kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Birde bu.müthişti.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYOUNG TURK nicki ile yazdığım bi amriki forumda....broker usaglar TRUMP ın kararını eleştiriyorlar...amriki askerlerini çekmemeliydi diyorlar....
dedim ki....TURKİYE KARARLI İSE...GİRECEKSE....TRUMP ÜÇÜN İKİ ŞIK VAR....YA TURKİYE İLE SAVASA GİRECEK...YADA AMRİKİ ASKERLERİNİ ÇEKECEK....
ne yaptı TRUMP....NATO üyesi ve girmeye kesin kararlı TURKİYENİN YANINA GECTİ...
BU İŞ TRUMP IN TEK BAŞINA ELİNDE DEGİLKİ....KARSISINDA TURK ORDUSU VAR....GİRECEGİM DİYOR...BİTTİ.
haklısın yaw….demeye başlamışlar yazılarıyla....
DEMEKKİ NEYMİŞ....REALİTY DİR HÜKMEDEN....
ben üç günde biter bu iş dedim...5 günde bitti...2 gün yanıldım.
Kuzunun kafasını karıştırdılar.
Yorum
-
Nabzı düşen hayati ciddiyeti olan hastalara hareket katabilmek için adrenelin verirler.Fed de dünyaya uyum sağlarak açık açık olmasa da piyasaya para (adrenelin ) enjekte ediyor.Fakat piyasalar artık adreneline cevap vermez oldu.Ciddi bir anomali var.
İstail’de hükümet kurma çabaları devam ediyor.Yarın öbürgün Lübnan , Suriye vb ülkelere direkt müdahalede bulunurlarsa şaşırmayacağım.İki nehir arası politikalarından bu kadar kolay uzaklaşmıyacaklardır.
Forumdaşlar ve Sn Kuzu’ya saygı ve sevgilerimi sunarım
Yorum
-
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
YENİ REALİTY …..YILDIRMA SAVASI....
ÜÇ ÜLKE...bok gibi para harcıyacak…..
1...turkiye...MİLLİ SURİYE ORDUSU MAASLARI...İDLİP...AFRİN...CERABLUS VE YENİ BÖLGELERDE HALKA YARDIM....bu bölge halklarında üretim sıfır...DIS DESTEK GEREK...
2....URUS DEVLETİ....tüm suriye operasyonu üçün hergün ödemesi gereken miktar artıyor....
3.....SURİYE DEVLETİ...pili komple bitik....
4.....AMRİKİ....bu artık petrol bölgelerine hakim....mesarıflarını oradan yapacak....
YILDIRMA HERBLERİNE DAYANMA....tarihsel süre maksimum 3 yıldır....bu zamandan fazlasına yıldırma herbinde olan ÜLKE HALKLARI DAYANAMAZ VE İKTİDARI DEGİŞTİRİR....
ÇÜNKİİİ....
İKTİDAR....bu mesarıflar üçün ilave vergiler koyar...bu vergiler halkın aklını basına getirir....
osmanlıyı kuraceik….ümmet filan...düyna lideri filan...VIZ GELİR TIRIS GİDER...halkın cebine elini uzattın nı….
hadise budur....uzun vade hedef....58 000 dir….bu rakkamı taaa 2013 de verdim...kapitalizm böyle işler.
not...kasım 13 önemli....TÜRKİYE...bu yıldırma herbinde AMRİKİ den destek alacak mı...yani bu herbi birlikte mi planladılar...yoksa...TUZAK dediğim mi...yani YILDIRMA HERBİNE SOKUP...tayyip beyi halkın göndermesini sağlama mı....göreceğiz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu abi 13 kasımda olacaklara kafa yordum benim aklıma gelenleri payşamak istedim.amriki ile anlaşacaklar. F35 devam edecek ve patriotla ilgili anlaşma yapılacak. Halkbank davası sesiz sedasız gündemden düşecek. Fetö başı iade edilecek. Karşılığında rakka tarafında kürt kantonu kurulmasına karışılmayacak. Bu sayede amerikadaki yahudi Pentagoncular sesini kesecek petrole de konmuş olacaklar. Uruslarda buradan payını alacak. Amriki faiz indirimine devam edecek ve para dağıtmaya başlayacak. 2020 ocak şubattan itibaren bizim borsa yukarı roket olacak. Cahilce kafamla düşündüklerim bunlar. Türkiye de IMF programı bence uygulanmaya başladı.
Yorum
-
-
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
-
Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarini saygıyla anıyoruz
Yorum

Yorum