önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

soru su.....dolar-tl 4.19....borsa 107 000 oldu.....

kim tutkiyeyi yönetiyor....TEK ADAM....tayyip bey....

ikinci soru su....seçim oldu tayyip kazandı....gene TEK ADAM....AYNI ADAM....DEGİŞEN BİŞEY VAR MI....SEÇİM OLDU DİYE 500 MİLYAR BORC SİLİNİYOR MU....SEÇİM OLDU DİYE....şirketlerin aldıgı ve ödeyemedigi borclar siliniyor mu....

yoooo....silinmiyor....öyleyse borsa niye çıksın ki.....kafayı mı sıyırmış borsa....malı VARLIK fonuna TUKENME NOKTASINDA VERİRLER....bu ise dolar-tl yi 7 pangınota sürer....kefere kaartlarını rahatca satıp tl alıp dolar alacak ve gidecek...

bunun üçün.....hedef 48 000 dir baylar....

peki borsa niye çıkıyor....tayyip bey kazanamaz diyenler çıkarıyor....ha ha ha....başka izahı yok çünki...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

beni rakkamlar ilgilendirir.....tıraşlara karnım tok.....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        YEGEN....bu kararı alanlar....bunu aylar önce aldılar....

ellerinde iki makinalı tüfenk var....hatta üç....biri merkez....elinde döviz var isterse gömer dövize....öbürü merkez...faizi artıracagım der....borsada ise varlık fonu....malı alır...

finansal arenada furusan DİNAZORLAR....bunu bilir....NÖTR kalırlar....zinhar haramdır...MANUPİLASYON çünki....tüm fon yönetenler bunu bilir....

beklersin....neyi....TÜKENME NOKTASINI....

SOROS....tükenme noktasını çok güzel izah etmiştir....ingiliz merkez pankası ile furusurken STERLİNG SHORTUNDA....İNGİLİZ MERKEZİ YENMİŞTİ.
        YTD.

Yorum

• freeyourmind
          Katılımcı
          • 12 Mart 2016
          • 198

soru su.....dolar-tl 4.19....borsa 107 000 oldu.....

kim tutkiyeyi yönetiyor....TEK ADAM....tayyip bey....

ikinci soru su....seçim oldu tayyip kazandı....gene TEK ADAM....AYNI ADAM....DEGİŞEN BİŞEY VAR MI....SEÇİM OLDU DİYE 500 MİLYAR BORC SİLİNİYOR MU....SEÇİM OLDU DİYE....şirketlerin aldıgı ve ödeyemedigi borclar siliniyor mu....

yoooo....silinmiyor....öyleyse borsa niye çıksın ki.....kafayı mı sıyırmış borsa....malı VARLIK fonuna TUKENME NOKTASINDA VERİRLER....bu ise dolar-tl yi 7 pangınota sürer....kefere kaartlarını rahatca satıp tl alıp dolar alacak ve gidecek...

bunun üçün.....hedef 48 000 dir baylar....

peki borsa niye çıkıyor....tayyip bey kazanamaz diyenler çıkarıyor....ha ha ha....başka izahı yok çünki...
          Peki kuzu hocam,
          dolar-tl 7 panginot olursa bu kefere külliyen zarar yazmaz mı? nasıl satıp çıkacak... sen diyordun ya 4 tl vermesi lazım bir dolar için nerden bulacak bu kadar tl'yi diye...

Yorum

• manif
            Matematikçi
            • 16 Ağustos 2011
            • 752

ben emmiye uyup nötr oldum seçim kararı öncesi. Elim az kaşınmadı değil, long açmamak için. Ama talanda sağlam para aldık. Az salalım bakalım iti nereye kadar havlayıp gidecek görelim. Tekrar kafasına çökeceğiz, biraz sabredip beklemek lazım. Kenardan masayı izleme (yancı) pozisyonuna geçtim. Kuzu emmi saygılarımla birtanem.
            grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• AmurTemur
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2012
              • 120

Kuzu üstadım; geriye dönük 15 yıllık süreci siz benden daha iyi biliyorsunuz...Dünya da faizlerin 10-15 misli aşağıya sürülmesi ve buna mukabil dünya ya şırınga edilen ucuz ve sıcak para sürecin de bizimkilerin bilerek veya bilmeyerek,bu süreci üretim ve katma değere dünük, ülkeyi güçlendirecek hamlelere girişeceklerine, popülist günü kurtarmaya yönelik,halka şirin görünecek bir yol seçerek , 70 milyar dolarlık özelleştirme gelirlerinin üstüne ayrıca çok büyük bir borçlanmaya gittikleri hepimizin gördüğü bir süreç oldu. 500 milyar dolar borç...

ŞİMDİ SORULAR....

1----1990 lı yılların başın da FULLER Türkiye nin siyasal islamcı bir yapı tarafından yönetilmesi gerektiği yolunda bir rapor-kitap yazmışmıdır...
              2-Bu önermeye uygun 1990-2000 arası 10 yıllık süreçte siyasal islam ın ön pilana çıkarılması yolun da merkez ın sağı solu bilinçli yıpratılmış mıdır...

3- 2001 krizi ,peşinden derviş le yapılan yasalar,devamın da erken seçim siyasal islam önerme süreci başlangıcı,ırak işgali,pkk açılımı ile kürtçülüğün azdırılması,peşinden suriye de yaşanan süreçler...
              4- Bu süreçlere paralel Türk ordusunun bilinçli zayıflatılması(ergenekon süreçleri ve pkk açılımı ile kürtçülüğün azdırılarak milli birliğin bozulma süreçleri)...
              5-Bizimkilerin bilerek veya oyuna gelerek Suriyenin dağıtılması oyununa alet olmaları.alçak feto örgütünün ülkeye ihaneti....
              6- Tüm bu süreçler yaşanırken,alınan sendikasyon kredileri ile şirketler ve halkın borçlandırılması,borç para ile bir refah varmış görüntüsü oluşturulması , borsanın canlı tutulması ve de tüm bu refah algısın da halkın bölge de,ülke de gelişen olayları görmemesinin sağlanması.....

yine soralım
              a-Suriye nin dağıtılması,parçalanması kimin işine yaramıştır.

b- bu parçalanmaya kimler yardım etmiştir.

c-Gelinen son süreç te 500 milyar dolar borç ile bizi köşeye sıkıştırdıklarına (büyük holdingler dahil borç çıkmazına giren şirketler.. vs) göre ve çevre coğrafya da gelişen jeoplitik olayları da düşündüğümüz de;
              bu durum kimlerin işine yaramıştır.
              d-Bu durum yıllar önceden planlanmış olabilir mi...Planlandı ise bu durum la ülkeye bir dayat ma varmıdır....
              e-Ülke bu duruma bilerek veya bilinçsizlikten,geleceği okuyamamaktan kaynaklı nasıl ve kimler eliyle getirilmiştir...

Kuzu üstadım şimdi bu sorular sizin engin bilgilerinize...

Çevremiz de oluşan jeopolitik gelişmeleri de gözönüne aldığımız da ,dolar da 4 tl üstü yukarı atakları ülkeyi duvara dayama durumu olduğuna göre,yukarı da yazdığım maddeler eşliğin de yıllar önceden bu durumlar planlanıp,birileri uzun zamandır hep kandırılıp yanlış yönlendirilerek yine günümüz çevre jeoplitik süreçleri için bu günler hazırlanmış olabilir mi?

Doların 4 tl üstüne sürülmesi sonrası Suriye de 180 derecelik dönüş,peşinden nato gn sekreterinin geldiği günün ardından ani baskın erken seçim kararı alınması,bu süreçler birbiri ile ilintili olamaz mı.

Ve borsa kazanamaz diyenler tarafından değil de, asıl kazanmasını isteyenler tarafından yukarı sürülüyor,döviz de aşağı basılıyor olamaz mı...

Kuzu üstadım yine üstte ki tüm sorular eşliğin de ve hızlanan jeopolitik gelişmeleri de göz önüne alarak,asıl oyun kurucu siz olsanız dere geçerken at değiştirirmisiniz.

Ayrıca şu yazıyı sonuna kadar okuduktan sonra resimli bölümden sonrası için ne dersiniz....

Ani baskın seçim; sen köşeye sıkıştın,elini görüyorum,jeopolitik sürece uyum sağla, derhal gereğini yap,seçimi kazanman için desteği veririz,değilse dolar 7 bangonot olur önermesi- dayatnası sonucu gelmiş olamaz mı....

Ben kefere nin borsa ve bono da ki paralarını tamamen çıkmaktan ziyade,çevre coğrafya ve ülkemiz üzerin de ki gelişmeler de bir baskı unsuru olarak bura da tuttuğu düşüncesindeyim.

Halk yıllardır oynanan oyunu görür,bozar onu bilemem .Ama siz olsanız dere geçerken at değiştirirmisiniz...Üstelik ulaşmak istediğiniz amaç önün de bir engel teşkil etmiyorsa, bilakis katkıları da olduysa...

Çevre jeopilitik gelişme ve dizayn çalışmaların da 15 yıllık süreç de bırakın takoz olunmasını bilakis görünür veya görünmez şekil de yardım edildiyse ve de sürecin devamı çok çok önceden planlanan doğrultu da deva mı nedir ne değildir durumları ile yeni çok güvenecekieri bir at bulmadan,Dere geçerken at değiştirilmez kuralına göre, seçim sürecin de borsa canlı tutularak yardım etme düşünceleri olamaz mı.

Kuzu üstad siz olayları tersten okuyarak piyasa da çok daha iyi strateji kurabilen bir insansınız. Benim ki de yine tersten sorularla fikir teatisi...Saygılarımla....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sevgili amur temur....

eline bi ayna al....ve ona bak...orada kimi görüyorsun....amur temur u degil mi....İŞTE O KUZU.....

senin gibilerle olmak ne kadar güzel....ne kadar hoş....SENİ SAG CENAHTAKİ AKINCI ORDULARIMIN KOMUTANI YAPTIM..

Bİ uyarı....TALANI YAPMADAN....talana malzeme olacak herşeyi açıklama....talanı yap sonra anlat....sen hepsini anlattın....ha ha ha....

anlattıgın....benim üç gün önce degindigim... V grafım...onun gerçekleşme sebebleri....

V....ÜÇÜN ÜÇ DİP GEREKLİ...ikisi oldu...bi tene daha var....sonra...anlarsınya....

eccik sabırlı ol....düşmana eli gösterme ula....

niye NÖTR beklirem sanıyorsun....ima ettiklerini bekledigim üç gelişme ile teyid etmem lazım....

biz VOB 24 degiliz...bi POZA girdikmi....para ikiye katlamadan o pozdan cıkmıyoruz....EMİN OLMALIYIZ.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

onunçün usaglar....DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMAK....delianlıyı çizer.

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    tahiminim v ve haritam önce 136 sonra 130 ordan 139/140 ordan asıl şellale
                    endeks üstünde 104/118 bandunda oynarız gari yani 111 pivot bölge
                    rakamlar üç beş ıynayabilir
                    diye sesli düşündüm
                    139 dan başlasak mı diye sesli düşündüm guzum
                    bu seçim işi dolayısyla artık seçimme kadar hatta seçimden bir ay sonra desek temmuza gadar anca 104 dip görüyom altı zor
                    80li rakamlar yaz sonu gibi sanki

Yorum

• Kanji
                      Katılımcı
                      • 25 Eylül 2012
                      • 195

Bak buraya yazıyorum;

1) Borsa 48000 olmayacak !

2) Dolar 7 TL olmayacak !

3) Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1 m2 toprağını vermeyecek!

Şimdi bu koşullar için RTE'nin gitmesi gerekiyorsa sandıkta gömülecektir, kalması gerekiyorsa kalacaktır. İşin özeti budur, Devlet RTE'nin kalmasını istediği için hayırlar EVET e döndü referandumda geçen sene, şimdi de Devletin Bekası için ne gerekiyorsa yeniden o olacak!

Parasını kaptıranlarda kaptırdıklarının üstüne soğuk su içsinler ne diyim, kaptırmasalardı. Çizsinler üstünü 500 kaatın, nasılsa matbaa onlarda bir 500 B $ daha basarlar
                      "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                      Henry Royce

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

son durum....DİRENCE GELDİK....bu direnci 107 000 düştügümüz gün vermiştim.....ORADAYIZ ŞİMDİ....

yarın önemli....bugüm mezartasını dikti....yarın yazısını yazacak....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

evett....dün cok doluydum....yazamadım.

yegen.....tepki ikisi bir arada.....109 500 ve 112 500.....

photo hosting sites

bak ne demissem o oluyor....bu grafı ve hedeflerini izledik.....ve dirence geldik....şimdi burada ne yapacagı önemli....

gelen giden haberleri bu verdigim aralıkta....ABSORBE ETTİ....VE ŞİMDİ....kadayıfın altı kızarıncaya kadar bekliyecegiz...

Yorum

• cabbar
                            Seyirci Üye
                            • 13 Mart 2016
                            • 68

son durum....DİRENCE GELDİK....bu direnci 107 000 düştügümüz gün vermiştim.....ORADAYIZ ŞİMDİ....

yarın önemli....bugüm mezartasını dikti....yarın yazısını yazacak....

Düşüş yarın başlayabilirmi hocam.. Birde mb faiz artırabilir i?

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BUDA SÖZÜNÜ ETTİGİM.....V FORNASYONU....115 500....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

ŞİMDİ YAPMAMIZ GEREKEN....cenge nereden girecegiz....hubarlar neler.....

soru 1....seçime 65 gün var....bu seçimde borsa neyi satar....neyi alır....

cugap....sahifelerce yazdıgımız EKONOMİK DURUM....bu durumu degiştirecek yeni iktidarı ALIR VEYA SATAR BORSA....

HER SEÇİM ÖNCESİ....borsa önce asagı gider dipler....seçime 15 gün kala ise....ALIM yapmaya baslar....bu kuzu kuralıdır...
                                borsa seçim öncesi dibini arıyacaktır....buldumu o dibi....seçime 15 gün kala rally ile yukarı basılır...

EKONOMİK DURUMU düzeltecek yeni EKONOMİK MODELLERİ adaylar bu dönemde açıklar...bu bir BASKIN SEÇİM....tartışma üçün zaman vermiyor....

bu EKONOMİ NASIL DÜZELTİLECEK YERİNE....sloganlar içeren...işe yaramıyacak bi seçim öncesi var....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information