önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • moneybiz
    Katılımcı
    • 18 Kasım 2011
    • 90

Sn. Kuzu,
    Öncelikle "kuzu bu....BORUU DEELLL...."

Sorum şu: Firch'in ülke not indirimi ve S&P'nin bankalara verdiği not indirimleri sonrası bu Katar Fonu bizim fona para akıtır mı?
    Çünkü belli bir notun altında kalan riskli ülkelere böyle fonlar yatırım yapmıyorlar diye biliniyor.
    Katar ziyareti bunu ne kadar etkileyebilir?

Yorum

• freeyourmind
      Katılımcı
      • 12 Mart 2016
      • 198

Kuzu hocam,
      cumhurbaşkanının bugünki konuşmalarından sonra doların gerçekten düşeceğine inanıyor musun?
      Bence hatalı bir şekilde düşmesi istenmiyor zaten.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzu hocam,
        cumhurbaşkanının bugünki konuşmalarından sonra doların gerçekten düşeceğine inanıyor musun?
        Bence hatalı bir şekilde düşmesi istenmiyor zaten.
        izledim....iki şey düşündüm bu acıklamalar ile....

1...bir yerden dolar bulmus getirecek ülkem....BUNU YÜKSEK KURDAN BOZACAK....

2....bir yerden dolar filan gelmiyecek...REFARANDUMA EKONOMİK KRİZLE girip....evet deyin...yoksa felaket kapıda diyecek...

bu ikisinden baska izahı yok soylediklerinin....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• sahan88
          Aktif
          • 26 Şubat 2012
          • 253

Guzu baba, bende ozellikle kredi degerlendirme kuruluslarina attigi fircadan sonra, senin gecen hafta dedigin gibi katarlilarla coktan anlasip işi bitirmiş, izlenimi uyandi. guvendigi birsey olmasa bukadar bolkeseden sallanmaz.

hatta söyle birşey olabilir mi, varlık fonu kurulup fona yatırım yapılacagi işi zaten ayarlanmisti fakat zamanlama olarak referandumda evet cıktıktan sonraya bırakıp, tek adam+baskanlik kabul edildi ekonomi gulluk gulistanlik oldu denecekti, oysa son arastirmalarda "hayır" oyu bekleneniz uzerinde cıkınca, planların zamanı one alındı????

bak bizi de manyak ettin sonunda, neyi izleyip ne yorumlar yapiyoruz, guzu bu boru deeel....
          yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• freeyourmind
            Katılımcı
            • 12 Mart 2016
            • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            izledim....iki şey düşündüm bu acıklamalar ile....

1...bir yerden dolar bulmus getirecek ülkem....BUNU YÜKSEK KURDAN BOZACAK....

2....bir yerden dolar filan gelmiyecek...REFARANDUMA EKONOMİK KRİZLE girip....evet deyin...yoksa felaket kapıda diyecek...

bu ikisinden baska izahı yok soylediklerinin....
            hocam sen stratejik düşünüp yazıyorsun, ama cumhurbaşkanı kaç aydır bu şekilde konuşmaya devam ediyor. ve bugün de aynı şekilde devam etti.
            yani bence olursa 2. seçenek anca olur gibi...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

degişik kardeşlerim sordular....ARAP BEDEVİLERLE...aramız bozuk...NİYE PARA VERSİNLER BİZE....???????

BU SORU....dogru ve yerinde sorulmuş bir soru....SURİYE nedeniyle....

o zaman ne yapacaksın cevap vermek üçün...3 bin yıl önce bu topraklarda yasamış....vetandaslarımız...PLATO VE SOCRATES in...reality ve apparance deki kaymaları incileyeceksin....BİRİ KAYMIŞSA ....öbürüde kaymıştır...

REALİTY....2010...SURİYE ANİDEN BİR NUMOROLU DOSTUMUZ....

İKİ ÜLKE YÖNETİCİLERİ KANKA....qatar...suudi de KANKAMIZ....

asada teklif....qatar ve suudi....petrol ve gaz boruları ülkenden gecsin iskenderunda denize ve oradan avrupaya gecsin....

cugap....hayır....ben gulf gazları için İRAN la anlaştım....ondan gelecek petrol ve gaz hatlarını akdenize verecegim...

vayyyy suriyede sunni kardeşlerimiz öldürülüyor ....kim diyor...DAVUTOGLU...tüm dunyadan MUCAHİTLER...mars mars suriye...

ASSAD düştü...düşecek...düştü...düşecek derken...KOCAAA BİR KURDİSTAN HARİTASI BELİRMEZ Mİ....çüşşşşş...

turkiye....ula bu PETROL VE GAZ hattına benzemiyor....bu harita ula deyip...REALİTY ile tanışıyor....

bak YENİ REALİTY orada....türkiye geregini yapması lazım....mermi hızıyla SAF DEGİŞTİRİP....

iran...rusya...turkiye....ortaklıgını oluşturuyor....çüşşşş BEDEVİLE KUMDA OYNUYOR....

CÜNKİ BEDEVİ GAZI YERİNE İRAN GAZI TURKİYEDEN GECECEK....turkiye ikisindende aynı parayı kazanacak...ha gaz bedevi...ha gaz acem...NE FARK EDER.

bu durumda....BEDEVİ ARAPIN TURKİYEYE KURUS VERMEMESİ LAZIM....

emme....

emme....

emme...

bedevinin önünede ONUN HARİTASINI KODUN NU....bedevinin nevri döner...YENİ REALİTY sinde eccik gıvranır ve PARAYI VERİRİR...

UNUTMAYIN...al-bab da 50 ye yakın şehit verdik vermeye devam ediyoruz...3 milyon suriyeliye bakıyoruz... pkk cıldırmıs iç savastayız...

kimin yüzünden...BEDEVİ ARABIN YÜZÜNDEN....

NOT....bedevi arabın petrol ve gazının cıktıgı topraklarda yasıyan halkın....TÜMÜ Şİİ ARAP....devamıda YEMEN de bu halkın....iki yıldır SUUDİ VE ORTAKLARINA KÖK SÖKTÜRUYOR....SAVASTALAR VE KAZANIYORLAR...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hal045 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Emmim başından beri takip ettiğim sayım böyle...bunun bir üçgen düzeltme olmadığını fx de h4 D de çok karşılaşılan C si çok sert ve derin olan bir düzeltme olacağını düşünüyorum bu tip düzeltemenin tek sıkıntısı B nin son düzleminde sert yukarı yapmasıdı bu da oldu...Artık tabana kitlenen C istiyorum...u100 için 2 rakamım var 49 ve 32...
                bist için
                garan için
                saygılar...

EFENDİM VERMEZLERSE NE OLUR....

BU OLUR...topigin baslıgı 50 000 ler....SIMULASYON-2...VE artık AKP yok....gitti....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

dikkat ediyormusunuz....2013 den beri....söylemlerim aynı....

çünki...

KAPİTALİST MODE GEREGİ OLACAKLARI YAZIYORUM BEN....bilim adamıyım...bir ISIGIM BEN...karanlıgı aydınlatan....bir motorum ben...TRENİ ÇEKEN...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ENTERASAN OLAN NE BURADA....

AKP yi kim bitiriyor o zaman....tüm bu yazdıklarımdan cıkan...BEDEVİ ARAP bitiriyor...turk halkı degil....BEDEVİNİN peşine takılmasıyla....ANAP gibi oluyor...

BEDEVİ PARAYI VERMEZSE...

turk halkı....kendi REALİTY isini görecek...ekonomik gırtlaklama ile...bu REALİTY...ondaki APPARANCE ı degiştirecek...

AKP li kardeslerimin bana kızmaması lazım...TAM TERSİNE benden ve yazdıklarımdan yararlanıp ÇARE BULMALARI LAZIM...

KUZUDAN.....sevgilerimle güzel kardşlerim....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

NE DEMİŞTİM....borsada hedef 92 000 demiştim....ne zaman demiştim...HER YER KARANLIKKEN...

HAL045....GRAFA bakın....oradayız suan....para gelirse...SIMULASYON 3 devreye girer....hedef 102 500....dolar-tl 3.20....

bu üç SIMULASYANDAN....SIMULASYON 1 ÜÇÜNÜN ORTAGI....ve sımulasyon 1 burada bitti...BAKINIZ YUKARIDA GRAF...ZİRVE.

simulasyon 1 in bittigi yerden....SIMULASYON 2 VEYA SIMULASYON 3 E gecilecek diyorum....

neye göre....

KAPİTALİST MODE....PARANIN EL DEGİŞTİRMESİ PROSESİ GEREGİ....

NOT 1...mınumum 30 milyar dolar bulmalılar....nereden bulurlarsa....yeri önemli degil...aksi takdirde SIMULASYON 2....BÖGÜRÜR....bunu parası olmuyan VARLIK fonu durduramaz...

NOT 2...bakın kuzu...SALLAMIYOR....hesaplıyor ve kitaplıyor yazıyor....ha ha ha

Yorum

• Kanji
                        Katılımcı
                        • 25 Eylül 2012
                        • 195

Kuzu;

1)Para mara gelmeyecek

2) Uzatmaları oynuyorlar tulumbadaki suyu çoktan kendileri bitirdikleri gibi topu hala halka atma cürretinde bulunuyorlar...

3) Sanayicilerin bırak yeni istihdam sağlayacak halde olmasını , ohal biter bitmez domino taşı gibi kimler iflas erteleme isteyecek?? Ucu son derece karanlık...

4) Olan depremleri bile dış mihraklara bağlama acizliğine kadar düştü belediye başlanları bakz. İ. Melih. ( ulan velevki Teslayı yaptılar velevki gemiyle remote sarsıntı yaratıyorlar, ulan bu ülkenin donanöası yokmu halka neyi şikayet ediyorsun nasıl bir acizliktir bu hep mağdur edebiyatı??)

5)Bu hafta 3,55 demiştin 3 gün kaldı dolar 3,74.... Manipülasyonda bir yere kadar,bu kadar herşeyi iç edilmiş güzel ülkemde şu kurun buralarda olması bile inan mucizedir. Gel 1 ay yaşa misafirim ol desem yaşayamazsın o hale geldi artık burası...

Bugün herşey yeni baştan başlasa, Türkiyenin kendine gelmesi 15-20 sene alacak en az...
                        "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                        Henry Royce

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kanji....sinyalleri ara....

SINYAL 1....cumhurbaskanı REFERANDUM kanununu onaylıyor mu....niye geciktiriyor....gecitdikce...REFARANDUM tarihi geriye kayıyor kanuna göre....

ula masıssız....ne ögrettim sana....GÖZLERİN YUVALARINDA FILDIR FILDIR DÖNECEK DEDİM....dolarda ve paritede oynuyorsn cunki...şaşı oldun deelllmi....namıssız....ha ha ha

ne diyorum saa....YAYLA ya cık odun yak ısın....DERE soguk *****ü....kıs ula...donla üşürsün...ha ha ha

NOT 1...YAYLA...pozizyon kapanırken....DERE...shortunu giyerken...NÖTR...elleme ula...ele dur derken kullanılır...yeni melemede....kuzuca yani usaglar....guzuca...yeni okuyanlara beni...

NOT 2....grafa bak fal045...ne diyir...zirve diyir...YAYLA diii ula...odun yak ısın...

Yorum

• Kanji
                            Katılımcı
                            • 25 Eylül 2012
                            • 195

Kuzum eyvallah zaten ben bilirsin Bist de işlem yapmam, TL dede işlem yapmazdım emme gözüm kör olmasın vatan millet sakarya dedik dolar euro TL shortla shortlaya 911 Turbo parası zarardayız... Ben euro ve poundda shortum oralara çalışıyorum ha birde Trumpın geçen suratına tel kapadığı gariban Avustralya parasında
                            "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                            Henry Royce

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

Kanji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzum eyvallah zaten ben bilirsin Bist de işlem yapmam, TL dede işlem yapmazdım emme gözüm kör olmasın vatan millet sakarya dedik dolar euro TL shortla shortlaya 911 Turbo parası zarardayız... Ben euro ve poundda shortum oralara çalışıyorum ha birde Trumpın geçen suratına tel kapadığı gariban Avustralya parasında
                              irahatlamak üçüm....TOLSTOY un ölüm nedir kitabını oku ula....

ne diir...böyyük URUS...

NE DİYİİR KANJİM....

paranda olsa öleceksin...paran olmasada öleceksin....büyük makamında olsa öleceksin...olmasada öleceksin....

ve ekliyor....BÖYYÜK URUS...

ÖLÜMÜN kolayca kabulu için...paran yoksa...makamın yoksa...DAHA RAHATSIN....daha huzurla ölürsün kanjim....

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

Daha evvelden yazdım..
                                TVF

Köprüden once son çıkış.
                                Ama bu sefer köprü de yok..

TVF dabara dubarasına borsada bi kucağa bırakma YA-PI-LA-Bİ-LİR..

Amma velakin dolarda 2.80 a ağır şerh im var..

TVF tam komedi..

Komedi ötesi..

Türkiye REST dedi..

Elinde ne var ne yoksa masaya sürdü..
                                Oyuncu arıyor..
                                Gördüm diyecek adam arıyor..
                                Gördüm deseler ayrı sorun demeseler zaten batik..

Sıkıntı büyük..

Tayyip ikide bir bundan bahsediyor üstü kapalı..
                                Bugün yine çanakkale zaferi falan filan dedi..
                                Kurtuluş savaşından dem vuruyor onun gibi falan diyor..

Tam da açıklayamıyor herşeyi..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information