önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ens
    Yeni Üye
    • 01 Ekim 2019
    • 19

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RİSK YÖNETİMİ....

bu ortamda....ne shortcu...nede longcu...para kazanabilir...ortam kaygan....

dimyata pirince giderken...EVDEKİ BULGURDAN OLURSUN..
    Sayın Kuzu.
    15:00 Cumhurbaşkanı , ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence’i kabul edecek.

bu görüşmeden olumlu bir sonuç çıkabilir mi?

22.Ekim.2019 tarihde Rusya'da PUTİN ile görüşme var..

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

sevgili ens.…

TURK TELEVİZYONLARINI İZLEDİGİN ZAMAN SUNU ANLIYORSUN....orada konuşan insanların TERAPİSTE gitmesi lazım....hepsi kafayı sıyırmış...FETİH...FETİH...FETİH...

YAWWW niyetin o olsa bile....bunu saklarsın yawww...İÇ POLİTİKA...iç politika...oy oy oy avcılığı....

bu böyle olunca....NÖTR OLURSUN....çünki hepsi kişiliklerini satmış....ruh hastası insanlar...

ben...ECEVİT VE ERBAKANI HATIRLIYORUM...Kıbrıs barış hareketinde...böyle şeyler yoktu yaww...biz oraya DARBE YAPMIŞ nixos samson u devirmeye iktidarı makarıos a vermeye gidiyoruz diyorlardı....FETİH FİLAN LAFI YOKTU YAWW....

AMA BAK...HALA ORADAYIZ....çünki niyetimizi saklamayı becerdik...bunlar dünyayı ayağa kaldırdılar yaw….

DENKTAS GİBİ....BÜYÜK BİR ULUSAL KAHRAMANIMIZI...tukaka edip...yerine adamlar getirdiler...kendileri gibi...o bile bunlara karsı cıktı bu olayda...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
        Katılımcı
        • 07 Ekim 2008
        • 123

sevgili ens.…

TURK TELEVİZYONLARINI İZLEDİGİN ZAMAN SUNU ANLIYORSUN....orada konuşan insanların TERAPİSTE gitmesi lazım....hepsi kafayı sıyırmış...FETİH...FETİH...FETİH...

YAWWW niyetin o olsa bile....bunu saklarsın yawww...İÇ POLİTİKA...iç politika...oy oy oy avcılığı....

bu böyle olunca....NÖTR OLURSUN....çünki hepsi kişiliklerini satmış....ruh hastası insanlar...
        Emmin desiğin gibi ne şort ne long kazanıyor. Kırılım ne tarafa olur?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• SubZero5
          Katılımcı
          • 25 Mayıs 2009
          • 87

Onca olaya ragmen borsa dusmuyor.. Dusmeyen borsa cikar.
          Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
          Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
          Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
          Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

O MEKTUP NE ÖYLE YAWW...yenir yutulur bişey değil yaww...DİK DURUYORLARMIŞ...hadi oradan yaw...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ens
              Yeni Üye
              • 01 Ekim 2019
              • 19

sevgili ens.…

ben...ECEVİT VE ERBAKANI HATIRLIYORUM...Kıbrıs barış hareketinde...böyle şeyler yoktu yaww...biz oraya DARBE YAPMIŞ nixos samson u devirmeye iktidarı makarıos a vermeye gidiyoruz diyorlardı....FETİH FİLAN LAFI YOKTU YAWW....

AMA BAK...HALA ORADAYIZ....çünki niyetimizi saklamayı becerdik...bunlar dünyayı ayağa kaldırdılar yaw….

DENKTAS GİBİ....BÜYÜK BİR ULUSAL KAHRAMANIMIZI...tukaka edip...yerine adamlar getirdiler...kendileri gibi...o bile bunlara karsı cıktı bu olayda...
              Çok haklısın sayın Kuzu..
              Yaklaşık 10 yıldır ne haber ne de tartışma programı izliyorum..AKP Medyaya havuz darbesinden sonra benim için bitti..Hatta 5 yıldır Spor programı bile izlemiyorum..Orayada Siyaseti soktular..
              İnternetten haberi alıp gerçek haberin ne olduğunu çözmeye çalışıyorum. Elbet senin kadar tecrübeye sahip olmadığımız için haberin içindeki gerçeği çözmek bazen zor oluyor..

Bir bakanımız çıkıyor Savaşa gidiyoruz diyor..Başka bir bakan çıkıyor saçmalıyor..Medya desen keza hepsi RTE ye yalakalık peşinde..Bunları izleyen halk gaza geliyor..

Dış politaka ve Strateji bilmeyen bir hükümetten başarıyla bir operasyon beklemek hayal..Ancak iç politikaya hizmet etmeye OY devşirmeye çalışıyorlar.. Asıl Politika DIŞ politikadır böyle zamanlarda..Olmaz..RTE OY ve İtibar kaybedemez..

Tek derdi OY olan bir parti ülkeyi yönetirse her hamlesi ÇIKAR amaçlı oluyor.. Biz de Borsa da Ekonomi battı batacak Şöyle kurtuluruz vb..hayaller peşindeyiz..Bindik bir Alamete nereye gittiğimizi bilen yok malesef..

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

toplantı....

gündem ne...SURİYEDEN HEMEN CIK....

YOKSAAAA....

gündem bu....tamam çıkıyorum derse...bu televizyonda bülbül gibi FETİH FETİH FETİH diyen ahmaklar ne olacak...

devşirilen oylar...ne olacak...gündem bu...

AMRİKİ bile asad ın yanına geçti...bunlar hala ASAD GİTMELİ...kanlı katil diyorlar...Mehmet metiner diye biri var...adam akp milletvekili imiş...o herifi dinledim GECE...kuzu hemen nötr ol...dedim.

bunlar kafayı yemişler SURİYEYE ŞERİAT GETİRECEGİZ DİYE...

BU KAFANIN ARDINA KİM PARASINI KOYAR YAWW...

Yorum

• MJ232323
                  Yeni Üye
                  • 24 Nisan 2019
                  • 40

toplantı....

gündem ne...SURİYEDEN HEMEN CIK....

YOKSAAAA....

gündem bu....tamam çıkıyorum derse...bu televizyonda bülbül gibi FETİH FETİH FETİH diyen ahmaklar ne olacak...

devşirilen oylar...ne olacak...gündem bu...

AMRİKİ bile asad ın yanına geçti...bunlar hala ASAD GİTMELİ...kanlı katil diyorlar...Mehmet metiner diye biri var...adam akp milletvekili imiş...o herifi dinledim GECE...kuzu hemen nötr ol...dedim.

bunlar kafayı yemişler SURİYEYE ŞERİAT GETİRECEGİZ DİYE...

BU KAFANIN ARDINA KİM PARASINI KOYAR YAWW...
                  imparator,gavur yorumlarını okuyorum pkkypg/asad işbirliğinde abd tarafından yalnız bırakılmak en büyük risk yazmışlar,
                  seni takdir etmemek imkansız pozisyonda ısrar yok..realite trade var ..
                  burası çökmeden kimseye para yok gibi..
                  shortlasan banka short yasağı nedeni ile likidite kalmamış durumda ,bunlar insanı rahat bırakmıyor..sende stop yok ama piramitlemey ide herkesi yapamıyor..

Yorum

• Misafir

haberin içeriğ ne

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

RİSK YÖNETİMİ....

bu ortamda....ne shortcu...nede longcu...para kazanabilir...ortam kaygan....

dimyata pirince giderken...EVDEKİ BULGURDAN OLURSUN..

bıyır...shortcularıda kestiler....ha ha ha

Yorum

• ens
                        Yeni Üye
                        • 01 Ekim 2019
                        • 19

bıyır...shortcularıda kestiler....ha ha ha
                        Short bıçağı çok keskin değil galiba..Kısa kesti.. Şöyle 4bin 5bin Puan olsaydı iyiydi..

Yorum

• Misafir

97000 kapatırmı acaba

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

kuzu kuralı....hold-up tan sonra ilk hareket hangi yöne olursa...ESAS HAREKET TERS YÖNDE OLACAKTIR...

esas hareket asagı olacaktır...TEMİZLİK YAPTI...YOLU ACTI....

BU KURAL İCABI....fur-kac üçün...95 000 de short açılır...

daha sonra bu fur-kac...KENE ye dönüşür...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

evett çaktım 118 250....fur-kac….

FUR-KAC ta kar ve zarar hedefi 2000 puvandır...kim önce gelirse poz onda kapatılır....

KENE ye dönüşmesi...geopolitige bağlıdır...

Yorum

• kelmiker
                                Tecrübeli
                                • 02 Aralık 2008
                                • 554

117850 den de ben dalına çöktüm

Yorum

Working...
                                X

Debug Information