önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ula kanji....

dolar endeksi bilirsen????....benjaminin ipnelikle normallik arasındaki yaylanısını çiziy....102 lerde....

ula o 96 ya çekilecek....niye dersen....işte ele...tabiat ula...kış ya...heva soguk....ısınmak için sert bi vucuda sarılmalı....

niyekineki dersin sen incik....

ula kanji....

padisahlarmıza sunulan SEX kitabını bilirsen....orada yazılı kanji....euro 1.20....

sert vucut erkek....yumusak vucut gacı ....kanjim....bak herseyi bilecen ki....finansal arenada ayakta kalasan guzum...ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• dayan
      Aktif
      • 05 Ağustos 2011
      • 382

Bir tebriği yine fazlasıyla hak ettin abi....

Hakket bu resmen düz duvara tırmaniy...

Kuzu bu,boru değil

özdeyşiyle sayın abimi sevgi ve hürmetle selamlıyorum.

Yorum

• rocket
        Yeni Üye
        • 04 Ağustos 2011
        • 48

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzeyim....

bu ülkenin zeki evlatları....senin oglun gibi....bu ülkeden aldıklarını dönüp bu ülkeye vermelidirler....

bunu yaparkende...EN COK PARAYI KENDİ ÜLKESİNDE KAZANABİLİR...

insan....nerede olursa olsun...ait oldugundan kopmamalı...ONA KÜSMEMELİDİR...ülkelerde hiçbir politik görüş...EZELİ degildir....GECİCİDİR...dönemseldir...baki olan HEP ÜLKEDİR...ve sen hep ona aitsindir...dünyanın neresine yerleşirsen yerleş...BU DEGİŞMİYEN TEK ŞEYDİR...

seninle ben....tecrubelerimizi bu vesile ile....genclere götürmüş olduk...tessekkür ediyorum sana...konuyu actıgın için...

NOT...benim suan amrikide olmamın tek sebebi vardır...ogullarımı okutuyorum...okulları bittimi mars mars turkiye olacaklarını ikisinede sürekli işliyorum...senin gibi bitanem...
        Altına imzamı atarım.....

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Yorum

• rocket
          Yeni Üye
          • 04 Ağustos 2011
          • 48

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi iktisat bölümünü 1985 bitirdikten sonra 1986 Georgetown University Washington D.C. Okumuş biri olarak az önce "Kuzu 'nun yazdığının altına İMZAMI atarım dedim ...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

ula namıssız o bölümü kasıtlı yazmiram....sen niye yazirsan....BEKLE...mart sonu gibi öteriz....

ula bilmirmisen....BİZ HER YORUMCUNUN OKUDUGU İLK KAYNAGIZ...agzını sıkı tut durzuuu....ha ha ha

ula bag irahat dur gundwane....seni pipinden agaca asaram....dashakların felc olur durzüü..BUBO ya dönersin....
            ahahaha ne dedik yaw..

sakin olmak lazım..

Yorum

• phaon
              Aktif
              • 13 Şubat 2016
              • 200

Annemin üç amcası, vaktiyle işçi olarak avrupaya gitmişler. Ömürleri boyunca yeniden Türkiye'ye dönmeyi düşlediler. Hatta Türkiye'ye döndüklerinde kalacakları evi bile senelerce önce aldılar veya yaptırdılar. Şimdi hepsi torun tombalak sahibi tabi. En büyük geçenlerde sizlere ömür. Evi ancak yazdan yaza görmüş oldu. Kaldı iki. Onların da dönmelerinde şu anda engel yok ama onlar da yazdan yaza geliyorlar evlerine. Torun tombalak orda olunca zor oluyor demek ki. Torun tombalak ta yazdan yaza geliyor tabi Türkiye'ye. Genç kız torun var mesela dışarı çıktığında sürekli erkek kardeşinin elinden tutuyormuş, yoksa diğer erkekler sulanmaya başlıyormuş. Erkek telefonundan kızlarla sarmaş dolaş eğlenirken çekilmiş fotoğraf gösteriyor, sevgili mi diyorum, yok diyor, kankalarıymış. Oha diyorum tabi, bizim götte böyle bir don durmaz. Çünkü alışmamış. Velhasılı onların Türkiye'ye dönmesi biraz yalan oldu gibi Kuzu emmi, sen yaparım diyorsan ve başarabilirsen takdir ederim. Paylaşayım istedim.
              0.618

Yorum

• labtek
                Tecrübeli
                • 11 Ekim 2009
                • 505

phaon

Bu yazilanlarin emlak konusu haric, cogu dogru degil... Türkiyedeki, bir kesimin fantazileri... Simdi birisi Scorp wideolarini izlese, Türk kiz kadinlari icin ne düsünür ? Iste o....

Ha, yurt disinda yasicaksa kisi, sakin ve sakin Türkiyeden evlenmesin.. %90 sonuc yanlis olacaktir. Sabah erkenden kalkmasini bile bilmiyenlerin yurt disinda isi olamaz... türkiyede ortalama 9 iscinin ürettigini batida 1 isci üretir... Farki bilmeden olamaz... Ilticacilarin cogu yardim ile gecinir calismazlar... Uzaktan bakilinca göründügü gibi degil... Alin teri var yurt disinda... Tembelin yasama sansi sokakta..
                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• gundwane
                  Tecrübeli
                  • 18 Ağustos 2011
                  • 1922

labtek Nickli Üyeden Alıntı
                  Bu yazilanlarin emlak konusu haric, cogu dogru degil... Türkiyedeki, bir kesimin fantazileri... Simdi birisi Scorp wideolarini izlese, Türk kiz kadinlari icin ne düsünür ? Iste o....

Ha, yurt disinda yasicaksa kisi, sakin ve sakin Türkiyeden evlenmesin.. %90 sonuc yanlis olacaktir. Sabah erkenden kalkmasini bile bilmiyenlerin yurt disinda isi olamaz... türkiyede ortalama 9 iscinin ürettigini batida 1 isci üretir... Farki bilmeden olamaz... Ilticacilarin cogu yardim ile gecinir calismazlar... Uzaktan bakilinca göründügü gibi degil... Alin teri var yurt disinda... Tembelin yasama sansi sokakta..
                  Aynen öyle sevgili dostum..Bir hayal ile yurtdışına gidenlerin hemen hemen hepsi sağlam bi törpüleniyor.Bakma sen buraya geldiklerinde orası şöyle böyle diye abarta abarta anlatmalarını.Bu orada anca maçı seyretmiş oyuna dahil olamamış olmalarından kaynaklanıyor..
                  Birincisi gittiğin ülkenin dilini bilemiyorsan yaşayamazsın.Hele hele almanca flemenkce fransızca falan gibi hiiiçç bilmediğin bir dil olursa hayata karışamazsın..yes yes I am having a nice day..nice to meet you dan öteye geçmez muhabbetin..
                  İkinci olarak kalifiye işçi değilsen yaşın büyükse iş bulman çok çok zordur..Kimse oooo hoşgeldiniz demez size.
                  üçüncü olarak şartlar buradaki gibi laylaylom değildir.en basitinden ev bulmak bile çok büyük problemdir yabancı iseniz tanıdığınız yoksa.
                  Gidip de ters yüz olan akrabalarım var..Çaktırmıyorlar ama buradan giderken yine mi dönüyoruz modunda hepsi yaz sonunda.

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1922

Ünide okurken yurtdışı görmüş sonra burada iş kurmuş sağlam cukka yapan birisi..
                    Para kazanmak istiyorsan TR de iş kur dedi.
                    Yurtdışında para kazanırsın ama harcarsında.
                    Ama bak çok daha iyi yaşarsın orası kesin..
                    Kuralları vardır düzen vardır orman kanunları geçerli değildir.

PARA KAZANMAK istiyorsan dedi..

Neden

3 e mal et 15 e sat cukkala sıfır vergi ver..İşçi al maaş verme..ne poh yersen ye diye tehdi et adamı..
                    Ne karışan ne görüşen var..

Bunu ABD de yap elinden lisans (her bokun lisansı var) alırlar sap gibi ortada kalırsın..

IRS orada 100 e ürettin 200 e sattın..hoppp gelir yüzde 40 45 vergini ver der..

Misal..

Burada büyük para yaptın mı (yapabilirsen) gidip bi akdeniz-avrupa ülkesinde yılın bir kısmında bir ayağın tr de olmak şartı ile yaşaman daha mantıklı olur.

Yada çok kalifiyesindir gençsindir..Direkt oraya gidersin o zaman..

Ama böyle 30 35 indan sonra Avrupa ya gitmeye çalışanları cidden anlamıyorum..

Yorum

• boş
                      Aktif
                      • 02 Aralık 2008
                      • 253

sahi o nerede ula....gel buraya tedavi edeyim dedim....ula duyulmusmu...ula görülmüş mü....twiter de DASHAK tedavisi....adı üstünde guslar....tweet demek...öten gus demek....ULA SEN GUSMUSAN GAVAT....ula kusda dashak var mı...iki kanadı iki gıytırık ayagı olan bi heyvan...ötüyor hergün...niye ötüyor....ULA SIKILIYOR GAVAT....heyvan daha....

bi hafta içinde gelmezsen....gerisini sen düşün....ula ne ederim saa bilinmez....agzım torba deelki büzesin dyyuzz.....konısır daha...ötmiy gus gibim....ha ha ha
                      Kuzu hocam davetinizi ilettim ama fx ile cebelleşiyorum diye cevapladı, belki müsait bir zaman da gelebilir )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

boş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu hocam davetinizi ilettim ama fx ile cebelleşiyorum diye cevapladı, belki müsait bir zaman da gelebilir )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        kaldı 6 günü...yoksa...dil bu kaygandır bos....hele benim dilim...ha ha ha
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

parasal hacimler....TURKİYE....

adam tl verip dolar alıp gidiyorsa....tl cogalıyor....dolar azalıyor.....COGALAN TL nin emilmesi lazım....bu eskiden devlete ait...tupras ve eregli v.s şirketlerin üretimlerine yüzde 15 zamla yapılırdı....şimdi nasıl yaparlar bi SORU İŞARETİ????????

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

parasal hacimler....DÜNYA.....

ADAM altını satıp....pariteleri satıp düşürüyorsa...petrole daha az dolar ödüyorsa dünyada....DOLAR HACMİ AMRİKİDE ARTAR....bu borsaları 20 000 e cakar ....avrupada cogalan euro....ne yapar...

bu hacimlerin emilmesi lazım....bunu FED yapacaktır....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dolayısıyla....

finansal piyasalarda....YENİ NORMALLERE ihtiyac vardır ki...ANOMALY durumlar oluşmasın....

YENİ NORMALLER....MULTYNATİONAL lerin...trump ın izolasyon politikası ile davranış biçimlerinde gizlidir....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

parasal hacimler....TURKİYE....

adam tl verip dolar alıp gidiyorsa....tl cogalıyor....dolar azalıyor.....COGALAN TL nin emilmesi lazım....bu eskiden devlete ait...tupras ve eregli v.s şirketlerin üretimlerine yüzde 15 zamla yapılırdı....şimdi nasıl yaparlar bi SORU İŞARETİ????????
                                bu turk borsasını 92 000 e caksada....sıhhatli degildir...tutunması zordur...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information