Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
valla deeeeellll....billahi deeelll....bu hubar borsa 92 000 di....ŞUBAT 20 de gelecek hubar...dolar-tl 2.80 üçün...
bak borumu bunları 3 ay önce görüp...imkansız görünen hedefler vermek....
onuncün....kuzu bu boru deeelllll
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
bu nedir şimdi....3 ay önce yerin dibine düşecek gibi görünen borsanın...birileri tarafından neden satınalındıgını....mantıksız bi yükseliş gibi görünen bu APPARANCE....AZ ÖNCEKİ YAZIMDA...KEYNES in belirtigi otoritenin devreye girip...BU YENİ REALİTY dir demesidir....bu fon herseyi alacak hissi bile yeter PİYASAYA....
ŞİMDİ...hep bir agızdan usaglar....hep bir agızdan...KUZU BU BORU DEELLL...demenin zamanıdır usaglar...
FARKIM BU BENİM....öbürlerinden....
bi zahmet deyin...ben kilometrelerce yazıyorum...siz üç kelime yazacaksınız...düşmanlarıma gösterin...delianlı düşman besledikçe delianlıdır....GÖSTERİN...görsünler....minumum on sahife bu yoklama gibi...kim var kim yok...
o usagları alıp kaybolacagım...sadece onlar okuyacak beni...
Kuzu bu boru deeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllll
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakikaten nedir bu?
Denetimden kaçırılma mı hakikaten
Sayıştay denetimi olmayacak mı
1-Batmakta olan yandaşa Ziraat'ten bedava kredi verecekler.
Bu kurumlara Satıştay'da denetleme yapamayacak.
mı
2-Yoksa varlık fonu yönetimi var. Başbakan atıyor ama bağımsız denetçiler denetliyor. Bir de varlık fonu şirketleri var. Zirraat bankası AKP ve yandaşların çiftliği idi mevzu bitti....
Böyle de hırsızlık zor
mu
Hangisi 1 mi 2 mi ne dersiniz???
2 Çok önemli soru KUZU Yanıtını bekliyoruz....‼️‼️‼️
Ayrıca Efsane Kuzu bu‼️ boru deeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllll
bu nedir şimdi....3 ay önce yerin dibine düşecek gibi görünen borsanın...birileri tarafından neden satınalındıgını....mantıksız bi yükseliş gibi görünen bu APPARANCE....AZ ÖNCEKİ YAZIMDA...KEYNES in belirtigi otoritenin devreye girip...BU YENİ REALİTY dir demesidir....bu fon herseyi alacak hissi bile yeter PİYASAYA....
ŞİMDİ...hep bir agızdan usaglar....hep bir agızdan...KUZU BU BORU DEELLL...demenin zamanıdır usaglar...
FARKIM BU BENİM....öbürlerinden....
bi zahmet deyin...ben kilometrelerce yazıyorum...siz üç kelime yazacaksınız...düşmanlarıma gösterin...delianlı düşman besledikçe delianlıdır....GÖSTERİN...görsünler....minumum on sahife bu yoklama gibi...kim var kim yok...
o usagları alıp kaybolacagım...sadece onlar okuyacak beni...
Süpersin kuzu geleceği gören harika bi insansın
KUZU BU BORU DEEELLLLLL
Yorum