Bahçeli imdada yetişti... Ah ha ha Komedi resmen ...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Yorum
-
e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu baskan yine bildin dususe secim bahane olacako
dolar-tl 4 ü astı....ARTIK DİKİŞ TUTMAZ....
HOLDİNGLER bankalara yanastı....AHANDA ANAHTARLAR....ŞİRKETLER SİZİN DEDİ....KREDİLER PATLADI....
BEN SİZE HEP NE DEDİM....2013 DEN BERİ....bu suriye işi....bunnarı bitirir dedim....ASAD gitsin diyen herkez sırayla gitti...sıra bunnarda....asad kalacak ama....:milli kurtuluş harbinde o....kime karsı...EMPERYALİZME KARSI.
1950 DEN BERİ....KÜRTLER KİME OY VERMİŞSE O İKTİDAR OLMUŞTUR....
bu erken seçimde de....gene KÜRT OYLAR iktidarı belirler....bakalım kime verecekler...BAHÇELİ hesabını yapmıştır....
bu seçimde.....SURİYE OLAYLARI OYA DÖNÜŞECEK....halk bunu ya onaylıyacak....yada reddedecek....
zabah verdigim dirence degdi....ve benden bu kadar dedi....bahane seçim...ama degil aslında....london devrede.....
fransız makarna ne dedi....bu operasyon turkiye ile rusya nın arasını acmak üçündü dedi....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
teşekkürliono Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sadaka her daim
diğer taafta normal rutin yol takibi
136 ya vericekken 136350 ye verdim
asıl sistemsizlik şu oldu 136 dan cort yapılacaktı kahvaltıya kurban gitti
Yorum
-
1....önümüzdeki yıl...dolar kredi geri ödemeleri ve 50 milyar cari acık var...250 milyar doların üstü....ya kredi bulacan...yada iflas edecen...
bu nedenle seçim önümüzdeki yıl kasım 2019 demek....AKP baraj altı demektir....bunu bilmiyen yok....
2....SURİYE NEDENENİYLE KÖŞEYE SIKIŞTI....asagı tükürse urus....hava sahasını kapatır....yukarı tükürse...israel..amriki...fransız...ingiliz....
3....yukarıdaki 250 milyar dolar para ise....israel...ingiliz...amriki...fransız a baglı....
SONUÇ....erken seçim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
guzubaba,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1....önümüzdeki yıl...dolar kredi geri ödemeleri ve 50 milyar cari acık var...250 milyar doların üstü....ya kredi bulacan...yada iflas edecen...
bu nedenle seçim önümüzdeki yıl kasım 2019 demek....AKP baraj altı demektir....bunu bilmiyen yok....
2....SURİYE NEDENENİYLE KÖŞEYE SIKIŞTI....asagı tükürse urus....hava sahasını kapatır....yukarı tükürse...israel..amriki...fransız...ingiliz....
3....yukarıdaki 250 milyar dolar para ise....israel...ingiliz...amriki...fransız a baglı....
SONUÇ....erken seçim....
turk parasının kıymetini koruma hakkında 32 sayılı kararda degisiklik yapildi,
döviz kredisi kullanmak isteyen sirketlerin, ihracati nisbetinde kredi kullanabilmesi sarti geldi.
ihracati olmayan sirketler yada ihracati kredisini karsilamayanlarin kredileri geri cagirilacak mişyusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1....önümüzdeki yıl...dolar kredi geri ödemeleri ve 50 milyar cari acık var...250 milyar doların üstü....ya kredi bulacan...yada iflas edecen...
SONUÇ....erken seçim....
Hocam erken seçim açıklanır ise bist önce 105xxx lere sonra 110xxx lere sizin simülasyon da gösterdiğiniz gibi tepebilirmi?
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu graflarım....ERKEN SEÇİM KANALINI GÖSTERİYOR....seçim tarihinie göre bunu revize edecegim....hangisi olacak....
seçim 6 ay sonra...
free image host
seçim 3 ay sonra....
Yorum
-
gazaniz mubarek ossun....turkun furuskan evlatlari....
unutmayın....piyasa kısa bi süre sonra....ERKEN SEÇİMİ OLUMLU KARSILIYACAKTIR.....
COK ŞEYE GEBEDİR POLİTİKA....misal...seçim tarihi belli olursa....bahçeli bi bahane ile ittifakı terkedebilir...
HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLLDİR.
size hep şunu ögrettim....SÜRÜDE OLUŞAN ALGIDA SEN SAKIN ORADA OLMA....imkansızlarla ugras...gerçek imkansızda saklıdır....
ceddimizde demişki....herkes gider mersine....BEN GİDERİM TERSİNE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
efendim FİNALDE TURKİYENİN İYİLİGİ ÜÇÜN.....en cok kim çaba gösterecektir.....
cugap....kimin eli taşın altında ise o....en cok çabayı gösterecektir....
kuzu ne dedi size.....dolar-tl 4.0 ı yukarı kırdımı....KIYAMET KOPAR....
nasıl bi kıyamet....ve kime bu kıyamet....
efendim....TURKİYEYE 500 MİLYAR DOLARI KİM VERDİYSE KIYAMET ONA KOPAR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DÜN COK BÜYÜK Bİ FURUŞMA OLDU.....bi gurup insan borsada....bi gurup insana karşı direndi....HACİM 10 MİLYARDI...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
seni okumakta öyle....beni tamamlıyorsun hep....tessekkürler ediyorum....sea48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Kuzu, sizi okumak bùyùk bir zevk, tekrar çok tesekkùrler
biliyormusun...alıntı yaptıgın....ZERO HEDGE de yazılarım var....altın...dolar...petrol üçlüsü ile ilgili...
bu usaglar ilk basta ELİOTCU idi....sayıyorlar sayıyorlar yannış saydık diyip kıch üstü oturuyorlardı...onlara yazdıgım yukarıdaki yazım saymayı bırakmalarına neden oldu....baslıgım....EMPİRE AND THE THREE MUSKETEERS...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum