önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ne diyorum....borsa 92 000....dolar-tl 2.80....MARS MARS DİYORUM....bu yuvarlak 30 000 dolar endekstir....buda allahın emri gibidir...

TRUMP ı boyle karsılıyacagız ocakta....detayları sonra yazarım....turkiye ucacak....

kuzu kuralı....kuzu herseyi olaylar gerceklesmeden önce yazar....gercekleştimi SUSAR.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ne diyor kuzu nun SIMULASYONLARI....

DİYORKİ....dalgalar....surf....usulet ve suhulet diyor....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        biz onun ÜMMÜGÜNÜ SIKTIKCA....O bize para getirecek....ELİ MAHKUM.....

inanmiyorsan....ac haritayı bul turkiyeyi....SEYRET ONUN GUZELLİGİNİ....ondan izinsiz hiçkimse neortadoguda....nede euroasyada hiçbirsey yapamaz....

o harita...işte o harita....turkiyeye bu hakkı veriyor....hem AB...hemide ABD....mum yakıp mıçımızı arayacak...niye...bulsun ve yalasın diye....

tarihin....turkle olan imtihanında....O HARİTA....TURKUN....ATOM BOMBASIDIR....

heyyyyy yawrim heyyy....kiminle 5 tas oynuyorsun yawrim....kiminle....

turkiye ilk kez elindeki atom bombasını kullanıyor....bunu cok zekice yapıyor...urusunan dans ederek....

işte bu dans....TURKİYEYE AMERİKAN SERMAYESİNİ ÇEKECEK....TRUMP la...ve dans duracak...

bunuda 92 000 endekse tasınmış borsası...2.80 e cakılmış dolar-tl si ile karsılıyacak ocakta....

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

kuzu özelde yazmıstım....burayada yazayım....

suanda perde arkasında gelişen olaylarda....suriye barısı konusuluyor dedim....BİNALİ bey rusyada...

hükümet....rusya iran ve çinle lokal para ile....alışverisi konusuyor dedim....

bende dahil...TURK HALKI ülkesine sahip cıkıyor...ve çıkmalı....dolar bozuyor....

bunnar....dolar-tl yi 2.80 e cakar dedim....bu olunca borsayı 58 000 e cakarlar SIMULASYONUMDU....

bakın SIMULASYONLARIM....herkesin düşündügü gibi degil...dolar-tl cıkarsa borsa düşer dmiyor...dolar-tl düşerse...borsa 58 000 e gider diyor...imkansız gibi olanı....ESAS ALIYOR....
          ne diyorum....borsa 92 000....dolar-tl 2.80....MARS MARS DİYORUM....bu yuvarlak 30 000 dolar endekstir....buda allahın emri gibidir...

TRUMP ı boyle karsılıyacagız ocakta....detayları sonra yazarım....turkiye ucacak....

kuzu kuralı....kuzu herseyi olaylar gerceklesmeden önce yazar....gercekleştimi SUSAR.
          Kuzum biraz kafam karıştı.İlk gönderideki 58.000 ne oldu?.Önce 92.000 sonra 58.000 mi yoksa 58.000 iptal mi oldu?
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

evet ihakkı....önce 92 000....sonrasına ozaman bakarız...borsa ve geopolitic ilişkisi 92 000 i öne tasıdı....ben ögle görüyorum durumu......iç dinamikler icabı bu....BORSA BİRBİRİNE ZIT DALGALARDIR....bu dalgalar...usulet ve suhulet için sarttır....

kuzu kuralı...heryer karanlıkken....borsa yolun yarısını cıkar...aydınlık olusurkende kalan yarısını cıkar....

kuzu kuralı....kuzu dalgalarla surf eder...hiçbirseye takılıp kalmaz...

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

binali bey rusyaya gittiginde...tayyip bey lokal paralarla alışveriş yapacagız dediginde....

ben hemen gelip...bu iş bitti usaglar....dolar-tl 2.80 e cakılır dedim...

niye dedim....çünki cok iyi satranc oynarım...hamle....SAH VE MATTI...feci zekiceydi....

biz borsacıyız...bizim partimiz olamaz....bizim partimiz....TURKİYEDİR...

BİZ dogru yapılan herseyi alkıslar...yannış yapılanıda eleştiririz...

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

[B] cok iyi satranc oynarım...[B]hamle....SAH VE MATTI....
                Peki kuzum bu durumda şimdiki hamlemiz long pozisyon kenemidir?
                YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

ihakkı...

bak suanda TURKİYE basrolde SURİYEDE....ne AB...nede ABD....BU COK ÖNEMLİ....ipleri eline aldı ilk kez...bu son 4 yılda...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Peki kuzum bu durumda şimdiki hamlemiz long pozisyon kenemidir?
                    pozizyon yazmıyorum artık....hastayım....hanıma söz verdim...uzun bi tatile gidecegiz....iki ay...bunnar son yazılarım...haftaya tatil baslıyor....ARTIK FİNANSAL PİYASALARDA OLMUYACAGIM...KENDİME BAKACAGIM ....YILLAR OYDU BENİ...ihakkı...borsa adamın sıhhatini bitiriyor...

Yorum

• şemsi
                      Katılımcı
                      • 10 Haziran 2009
                      • 107

Sayın Kuzu
                      Sizin yorumlarinizi takip etmek harika.size sonsuz teskkrler.Sorum şu;dolar 2.80 olurken,altinla ilgili uzun vadeli yorumunuz nedir.simdiden tesekkrler

Yorum

• BogAyv
                        Katılımcı
                        • 09 Aralık 2015
                        • 117

Kuzum

Ons 890 usd yolculuğu başladımı acep?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

şemsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sayın Kuzu
                          Sizin yorumlarinizi takip etmek harika.size sonsuz teskkrler.Sorum şu;dolar 2.80 olurken,altinla ilgili uzun vadeli yorumunuz nedir.simdiden tesekkrler
                          BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzum

Ons 890 usd yolculuğu başladımı acep?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          altının nihai hedefi 900 dolar....bunu taaa 2013 de verdim...1050 den döndü...1350 lere...şimdi 900 e gidiyor...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

bir ricam var....biriniz öbür köye gidip yazsın....

kuzu 10 gündür...borsa hedef 92 000....dolar-tl hedef 2.80 diyor....ocak ve subat zamanlaması....

bu kadar....onlarda görüşlerini yazarlar altına....mohikan ın topigine ve koc un topigine yazın...tartısılsın diyoru ekleyin...

Yorum

• manif
                              Matematikçi
                              • 16 Ağustos 2011
                              • 752

Emmi seni herkes taşlarken ve hep ayı bilirken neme gerek sütlü börek de geç..
                              Bırak biraz ayı eti yiyelim. Zaten kitle orada hep boğaydı ama ödleri patladı, pazartesi ****nderr bunların malları da lüpledi, şimdi sürecek biraz yukarı, senin kıymetini bilmeyen uşaklara deget lem de boşver.
                              Şu gold için bir güzellik yap, 1120 altı olmasın, çok sevdiğim bir büyüğüme sağlam gömdüler onsta..Dedik dinlemedi 500bin parası buhar oldu. Ona koymaz gerçi de, genç eşi var bu moral bozukluğu ile ..iki kalkmaz garibin, yap bir güzellik ons için 900 falan fecaat yaw.
                              grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• phaon
                                Aktif
                                • 13 Şubat 2016
                                • 200

Kuzu abi
                                Petrolde düşüş beklentin devam ediyor mu?
                                0.618

Yorum

Working...
                                X

Debug Information