önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

MISIR....ve ARAP MİLLİYETCİLİGİ....

bildiginiz gibi...SAUDİ mısır da iktidarda olan müslüman kardesleri ve MURSİ yi...İRAN a yakınlasıp İSRAEL e cephe acar diye...devirtti....ve SİSİ darbesini yaptırttı....DARBEYİ ilk tanıyan ülke oldu...darbeden bugune kadar MISIR a 25 milyar dolar yardım yaptı...ekim ayına kadarda neredeyse bedava petrol veriyordu...

EKİM AYINDA....

MISIR hükümeti...MEHDİ nin birleşmiş milletlerde SURİYE teklifi lehine oy kullanınca...SAUDİ cıldırdı...petrolu kesti...

MISIRIN ARAP MİLLİYETCİLERİ....hükümeti...elinin tersiyle 25 milyar dolar rüşveti...ve beleş petrolu iterek...

TV lere cıktı...ve SUNNİ DUNYAYI SOK EDEN ACIKLAMAYI YAPTI....

NE DEDİ....

MISIR....SURİYEDE....SURİYE ORDUSUNUN YANINDA YER ALACAK DEDİ...ve suriyeye askeri personel gönderdigini acıkladı...

WAHABİ saudi ve qatar....elece ortada kaldı...halbuki daha 6 ay once...mısır la birlikte...SUNNİ İSLAM ORDUSU KURUYORDU...

İKİ AŞİRET VE İKİ BAYRAKTAN İBARET OLAN....saudi ve qatar aşiretlerinin TURKİYEDEN BASKA DOSTU YOK ARTIK...SONU GÖRÜNDÜ TUNELİN...

BAKIN...

2013 DE NE YAZMIŞTIM...bu olayların sonunda....saudi ve qatar....AYVAYI YİYECEK DEMİŞTİM...petrol 35 e düşecek dedigim topicte...petrol 120 dolardı bunu dedigimde...

BAKIN....

altında...petrolde...paritelerde ne dediysem o oldu...geopolitic cycle icabı dediklerimdi...şimdide SAHADA gercekleşecek dediklerim...
    25 MİLYAR DOLAR VE ÜÇ YIL BELEŞ PETROLU....MISIR İÇ ETTİ...bedevi avucunu yaliy şimdi...ha ha ha

KUZU BU....BORU DEELL....BİLGİ BU....TRAS DEELLL.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• phaon
      Aktif
      • 13 Şubat 2016
      • 200

Tarih meraklılarının da okuduğunu varsayarak

Pirus Zaferi, Roma'nın doğuşu

http://m.t24.com.tr/yazarlar/cemal-t...e-anlatir,8091
      0.618

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ha ha ha....gülmekten öldüm....

yawww hissenet teki kuzu düşmanları...KUZU yu mum yakmış arıyorlarmış....

KUZU eyiyidi....en azından önce 58 000 e inecegiz diyor....sonra 300 000 e cıkacagız diyerek...kazıgın sivri ucunu yaglıyorduki...ACITMADAN GİRSİN...

COOKKK eyi idi kuzu....kıymatını bilemedik....yandık yandık....yandık ki ne yandık...diye inim inim inliyorlarmıs...

niyekine ula dedim dostuma....ne oldukine beni bele özlemiş usaglar...dolar 3.40 oldu diyemi...

yog yoggg o deil....ya neki ula ddim....niye beni deli gibi özlemiş usaglar dedim...

dediki....usagın biri geldi bi topic actı....

o topicte....DİYORKİ.....10 000 e ÇÖKECEGİZ VE Bİ DAHADA ORADAN YUKARI CIKAMAYACAGIZ ORADAN DİYOR...

tam 40 kişi kalp krizinden ölmüş....40 kişide yüz felci geçirmiş...agızları sol kulagın altına gecmiş....

topige giren....adını unutup....BEN KİMİM...BEN KİMİM DİYE....topicten dışarı fırlıyor...medyum memişe kosuyorlarmış...

öbür bölümüde....ahhhh ah...kuzu nun kıymatını bilemedik...laz guneysu ya yalvarıyorlarmış....seni sever...git gönlünü al gelsin...YOKSA HİSSENET te ahali TELEF OLACAK DİYORLARMIŞ...

ÜZÜLDÜM TABİİ...nede ossa insanım yaw....gitsem mi ecep...

gitmesine giderdim emme....laz guneysu kahveyi kapatmış...hani vardı...fatihin carsamba semtinde BUBO ile birlikte actıkları kahve...

hangi kahve mi....

ula hani...BUBO hevaya ceyrek altın atıyordu....laz guneysu da dabancası ile ateş edip....ALTINI FURUYORDU ya....o kahve işte..

yani gitsem...kiminle gırgır gececegim ki....en iyi kızdırdıklarım...laz guneysu ile BUBO idi...

gerci BUBO bi kahve açmış diyir usaglar...twitirde mi ne...gene ALTIN FURUYORMUS...namıssız elede guzel furirki...grafik ilimi dehset tabii....medyum memişten ögrenmiş....ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

TWEET...TWETER...

İNgilizce bunnar...TWEET in türkcesi...kus gibi ötmek demektir....yani...cik...cik...cik...

bizim BUBO da tweeter de hesap açmış....kus gibi ötüyormus...eee kolay mı GUS gibim ötmek...bi kere dilini geri çekecen ki...cik cikliyesin....BUBO da...dilini geri çekme talimleri almış ki....gus gibim cik ciklesin....

halbuki...hep demişimdir....allahın yarattıgı gibi kal...bu yastan sonra....cik ciklemen zor....

hubar aldım ki....durumu cok kötü imiş....DİLİNİ YUTMUS.....

LAZ GUNEYSU....laz beyniyle care aramış....dur demiş BUBO...halat sokalım agzından midene...dilini baglıyıp çekelim...

tilifon ettim ki uyarayım....tilifonda cik cik cik öttü...ben halat attırma bitersin dedim...o hala...cik cik cik diye ötüyordu...cok üzüldüm....nede ossa eski bi DOST idi....

Yorum

• WinWin
            Katılımcı
            • 06 Kasım 2014
            • 185

babo nun zarar forex demi, zararın miktarı yaklaşık ne kadar?

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

D..tu kurtardigina yuzde yuz emin oldum. yazilarindan Ilk hssettigimde cok yakinim birisecine uzulmustum. D..tu gurtardinya gene basladin ona buna satasmaya. lem sen byumuyeceksin bu bellioldu, guzu olarak kalacaksin ve bizde bu guzuyu hemise sevcez. Emme velakin bizde bir soz var ki aklimdan cikabilmiyom (her nekadar bi kerecikten birsey olmaz diyorlar sada) " d..ot bizde namisdir "lo. Kendine iyi bak lo. Ikinci defeya birsey ler olur da seni namissziz guzu diye cigirmayalim. Gal saglicakla. Senivmiyen olsun.

Yorum

• hayalım
                Tecrübeli
                • 27 Şubat 2009
                • 822

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                D..tu kurtardigina yuzde yuz emin oldum. yazilarindan birseylerin yolunda olmadigini Ilk hssettigimde cok yakinimdan birisecine gibi uzulmustum. D..tu gurtardinya gene basladin ona buna satasmaya. lem sen byumuyeceksin bu bellioldu, guzu olarak kalacaksin ve bizde bu guzuyu hemise sevcez. Emme velakin bizde bir soz var ki aklimdan cikabilmiyom (her nekadar, bi kerecikten birsey olmaz diyorlar sada) " d..ot bizde namisdir "lo. Kendine iyi bak lo. Ikinci defeyada boyle birsey ler olur sa seni namissziz guzu diye cigirmayalim. Gal saglicakla. Seni sevmiyen olsun.
                Bazen yazdiklarim yanlis cikiyor. Yaziyo yaziyom gonderdikten sonra eksik cikiyor.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  D..tu kurtardigina yuzde yuz emin oldum. yazilarindan Ilk hssettigimde cok yakinim birisecine uzulmustum. D..tu gurtardinya gene basladin ona buna satasmaya. lem sen byumuyeceksin bu bellioldu, guzu olarak kalacaksin ve bizde bu guzuyu hemise sevcez. Emme velakin bizde bir soz var ki aklimdan cikabilmiyom (her nekadar bi kerecikten birsey olmaz diyorlar sada) " d..ot bizde namisdir "lo. Kendine iyi bak lo. Ikinci defeya birsey ler olur da seni namissziz guzu diye cigirmayalim. Gal saglicakla. Senivmiyen olsun.
                  ha ha ha...gurtadım gı....nesem yerinde...bizim laz la bubo ya degdiriyorum....namıs gitti....bu DOTTT artık o DOTT deel....

dohtorum dediki...neseli ol...kime degdirirsen degdir....yeterki degdir dedi....bende degdirirem RUYAM....garii degdirdiklerim düşünsün....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bizim SKENDER aradı....gecmiş ossun DOTTU kurtarmıssın dedi....artık DASHAKLARIN uslanmıstır dedi...

lemmmm bozuldum emme....cevab veremedim...durum diplomatic...gecmiş ossun diye arıyor...sustum...saol hee DOTT u kurtardık...

DASHAKLARIMI unutamamıs.....yediklerinden belli ki zevk almış....BENİ KISKIRTIYOR Kİ....KENE ye geceyim....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

elimde 95 000 maliyetli FUR-KAC shortlar var....taktı yataya aylardır sürünüyor deyyuz....incik KENE ye gececegim bunlara ilaveten....74 000 asagı yaylanır yaylanmaz....ACELE etmiyorum....ele bakirem gavata....

KUZU neye bakar...tabiiki 2013 den beri verdigi rakkamlara bakar....

ne demişti guzuettin....parite...145 den 1.20 ye düşecek ve tepki....1.20 den 1.05 e düşecek ve tepki...BU ÖNEMLİ...1.05 E DÜŞTÜ...1.15 E TEPKİ KODU...ve yeniden 1.05 e düştü....İŞTE DANANIN KUYRUGU BURADA KOPACAK....1.05 ASAGI KIRILDIGINDA...ve 0.80 ler yolda...bi AVRUPA PANKASI ve ona baglı pankalar BATISTA FAZI...

KENE buyuk yatırımdır...dikkat ederseniz KUZU kene de oldumu....Bİ TREND OLUSMUS DEMEKTİR...

İŞTE O TREND...1.05 ASAGI KIRILINCA BASLAR....VE KENE FULLER...

Yorum

• Misafir

Çuval dolusu longçu oluşmuşmudur henüz), bazarda artiz longçu ne arar la 'mıdır

yokSA birazda.. Bazen boş işler zaten piyasalarda.. Altı üstü kızarıkken hele piyasanın..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

KRİTİK RAKKAMLAR...

PARİTE....1.05 İN ASAGI KIRILMASI...1.0561 DE...bunu yapacak ki...KAPİTAL AKUMULASYONU OSSUN...

ALTIN.....1050 YE YENİDEN DEGMESİ....1180 DE...bunu yapacak ki döviz bulamıyan ülke altınlarını beleşe assın.

PETROL.....30 A İNMESİ.....46 DA....bunu yapacak ki...piyasadan doları ceksin...

BAKIN....BU HESAPLARI 2013 DE YAPTIM VE BURADA YAZDIM....hala onları takipediyorum....MİLİM ŞAŞMIYOR....niye...cunki...hesabı KUZU yaptı....boru deelll....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

EFENDİM....2013 den beri...yoluyorum skenderi...her sahasında....TRENDLER VE ARA TRENDLER olusturuyor...dikkat ediyorsanız trenlerde KENE var ve full....ARA TRENDLERDE ise...1 yıldır ara trendde...yatay piyasa...KENE yok...kuzu sadece FUR-KAC ta...onu yapıyor ki piyasadan kopmasın izlesin...yoksa eskiden onuda yapmıyordum...FULL NAKİT kenarda oluyordum...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

bizdeki kritik rakkamlar...

dolar-tl....3.40 da....bunu 2013 de önermiştim...önerirken demiştim ki...hükümet bunu durduramaz...DURDURMASI için tek silahı var faizi artırmak....ARTIK BUNU YAPAMAZ DEMİŞTİM....TURKİYEYE MORKIC GİRDİ....bankalar halka morkıcla düşük faizle para dagıttı...FAİZ ARTARSA...BANKALAR ÇÖKER DEDİM...

FAİZ....10.6 DA...bak cıkamıyor....

borsa...22 000 dolar endekste....KADERİNE KÜSMÜS...

SORUDA SU....BUNLARIN BÜTCEYE ETKİSİ NASIL OLACAK...bu etki 6 ayda görülür...

Yorum

• optra
                                Yeni Üye
                                • 06 Mart 2009
                                • 37

Sn. Kuzu, merkez faizi artırmak zorunda kalırsa bankalar force majör diyemez mi? Kredi faizlerinde yeniden yapılandırma (yukarı doğru) olamaz mı?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information