önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

KOL BÜKME SARTTIR.....DOLAR-TL de bu kol bükülecektir....bunu BORCU VEREN yapacaktır...alanın zaten gücü yoktur...

BORCU VEREN....

BORCU VEREN....

BORCU ALAN ı öldürürse....kendi sürünür....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

finansal piyasalarda esas olan sey....usulet ve suhulettir....

ceddimize....EMME VE BASMA TULUMBA USTALIGI....bizanstan gecmiştir....

emme ve basmada....hassasiyet hidrolik sırdadır....hidrolik sırda da esas gravitasyonun usulet ve suhuletidir...

emdin mi basacaksın...diyelim bastın....eeee sonra nasıl emeceksin....ememiyorsan niye basıyorsun...

işte bu kural geregi....dolar-tl ye basacaklar....BASACAKLARKİ....EMSİNLER.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• greenspan41
        Aktif
        • 30 Nisan 2009
        • 327

Guzu Beni bu Dolar Endeksi düşündürüyor namıssız 102 lerde şuan 105 lere kadar önü açık gözüküyor.(ilk ciddi düzeltme noktası) yumoş Dolar da 0.95 gidecek gibi gözükürken nassı düşecek bu melet?

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

olmadı....merkez sok bi faiz artısı yapmadı....bu kötü....

olmadı....turkiye latakiyede suriye ordusunu bombalamıs...cihadcı mucoların yanında...karsılıgında suriye al bab da bizi bumbalamıs..

olmadı bu....hala sunni islama oynuyor turkiye....halbuki DONALDO acıkladı...kökünü kurutacagım dedi...mehdi ile birlikte...

olmuyor....degişmiyor bu AKP liler....BU SURİYE YUZUNDEN....turkiyenin basına cok iş gelecek...

olmadı...AVRUPA BİRLİGİ...askıya aldı....

greenspan....şimdi senin dedigin olur....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            KOL BÜKME SARTTIR.....DOLAR-TL de bu kol bükülecektir....bunu BORCU VEREN yapacaktır...alanın zaten gücü yoktur...

BORCU VEREN....

BORCU VEREN....

BORCU ALAN ı öldürürse....kendi sürünür....
            KOL BUKMEK İÇİN....50 BAZ PUVAN DEGİL....en az 500 baz puvan gerekirdi....kacırdı fırsatı...

kural....FAİZİ AZAR AZAR ARTIRACAGIM DERSEN PİYASAYA....piyasa bu artırımları sırayla bekler....faizde en tepeye cıkacagın yeri hesaplar ve orada tl ye gecer....şimdi gecmez....BEKLER....ŞOK KARDEŞİM ŞOK ARTISTIR CEVAP....

Yorum

• ysf1
              Katılımcı
              • 04 Temmuz 2013
              • 197

aşağı kırmış gözüküyor....
              YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ysf1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                aşağı kırmış gözüküyor....

bak ne diyor grafik....bişey demiy....türkü soyliy....

küççük yasta aldım sazı elime....

dertli, dertli furdum sazın teline...

diye...inim inim inliyor....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

esas olan altın...oda bi BİZANS sarkısı cıgırıyor....dede efendiden...bi klasik....

diyir ki...

gelişen piyasalar merkez pankalarını kıstırdım...CIKAN DOLARLA....

EEEEE....BU USAGLAR DOLAR BULMAK ÜÇÜN ALTIN SATAR....ALTININ FİYATINI ASSAGI İNDİREYİMDE...bunnarın altınlarını orada alıyım diyor...

sarkıda su....

gözüme cöp batmıstı....BİLİRSİN AGLAMADIM....

Dün gece yarısı ter içinde sıçrayarak uyandım
                  Başucumdaki resmin masamda yan yatmıştı
                  Yarı mahmur kalkarak resme doğru uzandım
                  Bir çift ateş böceği kirpiklerin arasında kalmıştı

Diktim, düşen resmini bana baksın istedim
                  Gözlerindeki ışık yine yansın istedim
                  Sen gittiğinden beri karanlık kalan ruhum
                  Gözlerinin feriyle aydınlansın istedim

Resimdeki gözlerin sanki biraz ıslaktı
                  Bir şeyler söyler gibi bana biraz dik baktı
                  Aşkla geçen yılları hasretle anıyorum
                  Yine eski gümlere döneriz sanıyorum

Ayrıldığımız gece otobüsün kalkarken
                  boş gözlerle etrafına bakındın
                  Sen benden çok uzakta ben sana çok yakındım
                  Seni son görüşümdü çaresiz el salladım
                  Gözüme toz kaçmıştı bilirsin ağlamadım

DEDE EFENDİ...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

MERKEZ pankasından bizim ZULFU aradı beni....didiki...guzu emmi...DOLARI durduramiik....

eeee dedim...durduramazsın...ekonomi bakanı ZEYBEK...dolar 3.40 oldu diye...sevincinden DENİZLİ ÇÖKERTMESİ oynuyordu üç gün önce...

heee emmi...o iyi ÇÖKERTME oynar...dedi...

lem dedim hökümete yakın bi gazatada...GELBERİ DEMİŞLER DOLARA...dolarda gelmişberi...dolar GELİNCEBERİ....amriki cok üzülmüş...niye GELDİNBERİ diye...

heee emmi...dolar GELDİBERİ....amriki cok düşündü ve üzüldü....ha ha ha

EMMİ YAW....durdurmak üçün ne yapacagız...bide onu söyle....

didimki leemmm ZULFU...doları neyinen allıorlar oglum....düşündü...düşündü...emmi buldum dedi....TL İLE ALIYORLAR...

AFERİM lem ZULFU dedim...uzun zamandır MERKEZ de calışmana ragmen aklın tamamen yokolmamış...

bak tl ilen alıorlar....YOKET TL Yİ ZULFU....deyince....elece kalakaldı....ZULFUM.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

usaglar....

OSMANLIDA....ABDUL ile baslıyan üç padişah dönemi vardır....

ABDUL 1 de....ula sen ne guzel padisahsın deyip borcu verdiler...dünya faiz ortalamasının iki katı ile...ABDUL 1...bu parayla saraylar yaptı....dolmahce...feriye...yalılar...kasırlar filan...bu gitti...

ABDUL 2 geldi....oda borca devam...nasılsa geri ödeme yok deyip aldıda aldı...1870 de ekonomik kriz cıktı dünyada...ula ABDUL 2 paraları öde dediler....ödeyemedi...feriye sarayında makasla kollarını kesip intihar etti ve oda gitti...

ABDUL 3 geldi....o ödedi...nasıl...MISIR ı borca karsılık İNGİLİZLERE verip ödedi...biliyormusunuz adı tarihe ne diye gecti...uluhakanABDULHAMİTHAN....diye gecti...mısır gittigi üçün unvan almıştı durzu....

Yorum

• kuzey
                        Katılımcı
                        • 28 Ağustos 2009
                        • 162

USD/TL durumunu gayet guzel ozetledin kuzu. Peki avrupanin durumu nasil sence. Simdilerde herkes parite 1 olacak hatta 0,90 olacak demeye basladi. Paritenin haline bakinca olacak gibi duruyor ama acaba bu bize gosterilen mi? Bu konuya da bir el atip bizi bilgilendirmen cok makbule gececek kuzu.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          USD/TL durumunu gayet guzel ozetledin kuzu. Peki avrupanin durumu nasil sence. Simdilerde herkes parite 1 olacak hatta 0,90 olacak demeye basladi. Paritenin haline bakinca olacak gibi duruyor ama acaba bu bize gosterilen mi? Bu konuya da bir el atip bizi bilgilendirmen cok makbule gececek kuzu.

SEVGİLİ KUZEY...

ben olayları olmadan once yazarım ki...millet pozizyon alsın ve para kazansın...olduktan sonra bana inanmıyanlar yazar...

ben pariteyi 2013 de yazdım...o zaman 1.45 idi....

dedim ki....önce 1.20 sonra tepki....sonra 1.05 sonra tepki....VE EN SON 0.80 ve büyük bı cıkış....müddetide 2013 de verdim...dedimki 2016 sonu ve 2017 ilk çeyrek...

şimdi BEN SUSTUM....niye....paramı kazandım....inanlarda bana kazandılar...şimdi 2013 de bana inanmıyanlar parite cokecek diyor...cöktükten sonra diyorlar....BUNUN KİMSEYE FAİDESİ YOK Kİ....BUNDAN PARA KAZANILMAZ Kİ ARTIK...

O YUZDEN ARTIK SUSTUM...İŞİM BİTTİ ONUNLA...

ALTIN...PETROL ....DOLAR....VE PARİTELERİ...2013 DE....ALTIN TOPİGİMDE YAZDIM...HEPSİ GERCEKLESTİ...

Yorum

• kuzey
                            Katılımcı
                            • 28 Ağustos 2009
                            • 162

Bu sekilde yazilarin vardi ve dediklerin de gerceklesti. Artik hic parite hakkinda yazmaz oldun. Ben de pariteyi kuzuya hatirlatayim ve son ongorulerini paylassin istedim. Hem biz Turklerin cok sevdikleri bir soru vardir hani. Ne olacak bu avrupanin hali? 0,80 hala hedefte diyorsun yani ama bu hedefle ilgilenmiyorsun artik anlasilan. Vaktin oldugunda bu konuyu da biraz yazarsin belki.

Yorum

• greenspan41
                              Aktif
                              • 30 Nisan 2009
                              • 327

Parite içim En önemli Gösterge ABD 10 yıllıkları ile Alman 10 Yıllıklarıdır. Makas şuan %2 Çİn ABD bonolarını satmaya devam ederse bu fark daha da artacak ABD fazileri artmaya devam edecek orta vadede. Bakıra bakın ula 2000 den 2600 oldu %30 çıkış.13 kasımdan beri. Niyekine çünkü trump Altyapı yatırımı ve borçlanma yapacak ABD faizleri artaca...

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bu sekilde yazilarin vardi ve dediklerin de gerceklesti. Artik hic parite hakkinda yazmaz oldun. Ben de pariteyi kuzuya hatirlatayim ve son ongorulerini paylassin istedim. Hem biz Turklerin cok sevdikleri bir soru vardir hani. Ne olacak bu avrupanin hali? 0,80 hala hedefte diyorsun yani ama bu hedefle ilgilenmiyorsun artik anlasilan. Vaktin oldugunda bu konuyu da biraz yazarsin belki.
                                bi kopya...AVRUPADA Bİ BANKA BATTIGI GÜN...PARİTE 2013 DE ÖNERDİGİM 0.80 LERDE OLUR...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information