Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Biliyorum kuzu dayı kaç kez tır yükledin, hatta bu son hareketide bildin ama bir ara long demiştin hatta ocak 15 e kadar 130 bin mi ne demistin sonra ne olduysa shorta döndün. Ben short long harici küçük hisseleri sormuştum ciddi bir ayrışma var gerçekten.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FED den dolayi...130 000 hedefimi iptal ettim....faiz indirimini 2020 kasim ayi American secimlerine kadar durdurur....buda...turkiye ye para girisini durdurur....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o orta vade....birinci dalga benim koydugum....tepki ve sonar senin koydugun...HER DALGADA TIR YUKLUYORUM....
ADDI...USULET VE SUHULET ICINDE TALAN....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
asla kivirtmaz...asla egilmez....asla bukulmez....
kimseden etkilenmez...NE DEMISSE O OLUR....SABIR SARTTIR.
aylık
bu sistemim satışa dönmedikçe ben yukarı bakarım.
ne olur belki bir ay geç olur.
ama bu yeni gelmiş al sinyalinin hakkını vermeli.
en az 120 ile.
ben bu işlerin matematiksel sırrı peşindeyim.
eskiden...VIOP cikmadan once...o karrtlarda feciii soygunlar yapardim...suruyu ve suruyu yoneteni iyice inlecedikten sonar...simdi VIOP takiliyorum....onlarla zaman kaybetmiyorum.
SIMDI SANA BI ORNEK VEREYIM...GUZU FED in ne yapacagini nasil anliyor...ve INTERCONNECTED nedir anla diye....
dunyanin en buyuk bankasi...hacimleri korkunc....ELIPSTEKI GIRNIZI VE YESILE IYI BAK...yesil FED...ondan baska kimsede bu para yok....faizleri artiriyordu...ve citi coktu...BONOLARDAN DOLAYI...elindeki bonolar faiz arttimi deger yitirdi....
FED GELIP CITIYI ALDI...anlami...FAIZLERI DUSURECEK....ben burada hedef 130 000 dedim BIST ucun...anlamistim FAIZ DUSURECEGINI....VE DUSURDU...YOKSA CITIGROUP BATARDI.
anlami...kucuk kaart ise...kaardin sahibi aldi...cikaracak....
ONEMLI NOT....ISTE GRAFICLER BI TEK BUNA YARAR...ONU OKUMAYA...yogusam macide fahise oldu...rsi dilini cikardi gibi sacmaliklari incelemek....abesle istigaldir.
onemli not 3....elinde 1 trillion dolarlik bono varsa...bunda faizler artarsa...elindeki eski bonolar cop olur...
onemli not 4....FED in bu hareketi yanlis...kendine ait bi bankayi kurtarirken....tum dunyayi beles paraya boguyor....bu ise tum dunyada BORCU ARTIRIYOR....onuncun altincilara dedim ki....raporumda...HEDEF FEYZA.
ONEMLI NOT 5....FED 1937 I unutmus gorunuyor....dogdugu deligi gormesi cok yakin....onuncun diyorimki...GUNESI ZAAPTEDECEGIZ....GUNESIN ZAPTI YAKIN.
aylık
bu sistemim satışa dönmedikçe ben yukarı bakarım.
ne olur belki bir ay geç olur.
ama bu yeni gelmiş al sinyalinin hakkını vermeli.
en az 120 ile.
ben bu işlerin matematiksel sırrı peşindeyim.
hicbir insan....beni yarat diye yaradana...girnizi motlu mektup yazmiyor...iadeli taahutlu yani...
o seni...kendi istedigi icin yaratiyor....
niye yaratiyor....eziyet etmek ucun mu...sakal birak sarik tak...nalin giy on vakit namaz kil diyemi...
yooooo.....hayir...asla....
yalnizim....yalnizliktan sikildim....GEL SENINLE BIR ....olalim...yarattiklarimin sirlarini cozelim diye yaratmistir...
BIR OLMAK UCUN....OGRENMEK...OGRENMEK...MUKEMMELE ULASMAK UCUN.
buna alevilikte...KAPULAR DENIR....OGRENME ASAMALARI....
Sm-c5000 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
hayir filozof degilim....marifet kapusunda oturan bir alevi evliyaullahim ben....
FILOZOFTAN FARKIM....YUCE REBBIMIN VARLIGI VE BIRLIGINE INANMAKTIR.
hedefim ise.....biirrr....olmaya caba gostermektir.....o yolda yurumektir.
Yorum