önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

skender agama.....

ben kimem agam....palondöken dagında dogmuş bir TURKMENEM....BENİ DURDURAMAZSIN....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu başkan seçime 15 gün kalaya kadar endeks 105 görür sonra 115000 hızlı bir tepki seçim sonrası temmuza sonu 93000 ler gelir dip olur sonra hedef yukarı
      MAYIS İLK VEYA İKİNCİ HAFTA DİPTEYİZ YEGEN....iki hafta yatay sürünme ve SEÇİM RALLİSİ....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        mayis ilk veya ikinci hafta dipteyiz yegen....iki hafta yatay sürünme ve seçim rallisi....
        inşallah başkan nakitteyiz haziran başi hisselere devam nasip

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

DISRUPTİVE BEHAVİOR GRAFI....

TULUM CIKARMA....TULUM GİYDİRME....

VE TEYİT....tulum cıkarma tepesi altında kapatma.....bakın altında....110 700....kapanısı önemli emme....grafdaki yatay cızgı...TEYİT CIZGISIDIR....

peki bu hareketi niye ceker....asagı yıkılırken kimse bulaşıp short olmasın....KORKSUN....dashakları korkudan içine çekilsin....bi tek o para kazansın.....kuzu hariç tabii...dashaklar 2 kg....

113 000 kusuru ise SALI GÜNÜ DENER....benim gibileri indirmek üçün....BEN İNMEM TABİİİ....emme teknige göre oynuyan usaglar orada iner....bi skender kalır bide ben....TIR YUKLEMEK ÜÇÜN.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yoggg efendim....kuzu yu sevmirem....ondan nefret ediyorum....

niye ula....

duymak istediklerimi söylemiyor....dogruları söylüyor....

sende dogruların peşinde git....

GİDEMİREM....skender her gün....AKLIMA TECAVÜZ EDİYOR....

Yorum

• labtek
              Tecrübeli
              • 11 Ekim 2009
              • 505

Kuzu slm...

500 milyar dolar borc hazine garantisinde. Sanirim borc istendi ama alinamadi. Seker fabrikalari TR devletine cerez gibi satisa cikti. Alacaklinin koydugu sartlar erken secimi getirdi. Iyi de, simdilerde borc alamayan bir siyasi iktidarin ekonomi siyasi politikasi degisincemi para alabilecek? Bu simdikinin devami olabilme imkani yok... Yoksa limon degisimi mi?

Faiz arttirimi TL yi degerli kilar. Iyi de... Bolluga alismis ucuzkredilerle yasiyan sermayesini (neme lazim diye) bir kenara atmis olanlarlami ekonomi düzelecek! Onlari iflas beklemiyormu?

Alacakli nasil bir hükümet bekler? Istedigi olmazsa niye borc vermeye devam etsin? Hangi sartlara gebeyiz? Dünyanin en büyük algi operasyonlarina maruz kaldi bu halk... Her tecrübe edinildi... Dünya ögrendi ögrenecegini... Bu daha ne kadar devam edebilirki?

Borsanin yükselebilmesi icin gereken sartlarin hic biri ortada yok. Ne yani milli misaki sinirlarinami sahip olupta enerjiye ihtiyacimizin bütce acigini kapatacak bir durum varda bizmi bilmiyoruz? Selamlar...

Nakitdeyim... Seni takip ediyorum... Ben sattim kozallar uctu...
              Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• aliak
                Katılımcı
                • 18 Eylül 2013
                • 70

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                .......hedef 90xxx BANA GÖRE
                seçimin erken veya baskın olması bişey değiştirmeyecek anca erteleyecek çöküşü
                yaz sonu güzel şellaleler bizi bekler

90 olması için ABD borsalarında %20 düşüş ya da bizde çok anormal birşeyler olması gerekmez mı ?

20 cent x 4,5 tl = 90 ?

25 cent x 4,1 tl = 102,5 ?

???

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

yeni anketimiz şu.....seçimin olacagı güne HANGİ ENDEKSLE GİRERİZ....

di haydi yazın....ben adım gibi biliyorum rakkamı.....

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

%51 120.000 %49 115.000

Yorum

• phaon
                      Aktif
                      • 13 Şubat 2016
                      • 200

Platon'un mağarasından sesleniyorum, bence basabildikleri kadar basarlar yukarı. Ekonomi parça kıracakmış, umrumda olmazdı, ben olsam tüm gücümle yüklenirdim. Tahminim 120 K üzeri, dolar 4'ün altında biryerler.
                      0.618

Yorum

• boş
                        Aktif
                        • 02 Aralık 2008
                        • 253

Ah kuzum ah, sabit kura gidiyoz dedi eski merkez başkanı. Bu da TL de kalan 😢 demek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Hayal Taciri
                          Yeni Üye
                          • 12 Eylül 2011
                          • 19

97.000

Yorum

• celme
                            Katılımcı
                            • 31 Temmuz 2008
                            • 152

benim tahminim 135 000 endeks
                            kuzufun

Yorum

• mehmet.ozbilgic
                              Katılımcı
                              • 07 Haziran 2015
                              • 74

Tayyip mağdur edebiyatı ile başımıza gelmişti. Hep mağduru oynadı. Bizim insanımızda vicdan sahibi olduğu için sahip çıktı. Karşısına ezilmiş mahrum kalmış kimse çıkmadı. Ama şimdi öyle olmayacak devlet bahçeli karşısına ondan daha mağdur birini yaratma çabasında uzun zamandır. Acaba bu senaryoyu derinler öncedenmi ayar verdiler. Enteresan geliyor bana. Topuklu efe meral hanımı ezilen olarak toplumun hafızasına işlediler uzun zamandır. Evet YSK ne yapacak göreceğiz. Tayyip buna engel olacakmı göreceğiz. Bence akıllı adamsa mağduriyet yaratmamak zorunda. İYİ partiyi seçime girmesini sağlamalı. Yeni bir siyasi mühendislik yapılıyor ise İYİ partiyi seçime sokmayacalar. Nasıl belediye başkanlığından cumhurbaşkanlığına geldiyse Tayyip meral hanımda cumhurbaşkanı olacak görünen. Toplumda yenilik beklentisi çok. Görünürde tek yenilik meral hanım gibi. Daha mağdur yok yani. Eee o zaman ne olur siz düşünün.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• oxford
                                Tecrübeli
                                • 03 Kasım 2013
                                • 467

iki hafta düşüş sonra 130 belki 140 olur.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information