önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

diiirki de....

SARIYERE DOGRU BAKSINLAR....birazdan....çift candarma gelecek...HÖKÜMET GONAGINDAN...

EBENİZİN MAMINI GÖSTERECEGİM Dİİ DE....

AGLADIKCA....ÜZÜLDÜKÇE....GÜNESİ ZAPTEDECEGİM DİYOR DE.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

BEBEGE DOGRU BAKSINLAR...uni credit...KCHOL un tuslarına çönmeye geliyor diyor...de.

anahtar filan tuzak....tırları yükleyin şimdiden diyor de....o zaman acıtmadn ikerim diyor de...

yoksa analarından doğduklarına pişman ederim onları diyor de....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ens
        Yeni Üye
        • 01 Ekim 2019
        • 19

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        alo kerimmmm...

bıyır ağabeyi....

dayadın nı tırları istinyeye….

dayadım ağabeyi....

akbabalar sardımı dört bi yanını....

sardılar ağabeyi....anahtarları istileer….

söyle onlara....vereceğiz....110 000 i çaksınlar ele....

tamam ağabeyi...

tırlara aşağıdaki teybi koy....düğünle verek….

https://www.youtube.com/watch?v=MGyLprqAR-Y
        Kuzu hocam bu şarkı daha yerinde olmaz mı?
        Hüseyin Uğurlu - Bana Dönek Demiş İtin Birisi, Soytarıdan yiğit olur mu ulan,
        bana dönek demiş itin birisi
        açığım neymiş sor hele hele
        eli çatlamamış ayı irisi
        sen bizim köylerden geç hele hele...

köylüden yanadır toprak görmemiş
        viskiden gayriye dudak sürmemiş
        ömür boyu serçe bile vurmamış
        beni vuracakmış bak ite hele hele...

bir yığın kitabı yığmış önüne
        sinek konsa korkar tatlı canına
        hipi yosmasını almış yanına
        pehlivanlık taslar gör hele hele...

yiğittir ölüsü dağlarda kalan
        maraş'ta kalan, sivas'ta kalan, anadolu'da kalan
        yiğittir yiğidin öcünü alan
        soytarıdan yiğit olur mu ulan
        ordu yıkacakmış ker hele hele...

bu herifin önü sonu ayandır
        anlayana benim sözüm beyandır
        senden korkan hayvan oğlu hayvandır
        gel de mahzuni'yi vur hele hele...

Yorum

• mayki05
          Katılımcı
          • 14 Mayıs 2008
          • 92

Ulennn son canını veritkende can alır gibi arzulusun ya Bi tanesin boruuu değilll Ulennn guzuuuuu bu GUZUUUUU

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

110 un üzerine çıkarız bugün yarın..
            Günlerdir piyasada kendi malına yaz çiz-ver al şeklinde işlem yapıyor..
            Aniden 0.50 0.80 veriyo tamam diyorsun pıtır pıtır alıyor sonra..

Yabancılar bankalardan da çıkınca bu banka sahiplerini de kafa kola alırsalar borsa kessen düşmez artık..

Ben diyim 150.000 sen de 200.000

Aynı faiz dolar enflasyon üçgeninde uyguladıklarını şimdi borsada yapıyorlar..

İşsizlik konusunda da gönderdiklerini bütün suriyelileri işsizlikden düşerek oranı 10 un altına çekecekler.

Backup planı olarak da katar çin rusya iran dan gelecek sıcak dolarlar olursa bu piyasaya hiççç bişi olmaz..

Batı sermayesinin yapabileceği tek birşey kalır
            Bankalarımızı dünya swap pazarından çıkarmak..
            Bu durumda da TR yi 10 larca yıllığını komple kaybedeceklerini bildiklerinden (ayrıca rte nin işine de gelir) buna da yanaşamıyorlar..

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

Bundan sonraki dönem
              Fiyatları şişir..
              Şişen fiyatlardan para arzı oluştur.
              Bununla para basıp bu arzı karşılıyor gözük..
              Kağıt üzerinde çok hızlı bir büyüme...

GLOBAL piyasalarda çok ciddi bir bozulma olmazsa oyun planları bu..
              Faizleri 4-5 lere kadar çekme derdindeler onu da belirtim..

Kendi düşüncem ve gözlemlerimdir.

Yorum

• iki gozum

Halkbank:"Yargılamanın durdurulması için tüm yasal haklarımızı kullanacağız"

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
                ABD New York Güney Bölge Savcılığı tarafından Bankamız hakkında açılan dava bir yetki aşımı olmasına rağmen, şahsi yargı yetkisi bulunmayan ABD mahkemesinin hususi katılım talebimizi reddetmesiyle ilgili olarak; müşterilerimizin, yatırımcıların ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla konunun açıklanmasına gerek duyulmuştur.

ABD'deki emsal davalarda "yargı yetkisi" ve "hâkimin reddi" gibi eşik niteliğindeki konulara esasa girilmeden itiraz edilebilmesi için hususi katılıma izin verilmesi geçerli bir uygulamadır. Adil yargılamanın en temel hakkı olduğuna ve yargılama yetkisinin en baştan belirlenmesi gerektiğine inanan Bankamız, federal mahkeme kararının durdurulması için tüm yasal haklarını kullanacaktır.

Savcılığın temyiz süreci devam eden bir diğer davadaki geçerliliği tartışmalı delil ve tanıklar üzerinden geliştirdiği iddialara karşı, Bankamız, ABD içinde hiçbir şube ve fiziki operasyonu bulunmadığından, ABD mahkemelerinin Bankamız üzerinde yargı yetkisi olmadığını savunma hakkının verilmesini istemektedir. Eşik niteliğindeki bu konuların öncelikli olarak çözülmesi, yargı sürecinde zaman, emek ve kaynak tasarrufu sağlayacaktır. Bankamız, mahkemenin yargı yetkisine itiraz ederek bu haksız davayı en baştan çözüme götürmeyi amaçlamaktadır.

Hususi katılım talebimizin bir diğer gerekçesi de hâkimin reddi talebidir. Mevcut hâkimin gerek mahkemede gerekse mahkeme salonu dışında yaptığı açıklamaların, iddianameye ilişkin kilit olgusal ve hukuki konulardaki tarafsızlığına gölge düşürdüğü gözlemlenmektedir. Mevcut hâkimin davaya başkanlık etmeye devam etmesi, mahkemenin tarafsızlığının da sorgulanmasına neden olacaktır.

Diğer taraftan, Banka nezdinde yaklaşık bir yıl süren incelemeler sonucunda Bankamızın iddia olunduğu gibi herhangi bir tertip ve kumpasın içerisinde yer almadığı, ABD'nin yaptırım kurallarını ihlal etmediği ve dış ticaret işlemlerinde şeffaf olmayan uygulama ve metotlar kullanmadığı daha önce kanıtlarıyla birlikte ortaya konmuştur.

Türkiye ekonomisindeki hayati rolünü seksen yılı aşkın bir süredir gururla sürdüren Bankamızın, kurumsal sorumluluklarının bilinciyle, ülke ekonomisinin kalkınmasına destek vermeye devam edeceğini ve faaliyetlerini tüm ulusal ve uluslararası düzenlemelere uygun, güçlü, güvenilir ve kesintisiz bir şekilde sürdüreceğini kamuoyunun bilgilerine saygıyla sunarız.

Yorum

• iki gozum

94 krş maliyetli hisselerimi 1.8925 ortalama ile sattım.Allah bereket versin.(Kar marjım %100)
                  Yükselme ihtimali vardır ama bana yeterlidir,benden alanda kazansın.

YTD

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

94 krş maliyetli hisselerimi 1.8925 ortalama ile sattım.Allah bereket versin.(Kar marjım %100)
                    Yükselme ihtimali vardır ama bana yeterlidir,benden alanda kazansın.

YTD
                    Ben geçen yıl bu şirketin iştirakinden güzel kazanç almıştım.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

mayki05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Ulennn son canını veritkende can alır gibi arzulusun ya Bi tanesin boruuu değilll Ulennn guzuuuuu bu GUZUUUUU
                      CANIMI ALAMIYACAK....ben onun canını alacağım....

cekti yukarıya...yabancı yok...hepsi yerli....toplamış camiye oflu hoca vaaz veriyor....

diyorki….

allah ne göktedir....ne yerdedir...ne oradadır...ne buradadır....

bende...BEKTASİ olarak dinliyorum....ve offlu hocaya diyorum ki....YAW HOCA...NEREDEYSE ALLAH YOK DİYECEKSİN....EMME DİLİN VARMIYOR....

hadise temamen bu ula....gendi gendine gelin güvegi olmuş...deyyuzzz….

toplanmışlar badem bıyıklı HUSAMETTİN...KEMALETTİN...CEMALETTİN....borsa oynıyorlar….hepsininde birbirlerine....birer milyar dolar borcu var....efenim erteleriz...borsayı yukarı basarız....eeee kim gelip alacak...HALKTA PARA MI KALDI KERİZZZ...ha ha ha...

efenim yabancı gelir....

NAHHH GELİR...yabancı badem bıyığı on kilometre uzaktan tanır....

dolayısıyle….bu bir...

ZORLANMIŞ DENGE HALİDİR....

borsalarda ise....zorlanmış denge....SELLELE GETİRİR...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BU NATO TOPLANTISI....

ÖZETTE....

sunu söyledi....

suanda....dünyada iki önemli ülke var....biri TÜRKİYE...öbürü POLONYA.

TAYYİP BEY i....tebrik ediyorum...bunu sağladı.

bunun yabancı girişine sebeb olması üçün...BORSANIN Bİ DİP YAPMASI GEREKİYOR...yabancı tepeden gelmez....

ikinci sart yabancı üçün....MARK TO MARKET....yapılması gerekir...batıklar ayıklanmadan da...o PİYASAYA yabancı gelmez.

Yorum

• Guerra
                          Kadrolu
                          • 02 Ağustos 2011
                          • 5601

[QUOTE=gundwane;662210]bıkmışbroker twitter i silmiş mi?
                          Bir bilgisi olan?[/QUOTE

Evet silmiş, sıkıntı yok, yeni düzenlemeye kızmış böyle uygun görmüş.

Yorum

• iki gozum

[QUOTE=Guerra;662262]
                            gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bıkmışbroker twitter i silmiş mi?
                            Bir bilgisi olan?[/QUOTE

Evet silmiş, sıkıntı yok, yeni düzenlemeye kızmış böyle uygun görmüş.
                            sn Babo'da bu foruma gelse iyi olurdu......(bence)

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

başkasının ikiyle GERDEGE GİRMEK....

İKİN KALKMIYOR....caferden ödünç ik almışsın...cevriye ile gerdeğe giriyorsun....

kim yapıyor bunu...CEMALETTİN...

bakıyor ki bu normal...KEMALETTİN de haydar ağamın ikini ödünç alıp...leylayla gerdeğe giriyor...

bu dinen caziz değildir...FUHUSSSTUR BU...

YIL 2008...

GENE BELE YAZIYORUM....FUHUSSS VAR FUHUSS VAR diye inliyorum...

takan yok....herkes FUHUSTA CÜNKİ....ZİNA HALİNDELER...HEMİDE ÖDÜNC TARRAKLARLA...

jamie demon...JP MORGAN CHASE in ceo su....bu oğlan İzmirlidir...bubası karamanlı ortokos turk...ailesini almış...48 ci cadde de yunan restoranı AVRA da yimekte….tilifonu çalıyor....acıyor...BEAR STERN ün ceosu...jamie diyor...ödünç alacak tarrak bulamadım...bana tarragını ödüç ver diyor...ne boyda bi tarrak istiyorsun diyor jamie...30 milyar dolar deyince….jamie bendeki 18 cm...du bi FED i arayıp onun tarragını isteyeyim deyince...

bi anda ortalık...TARRAK tarlasına dönüşüyor...ödünç tarraklar….

ödünç tarrak iyidir hoştur emme....onu kaldırmak üçün kanı senin kalbin pompalamıyorsa...TARRAK KALKMAZ...

misal laz guneysu...babo...yıllarca ödünç tarrak kullandılar...ALTIN FURDULAR...

HANİ NEREDE ALTINLAR.

Yorum

• iki gozum

Bu gün içimden bir ses SHORT pozisyonunu artır dedi kapanışa yakın %100 artırdım.

YTD

Yorum

Working...
                                X

Debug Information