Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
erkekse yapsın....kefere katliamı bu....bugün ben biçerken HAC CIKARDILAR....öptüm cennete gittiler....hepsinin mamına koyım....biz bize yeteriz...HEPSİNİ SOYACAGIM....bunnara turk nufus kaardı aldırmazsam namerdim.
Kuzu hocam yeni çipli nüfus kimliği verelim lütfen ne mok yedikleri takip yapmak lazım hocam şuan hedef 92 binmi?
ABD & AB ve ÇİN arasındaki Ticaret Savaşlarının TÜRKİYE'mize etkisi ne olur , bir yorum yapar mısınız ... Saygılar .
turkiyeye faidesi olur.....
turkiye iranla komsu....iranın çinle ilişkisi cok iyi....iran üzerinden turkiyeye girecek çin mallarını....turkiye bi şekilde avrupaya kakalar....kacakcılar yoluyla....net-hata noksana yansır bu....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu kuralı....KENE de ilk iki kademe mal gelmeden....ilk kademeden sonra tepki gelirse....bu feyktir....ilk kademe kapatılmalı....88 000 kapatıldı..3000 PUVAN KARLA.....
yeni KENE.....
İLK KADEME 86 000....
İKİNCİ KADEME...84 000...
ÜÇÜNCÜ KADEME ...82 000...
DÖRDÜNCÜ KADEME....80 000...
FEYK....108 300 den 111 900 e....3600 puvan cıkış ilk kademe....kar al....bekle...bi krose daha var....
uzaktan bakış....DESTEK 106 000 DE bu TEND destegi.......DESTEK 110 000 DE...buda eski tepeler destegi...KENE BUNLARI KAVIR YAPIYOR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu kroseler....dipte gelir....çok büyüklerin bazıları....ellerindeki malı....gene aynı piyasada olan baska cok büyüklere devreder....bu GARAN da oldu...dün TUPRAS da oldu....bugün ereglide olur....
borsacı bunu....DÜŞEN BICAK TUTULMAZ ....diye özetlemiştir....emme ben tutarım....çünki....düşen bıcak nasıl düşüyor....ONU BİLİRİM.
DÜŞEN BICAKTA....KENE yi....hem long yönünde....hemde short yönünde uyguluyabilirsin....ikiside kazandırır....ben LONG a uyguluyorum...çünki uzun vadeli TREND destegine geldik....bu daha emniyetlidir....
kuzu kuralları geregi.....önce 106 000.....sonra 114 000.....MART YEREL SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE.....seçim öne alınırsa....bunnarı revize ederim....
kuzu ekolu.....ARTIK LONG TAKILIYOR......SHORT BİTTİ.
ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ Kİ....bu herif manyadı....yoggg ula....AKLIM BASIMDA....HA HA HA
Kuzu emmi.. Bu graflar neden iptal oldu...
Graflarda yeni dipler, 88 86 84 ler den değil de kabine sonrası gelen düzeltme yeni dip yapmadan o hedeflere gidecek gibiydi. Şu an yeni dipten sonra 88-80 arasından gidecek gibi.
Bizleri her daim aydınlattığın için teşekkür ederim...
Kuzu emmi.. Bu graflar neden iptal oldu...
Graflarda yeni dipler, 88 86 84 ler den değil de kabine sonrası gelen düzeltme yeni dip yapmadan o hedeflere gidecek gibiydi. Şu an yeni dipten sonra 88-80 arasından gidecek gibi.
Bizleri her daim aydınlattığın için teşekkür ederim...
bu çalışma....hükümetin acıklayacagı....EKONOMİK MODEL e baglı....ORTA VADEYİ kapsar....burada iki şey esastır....birisi TEKNİK....teknik olarak...en bastan beri verdigim 87 000 bölgesine geldik....bu bölge overshhotinglerle....80 ila 87 000 arasıdır ve on yıllık destek TREND cızgısıdır....buradan dogal olarak bi tepki mutlaka gelecektir....BU TEPKİNİN BOYU....EKONOMİK MODELE BAGLIDIR....sözkonusu olan şeyler neler....borsadaki şirketlerin fiyatları....bu şirketlerise dolar kredileri alıp 1.70 den bozdular....kredi faizleri ve vadeleri gelen kredileri tl verip dolar alıp ödüyorlar....5 tl veriyorlar 1 dolar alıyorlar....faizler tl de artıyor....tl kıtlaşıyor....BU ŞİRKETLER ZORDA....acıklanacak model....bu şirketlerin problemini çözecekse....bu graflar devrede....degilse....ne 106 nede 114 000 mümkün olamaz....94 000 den döner....her iki haldede...KENE long para kazanır...ve KENE shorta gecer....
biz neyi fiyatlıyoruz....borsadaki şirketleri....bu şirketler ise BORC KRİZİNDELER....
BU HAFTA SONU....EKONOMİK MODEL acıklanır beklentisindeydim....AÇIKLANMADI....öyleyse bu şirketlerin dertlerine melhem sürülmedi....gerisini borsacı düşünür ve kararını verir...
borsacı....borcunu ödüyemeyecek duruma gelmiş bi şirketin hissesini ALMAZ....tersine satar...çünki borcu ödemek üçün BEDELLİ SERMAYE ARTIRACAKTIR....o bedeli asla ödemek istemez....
bunu....iki gün pespese....toplam yüzde 20 düşen GARAN da gördük....ki borsanın motoru senet....iki günde yüzde 20 düşüyor...niye ...BEDELLİDEN KACIYOR....SENDE MİLYONLARCA LOT garan VARSA....bunun bedellisi feciii rakkamdır....o rakkamdan kacıyor FONLAR....
DOLAYISIYLA....
HIZLA ADAPTE OLMAK ESASTIR.....
GARAN....BORSANIN MOTORU....bak iki günde yüzde 20 düşüyor...
12 lerden 8 lere düşmüş...daha ne duruyorum aliyim dedin ve aldınsa...paranın yüzde 20 sini öptün demektir....
Kuzu emmi...
Orta vade plan bu hafta açıklamazsa... long kene iptal mi... yine short fırsatı mi kollayacağız...
Yolumuzu aydınlattığın için çok çok teşekkür ederim...
Kuzu emmi...
Orta vade plan bu hafta açıklamazsa... long kene iptal mi... yine short fırsatı mi kollayacağız...
Yolumuzu aydınlattığın için çok çok teşekkür ederim...
İPTAL OLACAK TABİİKİ....hödük bi tepki ile biter....hükümet cok zor durumda...asagı tükürse sakal...yukarı tükürse bıyık...HALE TURK yazdı...gerilerde...
dolar-tl çıkışını durduramazsa....her gün yeni sektörler zora girecek....suan...ELEKTRİK DAGITIM İHALELERİN ALANLAR...kütlemek üzere....kütlememeleri üçün elektrige yüzde 100 zam yapmaları gerek....bu zam ise halka furur....veya hükümet diyecekki...zammı yapma aradaki farkı ben sana ödeyeyim...zor durum yani....
İPTAL OLACAK TABİİKİ....hödük bi tepki ile biter....hükümet cok zor durumda...asagı tükürse sakal...yukarı tükürse bıyık...HALE TURK yazdı...gerilerde...
dolar-tl çıkışını durduramazsa....her gün yeni sektörler zora girecek....suan...ELEKTRİK DAGITIM İHALELERİN ALANLAR...kütlemek üzere....kütlememeleri üçün elektrige yüzde 100 zam yapmaları gerek....bu zam ise halka furur....veya hükümet diyecekki...zammı yapma aradaki farkı ben sana ödeyeyim...zor durum yani....
kız ben sana demedim mi
karşıki dağlar cenderme, cenderme
yarin ufak sen askere gönderme, gönderme
siyah zülfün ince bele indirme, indirme
Başka yolu yok Sn.Kuzu.Hükümet konağından çıktılar geliyorlar.Paranın sahibi talimatı verdi paranın kolluk kuvvetlerine...Cenderme 8 harfli ama paranın sahibinin ki üç harfli...Ne yandaş mütahitlerini batırabilir ne de enerji şirketlerini.Bunun orta yolunu ancak cendermeyle bulur...Başkan bu ne derse olur.Niye imf'in kucağına düştük diye hesap soran olursa onlarıda halkına uşaklarına havale eder onun uşaklar hesap soranı linç eder.Dış mihrak der döner elini cebine sokup cendermeden 50 milyar dolar alır.Çünkü başkan kutsal üfürülmüş adam.Peygamber gibi vallaham...
herkez bi çözüm önerisi sunsun....bu devlet bizim....bu krizden nasıl cıkarız....
bi tane ben sunayım...EKONOMİK MODELDE OLMASI MUHTEMELLERDEN....
şuanda avrupada euro faizi sıfır civarı....6 milyon turk var....
hükümet deseki euro ları bizim merkeze yatırın FAİZİ YÜZDE 5.....kaç milyar euro gelir acep....
BÖYLE ÖNERİLERİNİZİ....döşeyin usaglar.....
TABİİ BU...euroya hucumu saglar....buna engel olmak üçün deseki....türk parasını korumak üçün...tl verip euro alana yuzde 10 vergi kodum.
kuzu ekolunun farkı sudur....FORWARD THİNKİNG dir....gelecegi tahmin edip pozizyon almaktır....bu ekol...bosişlerle ugrasmaz....
Yorum