemur
            Katılımcı
            • 06 Ekim 2012
            • 120

15 YIL BİR AJAN YAPILANMASI OLAN FETO ALÇAĞI İLE AYNI KABA KAŞIK SALLAYAN,

ilkokul mezunu bile olmayan,ilkokulu dışardan bitirmiş sümüklü feto alçağını hocam hocam diye yere göğe koyamayan,

GÜYA FETONUN ALÇAKLIĞIUNI ÜÇ YILDIR FARKETMİŞ GİBİ DAVRANAN,

o alçak ajan yapılanmasının görevlendirdiği alçaklar kozmik odaya aldırılıp ülkenin sırlarını alıp dış mihraklara satarken tek satır uyarı yazısı dahi yazmayan,aksine buna destek veren

adamların ve zihniyetin güvenilir hiç bir tarafı yoktur.

Yazdıklarını ciddiye de almam.

çünkü bugün böyle yazarlar, bir ay sonra farklı yazarlar kamu oyu oluşturmak için.

Yorum

• AmurTemur
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2012
              • 120

tessekkürle guerra….

Türkçesi üçün.....sabit fikirli olmayın....herkesi ve herseyi okuyun....
              Sn akıncı bunun yazdığının benim için bir önemi,değeri yok.Burdan bir yere de varılmaz.

piyasa konusun da sakın bu ve benzerlerini gale alma derim yıllardır ortadoğu jeopolitiğini, bop u,bopçuları ve uygulayıcılarının amaşlarını takip eden

birisi olarak...

Yanıltırlar...ON gün sonra tersi kamuoyu oluşturmak için yazarlar....10 YIL ŞİMDİ KARŞIT YAZDIKLARINA DEĞİRMENİNE SURİYE DE SU TAŞIYANLARIN ŞİMDİ BU YAZDIKLARINA NASIL İNANAYIM BEN.

YUMURTA KAPIYA GELMİŞ ÇEVİR KAZI YANMASIN.
              BU BÇYLE YAZIYOR PEKİ NEVYORK TİMES (NYT) a verilen makaleyi okudunmu.

bu ne lahana bu ne perhiz türünden...Bu böyle yazıyor ama oraya verilen manifesto yazı farklı.
              Sen asıl o yazının içinden şifreleri al....

PİYASA STRATEJİSİ OLUŞTURURKEN BENCE BUBUB SAHİBİNİ İYİ TAKİP ET NE DİYOR,DIŞARIYI TAKİP ET,
              SONRA DA MUTLAKA AHA BU ADAMIN NELER YAZDIĞINI TAKİP ET...KONU HAKKIN DA FİKRİN ÇOK DAHA SAĞLAM OLUR.

Bölgeyi çok iyi biliyor enstüti başkanı,konulara çok hakim ve en azından idealistçe doğru ne ise onu yazıyor maaşımı daha da arttırırlarmı düşüncesi olmadan ve de Türkiye nin yanın da onun bunun adamı olmadan

YILLARDIR UYARIYOR VE HER YAZDIĞINDA VE UYARILARINDA DA HAKLI ÇIKTI GELİNEN SÜREÇTE.

Yorum

• Misafir

sayın amur Temur yazılacak çizilecek,elbette saklanacak belkide yüzyıllarca maksat algıyla oynamak hazırlıksız yakalamak bu oyun ne zaman biter. dini bilim ve ilim olarak ele almaz isek bu oyuna son verecek olan ın takdirini beklemekten başka çare yok. ikinci İsrail derken ve sınırlar yazılrken yazar mutavazi davranmış ne kadar gerçektir .bilinmez ama adamlar kitablarının dışına çıkmıyorlar bu gerçek. rivayetler çok bir tanesi çok entrasan sınırları yuşa tepesine kadar uzanıyor. çok entrasan!

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sn akıncı bunun yazdığının benim için bir önemi,değeri yok.Burdan bir yere de varılmaz.

piyasa konusun da sakın bu ve benzerlerini gale alma derim yıllardır ortadoğu jeopolitiğini, bop u,bopçuları ve uygulayıcılarının amaşlarını takip eden

birisi olarak...

Yanıltırlar...ON gün sonra tersi kamuoyu oluşturmak için yazarlar....

oku genede….ne var ne cok….kimin eli kimin cebinde....Osmanlı kuruldumu….kurulamadımı….oku ince ince gül namıssız aksak...ha ha ha

Yorum

• BachiBouzouk
                    Katılımcı
                    • 10 Şubat 2017
                    • 138

Twitter gidilecek mi kuzu hocam orada var misiniz?

Yorum

• AmurTemur
                      Katılımcı
                      • 06 Ekim 2012
                      • 120

Sonuç olarak oraya ypg(pkk) yı da kapsayacak bir operasyonda devletimin ,hükümetin sonuna kadar yanındayım.

Ama bunun suriye devleti ve rusya,iran,ırak ile dirsek temasın da olmadan başarılı olmayacağını anlamayacak kadar aptal değilim.

seçime yönelik milleti kandırmaya dönük göstermelik bir şey yaparlarsa da vatandaş olarak yazıklar olsun derim.

nyt ye verilen yazı ben de şüpheler oluşturdu.

artık kandırıldık,kandırılmışız masalı dinlemek içimi karartıyor.

80 MİLYON İNSANIMIZI HANGİ SİYASİ GÖRÜŞE SAHİP OLURSA OLSUN,YIKICI VE BÖLÜCÜ FAALİYET İÇİNDE BULUNMADIKÇA SEVİYORUM,AYRIM YAPMIYORUM.

FARKLI GÖRÜŞLER ÜLKENİN ZENGİNLİĞİDİR...
                      MİLLET VE ÜLKE OLARAK EKSİĞİMİZ SERMAYE VE TEKNOLOJİDİR.farklı fikirler de olalım ama hepimizin hedefi bilim,birlik,barış ve muassır medeniyet olsun.

BİLİM VE MUASSIR MEDENİYETİ DIŞLAYAN ZİHNİ YAPILARIN 1530 LU YILLARDAN İTİBAREN BİZLERİ NASIL DURAKLATTIĞININ ZAMANLA NASIL GERİ BIRAKTIĞININ

VE BUGÜN SERMAYE VE TEKNOLOJİ YOKSUNLUĞU VE YAŞADIĞIMIZ BİR ÇOK SORUNUN TEMELİNİN O ZAMANLARRDAN BAŞLADIĞININ DA BİLİNCİN DE OLALIM.
                      bu konuyu başka bir yazı da açarım.....

Yorum

• AmurTemur
                        Katılımcı
                        • 06 Ekim 2012
                        • 120

oku genede….ne var ne cok….kimin eli kimin cebinde....Osmanlı kuruldumu….kurulamadımı….oku ince ince gül namıssız aksak...ha ha ha
                        HAHA HA HA...Agam 18 yıldır zaten okuyorum.Ağızlarını büzüşlerinden daha demeden ömer diyeceklerini bile artık çözüyorum.Bu yazısı ile kime mesaj verildiğini çok iyi anlamişem.

Ama siz de NYT ye verileni de okuyun oradan bunla karşılaştırın üstüne de cahit armağan dilek yazarsa onu da okuyub piyasa için öngörünüz o bölge ile bağlantılı daha sağlıklı olur deüşüncesindeyim.

Ben bunların aykırı bir duruma gireceklerini pek sanmıyorum.İçeri de tozu dumana katarlar ama gerisi göstermelik gibi sanki.....

Hatta bu iş; papazla ben senin seçimine katkı da bulundum, sen de beni idare et durumuna gitmiyordur inşallah.Şüphlerim yok değil yani.

o zaman da senin geopolitik seni yanıltabilir ona dikkat et....

Aksak ha...HAHA HA HA.Aksağım ama girdiğim hiç bir savaşı da kaybetmedim. Ve ...
                        "Biz ki melik-i turan, emîr-i Türkistan'ız, biz ki türk oğlu Türk'üz; biz ki milletlerin en kadîmî ve en ulusu Türk'ün başbuğuyuz!"

dedim ve Türk ün adını dilini her yere ulaştırdım.

Da Türkistandan gelip Osmanlının yıllardır haçlılardan alamadığı İzmiri,haçlıları 15 günde tepeleyip izmir i Türk e teslim edip geri döndüm,

Emevilerden, atalarımın zayıf ve dağınık zamanın da atalarıma yaptığı katliamın öcünü aldım.

Perslerden Alper tunganın öcünü aldım persleri 1925 yılına kadar Türk idaresine bağladım.

Hinduları da kendime bağladım....

Ayağım aksak dı ama bir karıncanın gayreti bana şevk verdi ve yenilmez oldum.

Timur ile karınca nın hikayesi....

.

Yorum

• albica
                          Aktif
                          • 03 Aralık 2008
                          • 287

https://www.gazeteduvar.com.tr/yazar.../01/08/603381/.......
                          Özgür Özel: Türkiye'yi ne Erdoğan ne Bahçeli yönetiyor; daha güçlü ve daha derin bir akıl yönetiyor SÖYLEŞİ: ÖZLEM AKARSU ÇELİK....
                          bu yazıyı da bir kenara koyalım...
                          “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• albica
                            Aktif
                            • 03 Aralık 2008
                            • 287

kuzu hocam ve sayın simurg için. saygılarımla...

SİMURG HİKÂYESİ..

Rivayet olunur ki,kuşların efendisi olan Simurg, (Zümrü-ü Anka yada batıda bilinen adıyla phoenix) Bilgi ağacının dalları arasında yaşar ve her şeyi bilirmiş.
                            Bu kuşun özelliği,gözyaşlarının şifalı olması ve yanarak kül olması suretiyle ölmesi,sonra yeniden küllerinden doğmasıdır.

Kuşlar,Simurg'a inanır ve onun kendilerini kurtaracağına inanırmış.
                            Kuşlar dünyasında herşey ters gittikçe,onlarda Simurg'u bekler dururlarmış.
                            Ne varki Simurg ortada görünmeyince şüphelenir olmuşlar ve sonunda ümidi kesmişler.

Derken birgün uzak bir ülkede bir kuş sürüsü,Simurg'un kanadından bir tüy bulmuş.
                            Simurg'un var olduğuna sevinen bütün kuşlar toplanmışlar ve Simurg'un huzuruna gidip yardım istemeye karar vermişler.
                            Ancak Simurg'un yuvası etekleri bulutların üzerinde olan Kaf dağının tepesindeymiş Oraya varmak içinse 7 dipsiz vadiyi aşmak gerekirmiş.Hepsi birbirinden çetin 7 vadi..

İstek,aşk,marifet,istisna,tevhid,hayret ve yokluk vadileri..
                            Kuşlar hep birlikte göğe doğru uçmaya başlamışlar.dökülmüşler.Yolda yorulanlar ve düşenler olmuş.
                            "Aşk denizinden" geçmişler önce,sonra "ayrılık vadisinden" uçmuşlar.
                            "Hırs ovasını" aşıp, "kıskançlık gölüne" sapmışlar..
                            Kuşların kimi "aşk denizine" dalmış,kimi "ayrılık vadisinde" kopmuş sürüden.
                            Kimi hırslanıp düşmüş
                            İsteği ve sabâtı az olanlar,dünyevi şeylere takılanlar yolda birer birer ovaya,kimi kıskanıp batmış göle..
                            Önce bülbül geri dönmüş güle olan aşkını hatırlayıp.
                            Papağan o güzelim tüylerini bahane etmiş. (Oysa tüyleri yüzünden kafese kapatılırmış)
                            Kartal,yükseklerde ki krallığını bırakamamış.Baykuş yıkıntılarını özlemiş,balıkçıl kuşu bataklığını Yedi vadi üzerinde uçtukça sayıları giderek azalmış.

Ve nihayet 5 vadiden geçtikten sonra gelen 6.vadi "şaşkınlık" ve sonuncusu olan 7.vadi "yokoluş"ta bütün kuşlar umutlarını yitirmiş.
                            Kaf dağına vardıklarında,artık sadece 30 kuş kalmıştır.

Sonunda sırrı sözcükler çözmüş Farsça "Sİ" otuz "MURG" ise kuş..
                            Simurg'un yuvasını bulunca öğrenmişler ki,SİMURG 30 KUŞ demekmiş.
                            Onların her biri birer Simurg'muş.
                            30 Kuş anlamış ki,aradıkları Sultan kendileridir. Ve gerçek yolculuk kendine yapılan yolculuktur.
                            Simurg Anka'yı beklemekten vazgeçip,"Şaşkınlık" ve "yokoluş"uda yaşadıktan sonra uçmayı sürdürerek,kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça,
                            Her birimiz birer Simurg olmayı göze almadıkça;
                            Tüneklerimizde,kafeslerimizde,bataklığımızda yaşamaktan kurtulamayacağız.

Şimdi kendi gökyüzünüzde uçma zamanıdır..
                            DEFALARCA KÜLLERİMİZDEN YENİDEN DOĞDUK,SONRA KENDİ GÖKYÜZÜMÜZDE UÇMAYI ÖĞRENDİK..
                            Asla ümitsizliğe kapılmayın.Her sıkıldığımda Simurg gelir aklıma.
                            Daima aydınlık,modern, güzel ve yaşanılası bir ülke olması dileğiyle,iyi akşamlar herkese.. alıntıdır...
                            “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Twitter gidilecek mi kuzu hocam orada var misiniz?
                              verdiğin nicki deneyeceğim....burası merkezimiz....oradanda kus gibim öteceğiz....

Yorum

• semoz
                                Seyirci Üye
                                • 12 Nisan 2014
                                • 62

verdiğin nicki deneyeceğim....burası merkezimiz....oradanda kus gibim öteceğiz....
                                "kuzu" nikini kullansan daha iyi olmazmı üstad? Daha yakışır bence..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information