değerli DOSTLARIM....
MONEY DOCTOR dostumun isteği üzerine....
KENE de....PİRAMİTLEME nasıl yapılır....pozizyonlarımı an an yazarak anlattım...öğrendiniz.
RİSK YÖNETİMİ NASIL YAPILIR....anlattım uyguladım...özgözlerinizle gördünüz ve ÖGRENDİNİZ.
BUNLARI YAPMAK COK ZAMANIMI ALDI....alıyor....
bundan sonra...bu detaylara girmiyecegim….an an yazmak cok vaktimi alıyor....
öğrendiniz mi ula namıssızlar….BİR DİNAZOR NASIL FURUSUYOR....
BU KERİİZİN....beni yenme sansı var mı ula....onun beni malda yakalamasına imkan veriyormuyum….VERMİYORUM.
ISTOP-LOSS yapıyormuyum….YAPMIYORUM....
ISTOP-LOSS yapmama sebeb olacak gelişigüzel bi poza giriyormuyum….girmiyorum....
elimdeki RİSKLİ....bugunki gibi 100 000 inmiş....bi pozda ACGÖZLÜLÜK YAPIP BEKLİYORMUYUM....BEKLEMİYORUM...
BEKLERSEM...beni ISTOP A zorluyacıgını biliyorum....
umarım....FAİDELİ OLMUSUMDUR...BOSUNA YORULMAMISIMDIR....
HEPİNİZE...sevgilerimi sunuyor....gözlerinizden öpüyorum....TURKUN YİGİT EVLATLARI....
MONEY DOCTOR dostumun isteği üzerine....
KENE de....PİRAMİTLEME nasıl yapılır....pozizyonlarımı an an yazarak anlattım...öğrendiniz.
RİSK YÖNETİMİ NASIL YAPILIR....anlattım uyguladım...özgözlerinizle gördünüz ve ÖGRENDİNİZ.
BUNLARI YAPMAK COK ZAMANIMI ALDI....alıyor....
bundan sonra...bu detaylara girmiyecegim….an an yazmak cok vaktimi alıyor....
öğrendiniz mi ula namıssızlar….BİR DİNAZOR NASIL FURUSUYOR....
BU KERİİZİN....beni yenme sansı var mı ula....onun beni malda yakalamasına imkan veriyormuyum….VERMİYORUM.
ISTOP-LOSS yapıyormuyum….YAPMIYORUM....
ISTOP-LOSS yapmama sebeb olacak gelişigüzel bi poza giriyormuyum….girmiyorum....
elimdeki RİSKLİ....bugunki gibi 100 000 inmiş....bi pozda ACGÖZLÜLÜK YAPIP BEKLİYORMUYUM....BEKLEMİYORUM...
BEKLERSEM...beni ISTOP A zorluyacıgını biliyorum....
umarım....FAİDELİ OLMUSUMDUR...BOSUNA YORULMAMISIMDIR....
HEPİNİZE...sevgilerimi sunuyor....gözlerinizden öpüyorum....TURKUN YİGİT EVLATLARI....
Yorum