Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
tabii ki devam sevgili kuzu. ben borsada falan degilim ama seni zevkle okuyorum cunku gosterilmek istenenle olanin bitenin aslinda cok farkli oldugunu senin sayende ogrendim. bu bilgi icin kendi adima sana tesekkurun otesinde borcluyum. o yuzden anlatmaya ve bize gormeyi ogretmeye devam et lutfen. bu arada birkacgun once eurusd paritesinde 1.20 yolculugunun basladigini yazmistin. fransada yaklasan secimlerde ise halk euroya hastir diyecek adayi destekliyor diye de yazdin. euroya ingiltereden sonra bu ikinci darbe olur. avrupadaki baska ulkelerde de euro memnuniyetsizliginin oldugunu biliyoruz. bu durumda 1.20 nasil hedef oluyor.goremedigimiz nedir? herkesin gordugunun tersini yapma mecburiyeti mi euroyu yukseltecek olan neden?
tabii ki devam sevgili kuzu. ben borsada falan degilim ama seni zevkle okuyorum cunku gosterilmek istenenle olanin bitenin aslinda cok farkli oldugunu senin sayende ogrendim. bu bilgi icin kendi adima sana tesekkurun otesinde borcluyum. o yuzden anlatmaya ve bize gormeyi ogretmeye devam et lutfen. bu arada birkacgun once eurusd paritesinde 1.20 yolculugunun basladigini yazmistin. fransada yaklasan secimlerde ise halk euroya hastir diyecek adayi destekliyor diye de yazdin. euroya ingiltereden sonra bu ikinci darbe olur. avrupadaki baska ulkelerde de euro memnuniyetsizliginin oldugunu biliyoruz. bu durumda 1.20 nasil hedef oluyor.goremedigimiz nedir? herkesin gordugunun tersini yapma mecburiyeti mi euroyu yukseltecek olan neden?
sevgili kuzey....
bir canlı ölmeden önce son bir kez sıcrar....bu pozizyonları ayarlamak üçündür....FRANSA SEÇİMLERİ...ve onun getirecegi sonucların piyasalara etkisi üçün 1 yıl var....BUNU KULLANIR.....
sözünü ettigin yazımda....sunuda yazmıştım....suan EURO çökecek yönünde alınmış pozizyonlar var...bu pozizyonlar MÜŞTERİDİR...bunlar kesilir ve para kazanılır....
bunun olabilmesi üçünde PARİTE 1.20 ye sürülmelidir....
finansal piyasalar....son anlattıklarım REALİTY VE APPARANCE nedeniyle....usulet ve suhulet içinde yürür....
KAPİTAL AKUMULASYON PROSESİNDE....KEYNES....PARANIN AKILLI ELLERE GEÇMESİ ŞARTTIR DER....bireylere dayalı KAPİTALİZM üçün gereken sadece budur....bu ise...merkezi bir otoritenin(parayı yöneten) eliyle mümkündür...FED in kurulmasında KEYNES basrolü oynamıstır...ingiliz olmasına ragmen...FED le amrikinin super güç olacagını bildigi halde bunu savunmustur...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu ikisi nedir....REALİTY dir....öyleyse REFERANDUM önemli birbişey degildir benim için...
2....APPARANCE NE OLABİLİR bu reality de.....BUNU BULMALIYIM....bunu bulursam....PARA KAZANIRIM....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu reality ZAMAN ARALIKLARINDA HEP AYNIMIDIR....YOKSA DEGİŞKENMİDİR....
bi bakalım reality nin degişimine ve ona baglı oluşmus APPARANCE...nerede...finansal piyasalarda...
1....2002 ila 2006....AB ye yönelmiş....ard arda demokratikleşme paketleri acan...bir RECEP TAYYİP ERDOGAN var...bununla piyasalarda APPARANCE sahlanma yönünde....
2....2006 ila 2010...ergenekon v.s ile TURK ordusuna yönelik bir...RECEP TAYYİP ERDOGAN var....BOP es baskanı...APPARANCE piyasalar sahlanma yönünde...feto dahil pkk dahil...herkes mutlu ve mesut...BARIS İÇİNDE...
3....2010 İLA 2014.....ARAP BAHARI ve bop uygulamaları....birden ve aniden...BOP a hastirrr diyen bir RECEP TAYYİP ERDOGAN var....apparance...piyasalarda küsme var....FETO gidiyor...PKK gidiyor....kaos olusuyor....
4....2014 ila günümüz....aşırı milliyetçi....turk ordusuna ve yargısına velhasıl devlete yerleşmiş unsurları temizliyen...AŞIRI KEMALİST...aşırı milliyetçi...aşırı laik....bir RECEP TAYYİP ERDOGAN var....
bakın REALİTY....degişiyor....eski koalisyonlar gidiyor ama yerleri yeni koalisyonlarla dolduruluyor...
şimdi soruda şu....DİNCİ denilen bu iktidar...dincileri küstürmüşmüdür....kurtlere cok kucak acan bu iktidar...suriye nedeniyle kendi kürtlerini küstürmüşmüdür...edindigi yeni taraftarlarla...ülkesinin dagılmasından korkan....benim gibi...ESKİ OY POTANSİYELİNİ KORUYABİLECEK Mİ...
Ziraat Bankası, PTT, türksat, eti maden, çaykur, BİST ve BOTAŞ'ın hisseleri Varlık Fonu'na devredildi..........
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
TR'de appearance(görünüm) Evet'dir, (Reality) olacak olan hayır'dır. Referandumdan evetde çıksa hayırda çıksa hiçbirşey esksi olmayacak ülke umarım huzura kavuup, bunlara postayı koyacaktır...
Şimdi buna göre nasıl poz alıp para kazanıcan, hayır çıkarcağını düşünüp short basarım dersen yaz 9xxxx lara... Ama asıl memleket bunları def ederse o zaman borsa fişekleyecektir, yoksa acaba borsa bunumu satın aldı 72000 lerden ??
"Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
Henry Royce
Ziraat Bankası, PTT, türksat, eti maden, çaykur, BİST ve BOTAŞ'ın hisseleri Varlık Fonu'na devredildi..........
bu nedir şimdi....3 ay önce yerin dibine düşecek gibi görünen borsanın...birileri tarafından neden satınalındıgını....mantıksız bi yükseliş gibi görünen bu APPARANCE....AZ ÖNCEKİ YAZIMDA...KEYNES in belirtigi otoritenin devreye girip...BU YENİ REALİTY dir demesidir....bu fon herseyi alacak hissi bile yeter PİYASAYA....
ŞİMDİ...hep bir agızdan usaglar....hep bir agızdan...KUZU BU BORU DEELLL...demenin zamanıdır usaglar...
FARKIM BU BENİM....öbürlerinden....
bi zahmet deyin...ben kilometrelerce yazıyorum...siz üç kelime yazacaksınız...düşmanlarıma gösterin...delianlı düşman besledikçe delianlıdır....GÖSTERİN...görsünler....minumum on sahife bu yoklama gibi...kim var kim yok...
o usagları alıp kaybolacagım...sadece onlar okuyacak beni...
bu nedir şimdi....3 ay önce yerin dibine düşecek gibi görünen borsanın...birileri tarafından neden satınalındıgını....mantıksız bi yükseliş gibi görünen bu APPARANCE....AZ ÖNCEKİ YAZIMDA...KEYNES in belirtigi otoritenin devreye girip...BU YENİ REALİTY dir demesidir....bu fon herseyi alacak hissi bile yeter PİYASAYA....
ŞİMDİ...hep bir agızdan usaglar....hep bir agızdan...KUZU BU BORU DEELLL...demenin zamanıdır usaglar...
FARKIM BU BENİM....öbürlerinden....
bi zahmet deyin...ben kilometrelerce yazıyorum...siz üç kelime yazacaksınız...düşmanlarıma gösterin...delianlı düşman besledikçe delianlıdır....GÖSTERİN...görsünler....minumum on sahife bu yoklama gibi...kim var kim yok...
KUZU HOCAM....Ayrıca...Ayrıca Savunma Sanayi destekleme fonuna ait 3 Milyar tl 3 ay içerisinde geri ödenmek koşuluyla VARLIK FONU'na aktarıldı..
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
şimdi....subat ortasında bir bomba haber daha var...subatın ikinci yarısı gibi....
Hakikaten nedir bu?
Denetimden kaçırılma mı hakikaten
Sayıştay denetimi olmayacak mı
1-Batmakta olan yandaşa Ziraat'ten bedava kredi verecekler.
Bu kurumlara Satıştay'da denetleme yapamayacak.
mı
2-Yoksa varlık fonu yönetimi var. Başbakan atıyor ama bağımsız denetçiler denetliyor. Bir de varlık fonu şirketleri var. Zirraat bankası AKP ve yandaşların çiftliği idi mevzu bitti....
Böyle de hırsızlık zor
mu
Hangisi 1 mi 2 mi ne dersiniz???
Yorum