HEEEE ULA....GUZU BU İŞİ BİLMİY....heee bilmiy gavat….ha ha ha
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
bag ne yazdım...Bİ HUBAR BEKLİYORUM DEDİM...NEREDE 100 000 LERDE...BU HUBAR OLURSA long yöne döner dedim...her mesajımı oku....swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYakışıklı emmim geri dönmeyecekse 98 bine inip oradan 106 üzerine mi atacak?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TÜRKİYE ÜÇÜN EN KÖTÜ SENERYO BU SENERYODUR....
NEDEN....
cünki....
şimdi....fıratın dogusundaki...amrikinin donattığı 60 000 kişilik ordu...mermi hızıyla ASAD la anlaşacak....
iki ordu birlikte....tüm dünyanın TERORİST DEDİGİ...HİÇBİR ÜLKENİN VETANDASI OLDUGU HALDE KABUL ETMEDİGİ...cihadcı usaglara saldıracak....onların destekçisi TÜRKİYE imiş gibi propoganda yapılacak....
burada...RUSYA ÖNEMLİ....TRUMP TOPU RUSYA ya attı....türkiye ile rusyanın arasını bozacak tek seneryo vardır....oda budur.
eger AMRİKİ DERİNİ TRUMPLA anlaşıp durumu değiştirmezse....turkiye cok zor durumda suan.
hedef FEYZA imiş....pohhh feyza...deyyuuzzlar...yeşili gördüler mi....gudirir gavatlar ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar….
trump ın partiside TRUMP a saldırmaya başladı....bu olay cok büyür amrikide….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyine yönelik başlatmayı planladığı harekatla ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı. Trump, 'Türkiye'nin sınırları aşan bir şey yapması halinde, ekonomisini tamamen yok edeceğini' söyledi.
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
çift jandarma geliyorda hökümet konağından.....
söylemim....BU SENERYO idi....suriye ye girmek değil....daha öncede girdik....bu seneryo….TEK BASINASIN ...hadi bakalım seneryosudur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu sarı kahpe ocakta benzer açıklama yaptığında füze gibi yukarı sürdülerdi endeksi emmi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçift jandarma geliyorda hökümet konağından.....
söylemim....BU SENERYO idi....suriye ye girmek değil....daha öncede girdik....bu seneryo….TEK BASINASIN ...hadi bakalım seneryosudur.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Sayın kuzunun beklediği haberler geldi gibi..
ABD Başkanı Trump:
“Herkese danıştım, herkesle konuştum artık ABD askerini evlerine getirmek istiyorum.
Kimsenin tarafında değilim. Herkesin endişelerini anlıyorum.
İŞİD’i tamamen bitirdik.”
Trump: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile çok iyi ilişkilerimiz var. Ona "Işidliler sizin sorumluluğunuz" dedim
Bu durumda direkt 100.000 e gidip yukarı sürebilir diye düşünüyorum.. en iyisini kuzu bilir
Yorum
-
ABD ile anlaşıldı..
Karşılıklı kendi vatandaşına yönelik 5 para etmez açıklamalar..
Yarın öbür gün f-35 sevkiyatı başladı denir sürerler yine..
Bu haberlere zerre kadar güvenim yok
Hatta tersten okuyorum..
103 den 105 e nedensiz bir anda sürdü
oradan 101 e çaktı
Aslında 3 gün önceki noktadayız ama kafalar karışık..
Herkes ABD ile savaşacaz falan modunda..
Ben ABD ile her konuda anlaşıldığını düşünüyorum..
Savaş korkutması bugüne kadar borsada hep mal toplamak için yapıldı..
2013 suriye
2015 rusya
Yorum

Yorum