önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AMRIKI yaptirimlar tehdidi ile sikistiracak...URUS benimle savasacagini dusunemiyorum diye aciklama yapacak....ikisi ayni anda....

bakalim...BIZIM MEDYA NASIL KENDINI ADAPTE EDECEK BU DURUMA....akil tutulmasi halinden ne zaman cikacaklar....
    Emmimmm... Hal böyle iken kene longları rahat bırakırlar mı para yazsın?? Bu esnada iyi haber gelmeyecek mi hiç?

Bu kene zor geçecek sanki...

Bir de pire eve döner de... Ev hangi noktada acep ortalama maliyet mi... 110 BIST mi?

Yorum

• liono
      Tecrübeli
      • 17 Ağustos 2011
      • 420

Click image for larger version

Name:	EG15WPrXkAYAK9k.jpg
Views:	1
Size:	88.1 KB (Kilobyte)
ID:	521337

Yorum

• SubZero5
        Katılımcı
        • 25 Mayıs 2009
        • 87

oyun planım.....

eldeki 109 000 leri 98 000 yandımı kapıyorum....

tepki koyup 102 000 e gidiyor....orada çakıyorum shortu...92 000 de kapıyorum....İKİ SOYGUN BU....

MONEY İ uygularsa....ondaki oyun planımı sonra vereceğim...benim ORIGINAL aşağıda...

upload pictures
        Kuzu abi,

10 gün önceki planın birebir tuttu.

Şu öngörüye göre parayı 10 a katlaman lazımdı..
        Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
        Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
        Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
        Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

planım güzeldi....98 000 e olan bölümünü uyguladım....ama ikinci bölümünü uyguluyamadım...YANILDIM.

YANILDIM...bizim medyayı okudum ondan oldu....aklıma mukayyet olamadım...MILLIYETCILIK DAMARLARIM ENGEL OLDU...

bizim medya....ADAMIN AKLINI BASINDAN ALIYOR....

izlerken önce titriyorsun.....öbür kanala geçiyorsun...hurraaa...ayakların yerden kesiliyor....uçuyorsun gibi oluyorsun....SONRA HEP BİRLİKTE UCUYORUZ...YUKARI CIKINCA OSSUYORUZ...GAZ CIKINCA...ŞİŞLİK İNİYOR...küüütttt diye yere düşüyoruz...

bugun ele olduk....birdaha bizim medyaya bulasmıyacagım...eroin gibim yaaa...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
            Katılımcı
            • 07 Ekim 2008
            • 123

planım güzeldi....98 000 e olan bölümünü uyguladım....ama ikinci bölümünü uyguluyamadım...YANILDIM.

YANILDIM...bizim medyayı okudum ondan oldu....aklıma mukayyet olamadım...MILLIYETCILIK DAMARLARIM ENGEL OLDU...

bizim medya....ADAMIN AKLINI BASINDAN ALIYOR....

izlerken önce titriyorsun.....öbür kanala geçiyorsun...hurraaa...ayakların yerden kesiliyor....uçuyorsun gibi oluyorsun....SONRA HEP BİRLİKTE UCUYORUZ...YUKARI CIKINCA OSSUYORUZ...GAZ CIKINCA...ŞİŞLİK İNİYOR...küüütttt diye yere düşüyoruz...

bugun ele olduk....birdaha bizim medyaya bulasmıyacagım...eroin gibim yaaa...
            Emmim canın sağolsun bu planda değişiklik olacak değilmi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kelmiker
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 554

Sayın kuzu canınız sağolsun, bu şelaleden tam kapasite yararlanamasakta sen bi tanesin.. yeni eylem planımız nedir

Yukarda kaldı “
              Pire done den kastınız nedir.. %15 yükseliş sonrası 58 000 mi geliyor” diye sormuştum

Yorum

• liono
                Tecrübeli
                • 17 Ağustos 2011
                • 420

Click image for larger version

Name:	EG3SarFWsAUW-Ed.jpg
Views:	1
Size:	466.4 KB (Kilobyte)
ID:	521338

Trump'ın vasiyetnamesi

Yorum

• Money DOCTOR
                  Katılımcı
                  • 20 Haziran 2018
                  • 139

img photos

Yorum

• MJ232323
                    Yeni Üye
                    • 24 Nisan 2019
                    • 40

kuzu usd try 5,8833
                    sabah tepki ile açılması kaçınılmaz gibi,
                    dar kene kara geçince veriyor muyuz

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

Sanki yaralarını yalıyor kuralı devrede. 5 iş günü.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        kuzu usd try 5,8833
                        sabah tepki ile açılması kaçınılmaz gibi,
                        dar kene kara geçince veriyor muyuz

değerli dostum....

bu girdiğim LONG pozizyon borsacı kişiliğimle girdiğim bir poz değildir...BU GİRDİGİM POZİZYON TÜRK MİLLİYETÇİLİGİ VE ÜLKEME OLAN SEVDAMLA İLGİLİDİR....BU OPERASYONU FULL DESTEKLİYORUM....AKÜPEYE FULL MUHALEFETİM....ama ülkeme yapılacak yaptırımlarda....onları destekler pozizyonda beni göremezsin....yüce rebbim beni ele yaratmış....damarlarımda asil turk kanı akıyor...hemide yüzde yüz saf....beni ilk kez long görüyor insanlar ve sasırıyorlar….haklılar borsacılık nedeniyle....emme bu konuda borsayı iker atarım ben....zararda yazsam...

beni kimse....ülkemin karsısında bi pozizyonda göremez....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bu pozizyon kar yazacak mı.....YAZACAK TABİİ....bu bölgede short kene de long kene de kar yazar....short kene yazdı karı....98 den 93 e inerek....şimdide long kene karı yazacak....93 den 98 e çıkarak....

ZAMAN...rahman ve rahimdir...

Yorum

• swayze
                            Katılımcı
                            • 07 Ekim 2008
                            • 123

bu pozizyon kar yazacak mı.....YAZACAK TABİİ....bu bölgede short kene de long kene de kar yazar....short kene yazdı karı....98 den 93 e inerek....şimdide long kene karı yazacak....93 den 98 e çıkarak....

ZAMAN...rahman ve rahimdir...
                            Emmim 110 bin ıptal mi 98 den aşağıı mı ineceğiz yine

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Emmim 110 bin ıptal mi 98 den aşağıı mı ineceğiz yine

hayır.....hedefimiz o....ocak 15 gibi....

TURKİYEYE BİÇİLEN GÖREV....ortadoguda jandarmalıktır....bu görev suudi de idi...yapamadı...yemende yenildi.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

piramitleri yazmıyorum artık....MALİYET İYİLEŞTİREREK FURUSMAYA DEVAM....

BİR MEYDAN MUHAREBESİNE GİRMİŞSEN....bir gözün kaçmakta ise...o savası kazanamazsın....düşman sana yürüdüğünde sende ona yeddiceddinle yürüyeceksin....dördüncü kademede assagı kırıldımı...YEDDİCEDDİNLE FURURSUN....sonra yeddicedini yedeğe çekersin karı alırsın...MALİYETİN İYİLEŞİR...BUGUN O KARLARI TOPLAMA GUNU....

93 İLA 94 500 ARASI yeddiceddinle ŞİMDİ KAPATILIYOR....95 500 DE...KUZU KURALI.

BUNUNLA...maliyetleri kenede yukarı itiyorsun...RİSK YÖNETİMİ...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information