Kuzu özeli okumak istiyorum. Saygılarımla
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
Üyelerimizin dikkatine !
Kuzu "Özel" topiğine üye olmak isteyenler aşağıdaki linkteki topiğe kullanıcı adlarını yazsınlar.Bu topikte kirlilik olmasın. İyi günler.
http://forum.keyborsa.com/showthread...-dikkatine-%21
Yorum
-
kızacagını biliyordum....ha ha ha...gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaydaaa yine mi kuzu özel yaaa..
kendini benim yerime koy....hedef 92 000 dedin mi....hedef 74 000 de...bu düşman toplamaz...halk bogadır....
görüşlerin giderek negatife dönüyorsa....bunu halka ilan edersen düşman topluyorsun....bunu ehil olana ilan etmekte icabider.
yoksa bende istemiyorum....kapalı topigi....bazı yazıları oraya bazı yazıları buraya yazacagım....buraya olumlu olanları yazmak istiyorum...
SIMULASYON 2 yi buraya yazarsam....beni pincik pincik ederler...onu oraya yazacagım....birazda beni düşün ulen....herseye itiraz etme durzu....ha ha ha
iki topigi birlikte götürecegim....YOL AYIRIMINDAYIZ....dolar-tl 3.55 olmalıydı 1 6 subatta....şimdi 6 gün gecti...ayın 22 si olduk...hala 3.59 da....gec kalıyor....niye...beklenenler olmıyacak havası oluşuyor...
SIMULASYONLAR....ZAMAN PARAMETRESİNE ÖNEM VERMELİ...bundaki gecikme...SIMULASYONU yaptıran ana sebebte ki ZAYIFLIGI İŞARET EDER....
o zayıflık ise....SIMULASYONU yapan beyni....ne oluyor lem....guvendigim daglara kar mı yagıyor dedirtir...çünki SIMULASYON guvendigi daglara göre yapıldı...
dikkat edersen....fransadan al....almanyadan cık...herseyle ilgiliyim...cünki onlar bu sımulasyonun içindeler...ihracatımızın yuzde 50 si onlara...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu arada....burada beni yeni izlemeye baslıyan dostlarım var...onlarda kuzu özelde önceden yazdıgım ve yazacagım yazılara ulsmak istiyebilir....çünki hepsi bilgi yüklü o yazıların....onları okuma fırsatları olur....üye olmak ise cok kolay...
olsun...oralardaki yazıları okusunlar....istiyen tabii....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
fransada MARİEN LE PEN kazanacak gibi görünürse....bu MERKEL i turkiyenin kölesi yapar....çünki 80 milyonluk bi pazarı kaybedecek yerine bizi koyacaktır...
hergün....bu gacı ile ilgili anketlere bakıyorum...dua ediyorum yuzde 40 olsun diye....yuzde 28 de gacı...dua ediyorum çünki bu benim ülkeme faide getirecek...
EMMANUAL MARCON...oyları yükseldimi....ödüm kopuyor....çünki bu adam ve ardındakiler ÜLKEMİ parcalamak istiyorlar...
yazılarımı okurken süzgeçle okuyun...HEP ÜLKEM BİR NUMARADIR....ona dokunan hersey düşmanımdır...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dolar-tl yi 3.55 kırılmalı diye vermiştim....ne zaman demiştim 1 ay önce demiştim....bu rakkamı MERKEL saglıyacaktı sistemimde...bunun sebeblerinide yazmıştım size...KCHOL örnekleriyle....bu geciktikçe ben tedirgin oluyorum....GÜVENDİGİM DAGLARDAN BİRİ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BEN BİR BAROMETREYİM....BASINCI ÖLÇERİM....VE UYARIRIM....
uyarıyorum çünki bu benim işim....
kuzu kuralı....alıştır...eylemlerinle....göster bak böyle oldumu böyle oluyor....bunu üç kez yaptın mı...4 cüde yatır oy...oya gibi...
neye alıştırdı bizi....herseçim öncesi BORSALAR ÇIKAR....BUNA ALIŞTIK...
soruda su....bu referandum önceside borsa cıkar....reality nin dogurdugu apparance DİR BU...
bu şimdide öyle mi olacak.....hayır asla....asla öyle olmuyacak....
niye...
çünki bu çok beklenendir artık....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sevgili Kuzu , " Kuzu Özel " ne zaman başlıyor ? ... Simurg ' un önerdiği şiir beğenisini gerçekleştirdim...Üyelik işlemini Simurg mu gerçekleştirecek ... Yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl önce de kapalı grubuna üye olmuştum ve severek okuduğum topiğin İçin Web sitesinin yaşaması adına küçükte olsa katkıda bulunmuştum... Bu sefer Simurg tan herhangi bir talep yok mu ?...
)
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
BEN BİR BAROMETREYİM....BASINCI ÖLÇERİM....VE UYARIRIM....
bugünki olay....tombul parmak filan degildi...çünki...kchol ve selocanda oldu....bunlar sürecek....
bu sunada işarettir....ZORLA GÜZELLİK OLMAZ....
MUDAHELE OLMASA İDİ....86 000 DEYDİK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum