önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • phaon
    Aktif
    • 13 Şubat 2016
    • 200

Seaside75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu günde bu hubar geldi.Doğuş Grubu Star TV, NTV, NTV Spor ve Kral TV/FM/Pop'u Digiturk'un Katarlı sahibi beIN grubuna satmak için her konuda anlaştı. (Sözcü) Neler oluyor
    Pozisyon alıyor. Para omza pozisyonu.
    0.618

Yorum

• chronical
      Yeni Üye
      • 05 Haziran 2009
      • 24

Birileri Katar yalanıyla kendileri alıyor olmasın!
      Seaside75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu günde bu hubar geldi.Doğuş Grubu Star TV, NTV, NTV Spor ve Kral TV/FM/Pop'u Digiturk'un Katarlı sahibi beIN grubuna satmak için her konuda anlaştı. (Sözcü) Neler oluyor

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kızacagını biliyordum....ha ha ha...

kendini benim yerime koy....hedef 92 000 dedin mi....hedef 74 000 de...bu düşman toplamaz...halk bogadır....

görüşlerin giderek negatife dönüyorsa....bunu halka ilan edersen düşman topluyorsun....bunu ehil olana ilan etmekte icabider.

yoksa bende istemiyorum....kapalı topigi....bazı yazıları oraya bazı yazıları buraya yazacagım....buraya olumlu olanları yazmak istiyorum...

SIMULASYON 2 yi buraya yazarsam....beni pincik pincik ederler...onu oraya yazacagım....birazda beni düşün ulen....herseye itiraz etme durzu....ha ha ha

iki topigi birlikte götürecegim....YOL AYIRIMINDAYIZ....dolar-tl 3.55 olmalıydı 1 6 subatta....şimdi 6 gün gecti...ayın 22 si olduk...hala 3.59 da....gec kalıyor....niye...beklenenler olmıyacak havası oluşuyor...

SIMULASYONLAR....ZAMAN PARAMETRESİNE ÖNEM VERMELİ...bundaki gecikme...SIMULASYONU yaptıran ana sebebte ki ZAYIFLIGI İŞARET EDER....

o zayıflık ise....SIMULASYONU yapan beyni....ne oluyor lem....guvendigim daglara kar mı yagıyor dedirtir...çünki SIMULASYON guvendigi daglara göre yapıldı...

dikkat edersen....fransadan al....almanyadan cık...herseyle ilgiliyim...cünki onlar bu sımulasyonun içindeler...ihracatımızın yuzde 50 si onlara...
        Mantıklı açıklama..

Haklısın..

Bu arada bugün 3.55 leri yaktı 3.5561 i görmüş en düşük..

2 simulasyon da bıçak sırtı devam ediyor..
        Pozisyon değiştirmeye fırsat vermeden kopmasından korkuyorum..

Doların çıkarken ki formu düşerken yok..

Sankim sankim dostlar alışverişte görsün modu..
        Düşüp de manda poku gibi yayılmıyor asla..
        Düşüyor 2 kuruş hop 1 kuruş tepki geliyor sonra bi daha..

Dövüşerek çekilme gibi bir durum var sanki..

Yada öyle mi göstermek istiyorlar..

sen 2.80 dedin ben hoppalaaaa dedim..
        3.20 3.30 lar ???

3.50 çok kuvvetli direnç olacaktır.

pofff

Yorum

• freeyourmind
          Katılımcı
          • 12 Mart 2016
          • 198

fransada MARİEN LE PEN kazanacak gibi görünürse....bu MERKEL i turkiyenin kölesi yapar....çünki 80 milyonluk bi pazarı kaybedecek yerine bizi koyacaktır...

hergün....bu gacı ile ilgili anketlere bakıyorum...dua ediyorum yuzde 40 olsun diye....yuzde 28 de gacı...dua ediyorum çünki bu benim ülkeme faide getirecek...

EMMANUAL MARCON...oyları yükseldimi....ödüm kopuyor....çünki bu adam ve ardındakiler ÜLKEMİ parcalamak istiyorlar...

yazılarımı okurken süzgeçle okuyun...HEP ÜLKEM BİR NUMARADIR....ona dokunan hersey düşmanımdır...
          Kuzu hocam taze anket var Fransa için ne dersin?
          Click image for larger version

Name:	macron.jpg
Views:	1
Size:	19.4 KB (Kilobyte)
ID:	521229

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

DOLAYISIYLE....

bu günnerde...gene üjjj bejjj kurus yapılabilir....misal 89 500 ila 86 000 arasında...tirit yenilir...oradan longlarsın...92 000 de biber dolma yersin....ÖNÜMDEKİ SHORT TERM FURUSMA DÜZENİDİR....

86 000 E ÇEKİLME...hızlı bir momentumla olacaktır....3 iş günü...ki eşşek arıları öldürülsün.....

orada 5 iş günü...yani 86 000 de....HOLD-UP uyguluyacaktır ki....emniyet ve usulet hasıl olsun....sonra 92 000....şimdi...iksen gitmez.

ve SIMULASYON 3 üçün...yani 102 500 endeks üçünse....92 000 den yeniden 88 000 e çekilecek....ve oradan 102 500 e momentumu ardına alıp....bir hubarla gidecektir...

hubar 100 000 de halka duyurulur...bu SIMULASYONUMUN kısa dönemli para kazanma EVRELERİDİR....

SIMULASYON 2....bu feci....yazmıyorum....

28 subatta 86 000 de olmalıyız....ki cumbaba nın putinle görüşmesinin yansımalarını degerlendirelim..görüşme mart bası...MUNBİÇ olayı...

28 şubata....3 iş günü var...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

izmirli_hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dunyanın kırmızı çizgileri...

bu çizgiler....tek dünya tek devlet tek paraya geçişin çızgılarıdır....30 yıllık cycle dır bu...ADI...GLOBELLEŞME....aldıgı darbeler...BREXİT....TRUMP...ve olursa fransa...MARİEN LE PEN....ve bekledigim bazıları ile bu cızgılar ihlal edilecek...

ara bir dönem gelecek....MİLLİYETÇİ RÜZGARLARIN ESTİGİ....BU ULUSAL DEVLETLERİN SON ÇIRPINISLARI OLACAK...bir şavasla...bu çırpınışlar perçinlenip...YENİ 30 YILLIK DUNYA CYCLE ı baslıyacak....

bak işte GRAFİK ANALİZ budur....yoksa öte köyde usagların astıkları grafikler... GRAFİC ANALİZ degildir....geçmişi anlatan hikayelerdir...gelecegi degil....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kuzu özele....SIMULASYON 2 ye inanmaya baslarsam gececegim...bu mart ortası gibidir....yukarıdaki kırmızı cızgıların ihlali...SIMULASYON 2 yi uygulamaya koyuyor...

turkiyede bu cızgıların ihlali...neyle basladı...dolar-tl nin...1.80 den 3.60 a çıkmasıdır...yüzde 100 devaluasyondur bu...

anlamı...

turk halkı....amerikan halkına göre...servetinin yarısın yitirdi...

Yorum

• Misafir

GUZELDİ...valla yaparlar diye ödüm kopuyor...bi yazımda yazmıştım hatırlarsan...demiştimki...suriyede ki MUCO ları bi yolunu bulup afganistana tasımalıyız...uzantıları TURKİYE de bunların...kurtulmalıyız bunlardan demiştim...yazı gerilerde kaldı...
                  Kendileri anca gider artıkIN o muco'lar, o da gidebilirlerse yani..

Terör emeklisi huzurevi var orda da, gerçi buralarda da var,

ula$ım masraf arada patlatırlar falan yollar tekin değil vb. ??..

Bu arada ta$ıma derken ?? ), ta$ınmaları diyelim daha doğru ve

güzel olsun..
                  ...

Bi güzel esprik daha Vuru$Kan topikte yazdım.. Bi tane daha yazim mi ?)..

Yorum

• Kanji
                    Katılımcı
                    • 25 Eylül 2012
                    • 195

Kuzu ben seni bu arada bir tebrik edeyim, yaş ve tecrübe faktörünün ne kadar önemli olduğu her halde bir kez daha görüldü. Ben 3,55TL unut derken bu deyyusların bu kadar manipülatör olabileceklerini hesaba katmamıştım. çatır çatır bastılar aşağıya... Tebrik ederim tekrar.. Tabi bu zorlama basmanın ve zorlama enkdeksi yükseltmenin bedelleri de ileri ki günlerde yine karşımıza kartopu gibi çıkacak...
                    "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                    Henry Royce

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu ben seni bu arada bir tebrik edeyim, yaş ve tecrübe faktörünün ne kadar önemli olduğu her halde bir kez daha görüldü. Ben 3,55TL unut derken bu deyyusların bu kadar manipülatör olabileceklerini hesaba katmamıştım. çatır çatır bastılar aşağıya... Tebrik ederim tekrar.. Tabi bu zorlama basmanın ve zorlama enkdeksi yükseltmenin bedelleri de ileri ki günlerde yine karşımıza kartopu gibi çıkacak...
                      yigidin hakkını yigide vereyim dedin....bu erdemdir kanjim....

Yorum

• greenspan41
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2009
                        • 327

Geçen şu zerohedgede bir haber vardı trumpın vergi indirimi açıklaması doları tek günde %8 değerlendirebilir diye? Kuzu üstadım böyle bişey mümkün mü

Yorum

• celme
                          Katılımcı
                          • 31 Temmuz 2008
                          • 152

boru deel...hakkaten tam bir psikopat...başka türlü tanımlayamadım...
                          kuzufun

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Geçen şu zerohedgede bir haber vardı trumpın vergi indirimi açıklaması doları tek günde %8 değerlendirebilir diye? Kuzu üstadım böyle bişey mümkün mü

bende okudum...bunu buradakilerle hep tartısıyorum...neyi....TRUMP ın vergi indirimlerini...

bu ilk bakışta zero hedge gibi görünsede....bu sadece amerikayı düşünerek dogru...DÜNYANIN tamamını amriki deyip düşündün mü...bu dogru degil çıkıyor...

para nedir...yani DOLAR nediri....bilen benim gibiler...MONETARY SYSTEMS kökenine vakıf olanlar...buna hayır der...

dolar demek...amrikide....american hazine bonoları demektir...doları bu üretir....amrikide...peki ya dunyada dolar ne üretir...PETROL VE ALTIN...

bu ikiside dolar üretir...

ben hadiselere....birinci önemde....american hazine bonolarına....ikinci önemde ise...PETROL VE ALTIN FİYATLARIYLA bakarım...üçüncü önemde de İÇ DİNAMİKLER vardır....

bu üç şeyi birlikte analiz etmeden....varacagın her sonuc....GERCEK DEGİLDİR...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

MİSAL DOLAR-TL 3.55 E DÜŞECEK DEDİM....dedigimde imkansız gibi göründü...kanji ve gundwave dalga mı geçiyorsun dedi...

ama bunu bana dedirten....İÇ DİNAMİKLERDİ....

neydi onlar....kendimi...biyikli ve bıyıksız yabancının yerine koyup dolar-tl ye bakmamdı...onu 3.55 e çekmezsem...4.30 a gider...BENİ BATIRIRDI...öyleyse çekmeliyim deyip çektiler....merkez yardımcı bile olmadı bu çekişe...geceligi 8.30 dan 10.30 cekmek yardım degildir...DENİZE İŞEMEKTİR....asagı basan bu gariplerimdi...ELLERİ TASIN ALTINDA...DOTLERİ ÜÇBUCUK ATIYORDU...ve 3.5 a çektiler...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

suanda....yeni bir dinamik oluştu...al-bab kurtarıldı....sıra munbiç ve afrin ise....bu amriki ile dalaşmak demektir...cumbaba MEHDİYE gidiyor.. senetor mccain(BOP un gercek baskanı bu herif) e hastirrr demiş diyor...AKP basını....bu senetorun...halife bagdadi ile yanyana oturmus resimleri var 2012 de...gaziantepte...

gitti...suriyede SDF yani kürt cephesinide gezdi....

SONA YAKLAŞIYORUZ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information